Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייבת את עזרתכם אני כבר לא יודעת מה לעשות בעניין והמוסך שהייתי בו ללא ממש עזר!

הרכב שלי הוא אופל קורסה 2002 ואם זה חשוב הוא עבר כבר 2 תאונות מקדימה אבל תוקן במוסך והחליפו רק רדיאטור ולא היה נזק במנוע.

אז הבעיה בעקרון שמידי פעם כשאני עוצרת ברמזורים או סתם בלי שאני אשים לב הרכב מתחיל לגמגם לכמה שניות ונכבה

לפני חודש הייתה נדלקת מנורה לפעמים ונכבת אבל לא ביחד עם הגימגום.

הלכתי למוסך כמה פעמים ואחרי בדיקת מחשב אמרו לי שצריך להחליף מחשב ולקחו לי 2000 ש"ח על זה!,הם טענו שהחליפו אבל לאחר כמה ימים זה קרה שוב

אז חזרתי אליהם והם אמרו שהם רק שלחו אותו לתיקון במרכז ושעכשיו הם יחליפו על חשבונם.

מאז הם נסעו לי על הרכב בכל פעם שהוא היה שם 140 ק"מ וגמרו לי מיכל שלם של דלק ואמרו לי שהם לא רואים שום תקלה אבל בסופו של דבר התקלה עדיין קיימת אבל עכשיו הנורה בלוח שעונים לא נדלקת כבר ורק נכבה בעצירות.

ידיד שלי חיבר מכשיר לרכב לפני שהחליפו מחשב ובדק קוד תקלה ואלו הקודים שיצאו

230

1482

הבנתי שזה קשור למאוורר של המשאבת דלק אבל הם אמרו שהם בדקו את המשאבה ושהיא תקינה.

אולי תאירו את עיני איפה טמון הכלב ולמי אפשר לפנות בחיפה שיגאל אותי מייסורי..

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

סינטיה

פורסם

יכול להיות מנוע צעדים תקול או מלוכלך, מצערת מלוכלכת ודורשת ניקוי , דליפות אוויר לסעפת היניקה , חיישן גל זיזים מזייף

בתור התחלה תתחיל מניקוי מהצערת והמנוע הצעדים ע"י פירוק בית המצערת והמנוע צעדים ( לא מומלץ לסובב בורג כניסת אוויר) וניקויה עם ספריי קרבורטורים

חפש אחר צינור קרוע או בלוי המחובר לסעפת היניקה .

נא לעדכן אם יתגלה פרט נוסף כך שנוכל לעזור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איזה קטע!

עכשיו אני מחפש אוטו ונתקלתי באופל קורסה שנת 2002 שנראית טוב על נייר ועם תג מחיר לא גבוה.

באתי לבדוק פה אם יש איזה בעיות מוכרות שבגללן כדאי לי להיזהר מהאוטו, ומה אני מוצא אם לא את סינטיה שעכשיו מוכרת את האוטו ביד 2 וכותבת שהוא רכב מצויין, ללא תאונות ושמור היטב.

הקטע הזה רק הוכיח לי פעם נוספת עד כמה הפורום הזה מועיל לא רק מבחינת הידע והאנשים האיכותיים שבו אלא גם מבחינת הסיכוי למצוא את מוכר הרכב פותח פה נושאים על הבעיות שהיו לו באוטו.

תודה רבה למי שהקים את הפורום ולכל אלה התורמים לו ומתחזקים אותו!

בברכה, אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

• תוכן חדש...