Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסתובבת בארץ BMW M6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לפחות שתיים אמיתיות ומקוריות. אחת שחורה ואחת כסופה, הבעלים של אולמי הנסיכה, לפחות הייתה שלו לפני שנתיים +-. יש עוד המון עם קיט וסמלים אבל לא מקוריות. למקוריות יש גג מקארבון אמיתי ולא מדבקה.

הינה אחת האמיתיות עם גג קארבון שכמובן מגיע רק בM6:

***זאת לא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שלה שמצאתי בגוגל.

** התמונה הוסרה ע"י הנהלת הפורום לבקשת אחד המשתמשים **

פורסם

יש שתי M6 ישראליות מקוריות, שתיהן שחורות, bmw ricer הביא תמונה של אחת, אני צילמתי אחת שחורה אחרת (לפי מספר רישוי) בהרצליה פיתוח, המספר התחיל ב-98 ונגמר ב-71 (ייבוא אישי).

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

חברי פורום יקרים,

זוהי הM6 של דוד שלי, שהובא ע"י אבא שלי לארץ לפני כמה שנים.

תודה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...