Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי הבוקר פרסומת ל C4 החדש. נראה כמו גירסת 5 דלתות מקוצרת של ה C5 ונראה מצוין. גם עיצוב הפנים שלו, נקודת חולשה בדגם היוצא לטעמי, בהחלט מוצלח. אני מניח שאחד כזה עם מנוע 1.6 טורבו 156 כ"ס, שווה בהחלט בדיקה.

ראיתי היום את הרכב,הרכב באמת פרימיום קומפקט,ריפודי עור,כסאות קדמיים עם מסאז,פנסים עוקבי פנייה,התראת רכב עוקף במראת צד,התא נוסעים לדעתי ברמה הכי גבוהה שיש היום היום ברכב קומפקטי.

העיצוב החיצוני מרשים מאד מאד.

את ה308 טורבו אפשר לקחת ב150000ש"ח.

פורסם

ה c4 החדשה דווקא נראה אחלה רכב, חוץ מזה שעם המנוע 156 כ"ס זו יכלה להיות

אחלה בחירה, אבל בגלל שהרכב מגיע עם גיר רובוטי-אידיוטי ולא עם התיבה של השישה הילוכים

החדשה, אני חושב שאני אוותר.

מה שכן נראה לי, שאני דווקא אלך על האוקטביה 1.8 אחרי מחשבה ארוכה

מה אומרים?

פורסם

לא נכון, האוקטביה מגיעה עם DSG.

בקונצרן פולקסוואגן מעלם לא השתמשו בגיר רובוטי עם מצמד יחיד.

פורסם
מיצובישי לנסר ספורטבק LIMITED - זאב בעור כבש. 8)

נותנת את התמורה הטובה היותר למחיר עם שלל תוספות וביצועים מעולים.

+1

כשבדקתי בזמנו רכב לעצמי זאת באמת העסקה הכי משתלמת ומפנקת.

הסיבה היחידה שלא רכשתי אותה היא באמת בגלל הספורטיביות שבחות בן 18 מחפש ברכב שלו:oops:

מעבר לזה האוטו מדהים.

פורסם
לא נכון, האוקטביה מגיעה עם DSG.

בקונצרן פולקסוואגן מעלם לא השתמשו בגיר רובוטי עם מצמד יחיד.

גם בסיטרואן זה גיר עם דאבל קלאצ,הבחור התייחס לכל גיר רובוטי כאדיוטי.

פורסם

אתה טועה בגדול, גיר רובוטי חד מצמדי בסיטרואן, תעשה בדיקה באתרים שמסביב.

וזו המגרעה היחידה(והגדולה) שלה.

פורסם

הגיר הרובוטי בסיטרואן בהחלט גורע מהאטרקטיביות שלה.

מעניין למה היא לא קיבלה את הגיר 6 הילוכים האוטומטי שמותקן ב-308, לך תבין צרפתים...

פורסם

מה עם איזה B3 קצרה מנוע 2 ליטר?

מציע הנעה כפולה, ובגרסאות המפוארות סאן-רוף, ג'אנטים ובטוח כלול עוד איזה תוספת מפנקת..

פורסם
הגיר הרובוטי בסיטרואן בהחלט גורע מהאטרקטיביות שלה.

מעניין למה היא לא קיבלה את הגיר 6 הילוכים האוטומטי שמותקן ב-308, לך תבין צרפתים...

פשוט מאד,בגלל שהיא לא מיוצרת עם גיר אוטומטי,השיווק של הרכב עם הגיר האוטומטי יתחיל בעוד כמה חודשים לפי הסוכנות המרכזית של סיטרואן.

פורסם

אז אני לא רואה טעם להתחיל בשיווק גירסה שלא מתאימה לשוק הישראל וכשתוצג גירסה אוטומטית היא תיעלם מפה ותשאיר את הרוכשים עם רכב שמאבד ערך בצניחה חופשית וגם לא ימצא קונים בקלות.

לזה שהציע את הסובארו, היא לא ממש עומדת בתחרות, בטח שלא מול הדגמים החזקים והמפוארים של המשפחתיות המודרניות וחבל לרכוש בתקציב כזה מכובד רכב מיושן ונחות.

• תוכן חדש...