Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על חברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את המגבר שלי ויש לי אופציה להביא מחול בזול מגבר מהחברות הבאות:

1) Soundstream סדרת PICASSO

2)Phoenix Gold מסדרת qX

אני לא מכיר את החברות ואשמח לשמוע פרטים עליהן, ואיך הן בהשוואה לחברות היותר מוכרות כמו RF, ALPINE.

תודה מראש

דני

פורסם

שתי החברות האלו נחשבות לרמה מעל לרוקפורד וגם יותר טובות מאלפיין לדעתי. רוקפורד ירדו בשנים האחרונות ברמת הבניה (לא מבדיקה אישית אבל אני משתדל להיות עם היד על הדופק בתחום). אלפיין שמרו על רמה טובה אבל עברו לייצר מגברים עם יותר גאדג'טים ודגש קטן יותר על ההספקים שלדעתי לא מרשימים ברוב המגברים שלהם.

בכל אופן שתי החברות האלו מעולות.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

המחיר שזה יעלה לי הוא:

Soundstream PIC 4.480 280$

290$ Phoenix Gold qX300.4

אני מתאר לעצמי שזה יותר זול ממה שאני אקנה בארץ, השאלה היא עד כמה? שווה להתאמץ ולהביא את זה מחול במחיר כזה?

פורסם

את שתיהן לא מביאים לארץ ככל הידוע לי.

ברור ששווה אם אתה מצליח להבריח את זה זה יהיה חצי מחיר מהארץ.

http://המחיר של הPIC הוא 198$ בארה"ב Http://www.mmxpress.com/soundstream.html

אני לא יודע מה הנתונים של הSS אבל הPG הוא לא כל כך חזק והוא 4X50W. אם גם הSS הוא משהו כזה הייתי הולך במקומך על חברה אחרת בתיתן יותר הספק במחיר הזה.

US ACOUSTICS זו חברה טובה (לא ברמה שלהם אבל בהחלט טובה) ותוכל לקנות מגבר בהספק חזק יותר ואולי ב100$ פחות מהמחירים שאמרת. בכל אופן נראה לי שתתאכזב ממגבר בהספק של פחות מ4X75W.

התקציב שלך הוא 300$?

פורסם

התקציב שלי הוא סובב סביב ה 300$.

הבעייה היא האני מביא את זה מרוסיה, ואין לי מושג אם הם מביאים לשם את החברה שציינת.

אני צריך להחליט על דגם מסויים מהחברות הבאות:

1) ALPINE

2) SONY

3) ULTIMATE

4)BLAUPUNKT

5)MU-DIMANTION

וכמובן חברות כמו פיוניר קנווד ושתי החברות שציינתי קודם.

עד כמה שראיתי רוב המגברים במחיר הזה (4/5 ערוצים) סובבים סביב ה50W-75W לערוץ. מה עם SONY XM-405 EQX ב300$?

פורסם

טוב תודה.

יש לי עוד שאלה ששאלתי כבר אבל לא ענו לי עליה.

אני צריך לקנות האד יוניט של סוני (רדיו טייפ, לא דיסק). אני יודע שיש כאלו עם שליטה על סאב. מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ובאיזה דגמים יש את האופציה הזאת?

פורסם

שליטה על סאב באה לידי ביטוי ביציאת RCA נוספת מהמכשיר שהיא NON FADABLE,

ז"א שלא חשוב איפה הFADER עומד היא תמיד עובדת - כמובן שיש לה VOLUME משלה במכשיר.

שים לב -

ישנם מכשירים שמוציאים רק את התדר הנמוך ואז יש לך אופציה לכוון את התדר מהמכשיר עצמו - (ראה ערך JVC KDSH909R).

וישנם כאלו שמוציאים את כל התדרים ואתה צריך לכוון/לחתוך אותם לבד ע"י מגבר או קרוס חיצוני. (רעה ערך CLARION 815MP).

אני בעד אלו שמוציאים את כל התדרים ומבחינתי זה שמהכשיר מוציא רק נמוכים ביציאת הסאב רק מפריע לי לכיוון נורמלי של תדרים בסאב.

אבל מי שאל אותי.

לפרטים נוספים:

[email protected]

האלפא

• תוכן חדש...