Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על Morel Dotech Ovation 6 בפיג'ו 206 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה רוכש את הסט הזה אני מציע לשדרג את הטוויטרים ל MT22, ההבדל משמעותי.

יש לי 206 אם הסט שאתה רוצה ובסה"כ אני מאוד מרוצה רמקול איכותי רק הייתי ממליץ לשדרג את הטוויטר בגלל שהם עדינים מאוד ונשרפים בקלות

מה זאת אומרת לשדרג את הטוויטרים? לקנות בנפרד עוד טוויטרים? ומה אני אעשה עם מה שמגיע עם הסט?

תוכלו להמליץ לי על סט יותר איכותי או שאני אקנה רמקולים בנפרד וטוויטרים בנפרד.

המחיר שאני מוכן להשקיע על רמקולים הוא סביב ה1500 ש"ח ואני עוד אקנה אותם בהנחה דרך מישהו, אני פשוט לא סגור על הדגם שאני רוצה.

רדיו דיסק טוב עם BT הוא הקלריון CZ500

תודה, יש יותר זולים באותה רמה אולי של פייוניר ?

פורסם

לגבי הטוויטרים שכתבו לך מעליי אני הייתי ממליץ לך קודם כל לשמוע את הסט ואם אתה אוהב אותו אני לא הייתי מחליף שום דבר.

במחיר שכתבת ועם ההנחה שציינת אולי תוכל להביא מורל הייבריד

ה-HU היחידים של פיוניר שראיתי עם BT מובנה במחירים זולים הם : ה- DEH5000UB

וה- DEH6150BT אבל קח בחשבון שה-5000 יקר יותר ב-200 שקל בערך וה6150 ב-500 בערך לפי מה שראיתי זה שיקול שלך !

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם
לגבי הטוויטרים שכתבו לך מעליי אני הייתי ממליץ לך קודם כל לשמוע את הסט ואם אתה אוהב אותו אני לא הייתי מחליף שום דבר.

במחיר שכתבת ועם ההנחה שציינת אולי תוכל להביא מורל הייבריד

ה-HU היחידים של פיוניר שראיתי עם BT מובנה במחירים זולים הם : ה- DEH5000UB

וה- DEH6150BT אבל קח בחשבון שה-5000 יקר יותר ב-200 שקל בערך וה6150 ב-500 בערך לפי מה שראיתי זה שיקול שלך !

אני מעדיף את ה-CZ500. חוץ מזה, אני גם מעדיף להשקיע את הכסף על הרמקולים והמגבר.

כשאתה אומר מורל הייבריד לאיזה מהם אתה מתכוון כי אני רואה שיש כמה.

• תוכן חדש...