Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על Morel Dotech Ovation 6 בפיג'ו 206 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה להתחיל בקטן ולקנות את הקומפוננט הנ"ל של MOREL.

רציתי לדעת מה דעתכם עליו. שווה את המחיר או שיש מוצרים משתלמים יותר באותו המחיר ?

אני מוכן להשקיע כ-1200 שח על רמקולים.

את הרמקולים ראיתי כאן:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11015

אני מתכנן לקנות קודם זוג רמקולים, לאחר מכן כשיהיה לי עוד כסף לקנות מגבר, אחריו סאבופר והרדיו דיסק בעדיפות אחרונה.

תודה.

פורסם

את הדוטק אפשר לקנות בסביבות ה800 שקל. תברר בארט סאונד, ומציע לך לשמוע את הסט לפני הרכישה

ולמה הר"ד בעדיפות אחרונה?

A3

K04 Inside

פורסם

אחלה רמקולים, סט מומלץ מאוד.

זאת כמובן במידה ואתה מתחבר לצויון הצליל שלהם.

מתחדשת*

פורסם

דווקא אני במקומך הייתי משנה את סדר העדיפויות כמו שעשיתי אצלי

1. רדיו דיסק מתקדם.

2. מגבר איכותי.

3.רמקולים.

4.סאב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
את הדוטק אפשר לקנות בסביבות ה800 שקל. תברר בארט סאונד, ומציע לך לשמוע את הסט לפני הרכישה

ולמה הר"ד בעדיפות אחרונה?

מכיוון שבנתיים אני עם הרדיו דיסק שהגיע עם האוטו, של clarion ואין לי רמקולים באוטו חוץ מזוג 6X9 של פיוניר שנמצאים על המגש האחורי, ככה שאני מעדיף להשקיע על קומפוננט טוב ועם הזמן להוסיף.

דווקא אני במקומך הייתי משנה את סדר העדיפויות כמו שעשיתי אצלי

1. רדיו דיסק מתקדם.

2. מגבר איכותי.

3.רמקולים.

4.סאב.

מה אני אעשה עם רדיו דיסק ומגבר כשאין לי רמקולים?

פורסם

לפני הכל אתה צריך בסיס טוב כדי לקבל תוצאה טובה, גם אם זה לא בסדר גודל של עשרות אלפי שקלים.

הרדיו דיסק אפשר להגיד שהכי חשוב. הוא כמו מוח של בן אדם, הוא זה שמחליט ועושה את הכל.

איפה התקציב להתקנה?

סדר העדיפות שנתנו פה כבר לדעתי הוא גם הכי נכון.

תתחיל עם הרדיוד דיסק, ככה בכלל רק תתחיל להתקדם בצורה טובה.

אחרי זה תתקין מגבר טוב. לא נורא בהתחלה תגביר רק רמקולים אחוריים ואחרי זה תתקדם ותביא גם סט קומפוננט שיתאים להגברה.

זה כמובן אם אתה רציני ואתה מתכוון להשאיר אצלך את האוטו

פורסם
לפני הכל אתה צריך בסיס טוב כדי לקבל תוצאה טובה, גם אם זה לא בסדר גודל של עשרות אלפי שקלים.

הרדיו דיסק אפשר להגיד שהכי חשוב. הוא כמו מוח של בן אדם, הוא זה שמחליט ועושה את הכל.

איפה התקציב להתקנה?

סדר העדיפות שנתנו פה כבר לדעתי הוא גם הכי נכון.

תתחיל עם הרדיוד דיסק, ככה בכלל רק תתחיל להתקדם בצורה טובה.

אחרי זה תתקין מגבר טוב. לא נורא בהתחלה תגביר רק רמקולים אחוריים ואחרי זה תתקדם ותביא גם סט קומפוננט שיתאים להגברה.

זה כמובן אם אתה רציני ואתה מתכוון להשאיר אצלך את האוטו

אני לא מתכוון לקבל תוצאה מדהימה, סה"כ זה רכב ולא קולנוע ביתי.

אני גם לא שואף לשמוע בפול ווליום כמו מפגר.

סה"כ אני רוצה רמקולים איכותיים כדי שישמעו את הצליל נקי וחד עם באסים טובים, לכן אני רוצה להתחיל בקומפוננט טוב, אח"כ לקנות מגבר ורדיו דיסק, אבל בנתיים אין לי רמקולים להגביר.

לגבי ההתקנה, אני אתקין את הרמקולים זאת לא הבעיה.

אולי תוכלו להמליץ לי על ציוד טוב שכולל קומפוננט, מגבר ורדיו דיסק במחיר של סביב ה4,000 ש"ח?

פורסם

אם אתה רוכש את הסט הזה אני מציע לשדרג את הטוויטרים ל MT22, ההבדל משמעותי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

יש לי 206 אם הסט שאתה רוצה ובסה"כ אני מאוד מרוצה רמקול איכותי רק הייתי ממליץ לשדרג את הטוויטר בגלל שהם עדינים מאוד ונשרפים בקלות

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

• תוכן חדש...