Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשובים הדברים הבאים:

אמינות

נוחות

רכב לא גדול(לא סופרב וכדומה)

לא רכב שהגדרתו ספורטיבית

בקיצר, מהי החבילה המפנקת שאתם הייתם קונים?

תודה :-)

פורסם

אמינות ונוחות זה לא מספיק.

לא הגיוני שאלו שני הדברים היחידים שמעניינים אותך ?

כמה אנשים ייסעו ברכב ?

כמה הרכב ייסע ?

איפה ייסע ?

כמה שנים אתה מחזיק רכבים ?

וכו וכו

פורסם

יש נוסע יחידי ברכב, לא משפחה.

הרכב ייסע ברמה הממוצעת מבחינת קילומטראז', כך שלא נראה לי שהמנוע יהיה דיזל.

מבחינת השנים שהרכב יהיה על הכביש איתי, אז זה גמיש, יכול להיות שנה שנתיים או יותר.

בכללי, אני לא איזה בן 18 שמחפש ל"קרוע" את הכביש ולהטלטל ימינה ושמאלה במכונית בעל מרכב נמוך, בא

לי, בהכי פשטות שבעולם, רכב שיהיה אופטימלי מבחינת הכל, השאלה היא אם יש כזה?

נראה לי שעכשיו הסברתי את עצמי

פורסם

דווקא מהפוקוס הייתי מתעלם בשלב זה כי היא לקראת החלפה.

לפי מה שהצלחתי לחלץ מהכתוב הדרישות הם: רכב קומפקטי, נוח, לא ספורטיבי שעושה הכל כמו שצריך (רכב מאוזן ALL ROUNDER).

במקרה הזה, בתקציב הזה אני חושב שגולף TSI122 תתאים גם בגלל הכוונה להחליף את הרכב אחרי שנתיים (תום האחריות) או קצת מעבר.

פורסם

אם כבר קומפקטיות חזקות אז ה-308 קיבלה גיר 6 הילוכים בדגם החזק והיא מגיעה גם דיי מאובזרת.

היא חורגת מעט מהתקציב אך כדאי לנסות בסוכנות, מחירונים אצל חלק מהיבואנים הם כמעט בגדר המלצה.

בהצלחה.

פורסם

בחירת רכב הרבה פעמים מושפעת מעינייני טעם יותר מאשר הנתונים או אפילו רציונל.

אם הייתי במצבך, הייתי קונה הונדה סיוויק האצ'בק בצבע לבן פנינה.

היא עולה ברמת האבזור הכי 155 אלף ש"ח.

לרמה יותר נמוכה היה עכשיו מבצע - 132 אלף ש"ח (אני לא יודע, האם המבצע עדיין בתוקף).

http://www.honda.co.il/Civic5D

אבל אין מה לעשות - כבר עברתי את הגיל והשלב בחיי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמרו כאן הרבה רכבים מאוד מעניינים וטובים, אתה תמיד יכול ללכת על איזה פוקוס או מאזדה 3 או יונדאי I30 עם מנוע 2 ליטר, או איזה קרוסאובר קטן כמו ניסאן ג'וק או אחד מהג'יפים הקטנים של דיהטסו או סוזוקי, יש כל מיני .

הייתי שוקל לקנות את ההיברידית של טויוטה.

חזקה, חסכונית, נוחה , מרווחת, אמינה, וב152 אלף שקל.

זאת הייתה הבחירה שלי אם הייתי במקום שלך.

אבל אם זה היה אני? ניראה לי ג'וק מאובזרת זה הבחירה הכי טובה בשבילי . רכב מאוד מוצלח, אבל שווה את הכסף רק בגרסאות המאובזרות לדעתי.

ושוב בשבילך..

רכב עם מנוע גדול סתם יגרום לך לבזבז הרבה כסף על דלק. אם לא אכפת לך מספורטיביות, יופי או כל דבר שלצעירים או חולי הגה אכפת,אז כך את הפריוס

פורסם

שמעתי A1

כאחד שקנה את הרכב הנ"ל דווקא לא הייית ממליץ עליו , בכל אופן לא בתקציב הזה.

ב150K לקנות A1 זה לקנות שלדה וגלגלים נוחים למדי.

אני חושב שבשביל להנות מהA1 צריך להוסיף לפחות 20K לחבילת אבזור ולצערי כמוני עוד שני סכומים דומים(לפני הנחה) על שינויים קוסמטיים ואיבזוריים.

באם ג'אנטים גדולים יותר מ15" צביעת קשתות יחודית וצבע מטאלי לא מדברים אליך אז מבחינה קוסמטית חסכת 20K באם מערכת משוכללת מפתח חכם וחלונות כהים גם אינם מדברים אליך חסכת עוד 20K אבל בשביל להנות מגג נפתח פנורמי תאורת קסנון משולבת לד לדים מאחורה תאורת לד בפנים הרכב מחשב דרך מורחב מערכת משודרגת ושאר התוספות בחבילת האבזור שהופכים את האאודי הזו לאאודי ולא לעוד איזה רכב ליסינג אתה תאלץ לעלות ל167K .

אישית ב150 בהחלט הייתי שוקל הונדה או גולף וכד'..

בברכה קונה A1 מאושר שלא ממליץ עליה:lol:

פורסם

מיצובישי לנסר ספורטבק LIMITED - זאב בעור כבש. 8)

נותנת את התמורה הטובה היותר למחיר עם שלל תוספות וביצועים מעולים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ג'טה 1.4 TSI למרות שהרכב טיפה גדול (משפחתית). כחודש בבעלותי ונהנה מכל רגע :wink: איכות ונוחות ללא פשרות.

אם הגודל באמת עקרוני, הייתי פוזל לכיוון הלאון 1.8 DSG

פורסם

ראיתי הבוקר פרסומת ל C4 החדש. נראה כמו גירסת 5 דלתות מקוצרת של ה C5 ונראה מצוין. גם עיצוב הפנים שלו, נקודת חולשה בדגם היוצא לטעמי, בהחלט מוצלח. אני מניח שאחד כזה עם מנוע 1.6 טורבו 156 כ"ס, שווה בהחלט בדיקה.

• תוכן חדש...