Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני אציין שאני נמנע מלאמץ את המנוע לפני שהוא הגיע לטמפרטורת עבודה. אבל היו מקרים שבהם הייתי צריך להאיץ זמן קצר לאחר ההנעה (רמזור, עקיפה וכדומה). למרות שהשעון הראה שהמנוע כבר חם זה היה תוך 2-3 דקות מההנעה. המנוע הרגיש חלש מאשר לאחר רבע שעה נהיגה. האם אני מדמיין או שזה הניהול מנוע?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לאחר 2-3 דקות המנוע עדיין לא מגיע לטמפ' עבודה, למרות שהנוזל קירור כבר הגיע ל- 90 מעלות.

כך שעל פניו נראה הכל תקין, השמן מגיע לטמפ' הנדרשת רק לאחר כ 10-15 דקות.

פורסם

מסתבר שאני לא מדמיין...

In 2001, Mazda introduced the still 1.8 L (1,839 cc) BP-Z3 (also called BP-VE) variant of the BP engine. It features S-VT variable valve timing on the intake side, no more VICS, but there is Variable Tumble Control System (VTCS)in the BP-Z3. A similar looking but effectively very different set of valves that restrict the intake on cold start for emissions purposes, rather than the torque enhancing set of partial butterflies that increase velocity that are used in VICS. This was found in the 2001+ Miata. The Z family is an evolution of this engine.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...