Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על חברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה בלבלתם אותי קצת.

מישהו מוכן להסביר לי על מה אתם מדברים?

איך עובד כל הקטע הזה של חיתוך תדרים בהאד יוניט?

אם יש שם יציאה של RCA אז לאיפה היא מתחברת משם? למגבר? האם זה מתאים לכל מגבר? זה מתחבר ישירות לכניסות הRCA הרגילות של המגבר?

פורסם

לא הבנתי משהו.

למה לשלוח לסאב את כל התדרים אם גם ככה הוא צריך לעבוד רק מתחת ל 80 HZ ?

מה קורה עם תדרים גבוהים יותר שמגיעים אליו ?

פורסם

אין שום סיבה לכך פשוט יש אופציה לשלוח אליו את כל התדרים אם אתה רוצה שהחיתוך יתבצע רק בעזרת קרוסאובר חיצוני.

ואלפא אני לא טועה, בגלל כשחובר הרדיו דיסק בפעם הראשונה היציאות מהסאב חוברו בטעות למגבר של הקומפוננט וכל התדרים הושמעו.

אבל זה באמת לא כזה משנה.

פורסם

לבחור המסכן שהטרפתם עם החיתוכים מה Hu שלכם :

1) לגבי המגברים - גם ה PG וגם ה Soundstream הם מגברים מעולים, בדוק רק שאתה מביא ב PG סדרה גבוהה ושההספק מתאים לך. Alpine סבירים ולא יותר מזה ו U-Dimension מעולים (אבל אני לא אובייקטיבי).

2) לגבי HU של סוני - יש הרבה ששולטים על סאב, מצא אחד שמתאים לך.

Leon Cupra 2009

פורסם

poko תודה על התשובה המסודרת.

מישהו יכול להמליץ לי על דגמים ספציפים של סוני שיש בהם את האופציה הזאת?

אני בדקתי ולא מצאתי רדיו טייפים עם יציאה כזאת רק רדיו דיסקים.

פורסם

זו בדיוק התשובה שנתתי לו (ולדעתי הוא לא צריך לבדוק שהPG יהיה מסדרה גבוהה כי גם הנמוכות נחשבות טובות, ומה שהוא מביא זה מסדרה נמוכה) והוא נשאר בדיוק עם אותה השאלה.

תצטרך לבדוק באתרים של סוני ולקרא מדריכים אין היום הרבה אנשים שקונים טייפים.

פורסם

גם אני חשבתי כך - ובסוף שמתי לב שהRCA הלא נכון היה מחובר.

אייל תבדוק את זה.

לדעתי אתה טועה.

זה לא קריטי - אבל לי זה דיי חשוב.

האלפא

פורסם

למה זה כל כך חשוב לך?

כמו שאתה מבטל את הקרוס על שאר הערוצים אתה יכול לבטל אותו על הערוץ של הסאב, אני באמת לא זוכר איך. ואין לי כח לקרוא בחוברת הדרכה. מה שבטוח זה שהערוץ של הסאב חובר למגבר הקומפוננט היה FULL RANGE.

פורסם

אייל היום אני יבדוק את זה,

לדעתי אתה טועה.

יש את הEQ של המכשיר,

ויש את התפריט עם חיתוך התדרים - אין שם שום אופציה של FR.

אבל - עזוב.

בכל אופן מבחינת סאונד שהמכשיר הזה מוציא הייתי מפותע מאוד לטובה הJVC

בעיקר בקריאת MP3 (אני לא מכיר שום מכשיר שעושה DECODING בכזאת איכות - חוץ משני מכשירים שאהבתי הרבה יותר) ,

אבל מבחינת כיווני סאונד לפני המגבר , אין מה להשוות הCLARION עם היד בעליונה.

האלפא

• תוכן חדש...