Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני אוטומט לנסיעות של כ30-35 אלף ק"מ בשנה.

ואני מעוניין בחוות דעתכם לגבי ההחלטה הנכונה.

הדבר שהכי חשוב לי באוטו, זה הבטיחות ולכן רכב שקיבל פחות מ5 כוכבים במבחני היורונקאפ לא בא בחשבון.

דבר שני שיהיה חסכוני ואמין עד כמה שניתן.

חשבתי על הגרנדה פונטו, מה דעתכםם על הרכב? והאם יש אפשרויות עדיפות במחיר.

תודה רבה.

פורסם

אני לא חושב שיש לך יותר מדי אופציות לרכבי סופר מיני, עם 5 כוכבי בטיחות ובתקציב שהגדרת.

זה גרנדה פונטו או רנו קליאו 3 (לפי מה שראיתי בלוחות, היא מעל התקציב - בסביבות 60 אלף ש"ח).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני אוטומט לנסיעות של כ30-35 אלף ק"מ בשנה.

ואני מעוניין בחוות דעתכם לגבי ההחלטה הנכונה.

הדבר שהכי חשוב לי באוטו, זה הבטיחות ולכן רכב שקיבל פחות מ5 כוכבים במבחני היורונקאפ לא בא בחשבון.

דבר שני שיהיה חסכוני ואמין עד כמה שניתן.

חשבתי על הגרנדה פונטו, מה דעתכםם על הרכב? והאם יש אפשרויות עדיפות במחיר.

תודה רבה.

מספר הכוכבים זה לא הכל, יש גם התייחסות למשקל ולגודל הרכב ,לציון המספרי שקיבל, למספר כריות אויר לכל מיני אמצעי בטיחות.

תקרא קצת ב EURONCAP איך הם מבצעים את הניסיוים ועל סמך מה נותנים את הכוכבים ואת הציונים.

תיקרא גם את השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368375

ותסתכל על הדוגמאות שנתתי.

פורסם

ההבדל במשקל בין קטגוריית הסופר מיני למשפחתיות נראה לי שהוא לא גדול, זה לא הבדל של יותר מטון כמו בהשוואה בין האודי לפיאט.

להורים שלי יש מגאן שנת 2005, והם מרוצים מאוד, הרכב נוח מאוד, בטיחותי ואמין. כבר עם 170k קמ ועד היום מעבר לטיפולים השוטפים לא היו כמעט תיקונים.

הבעיה היחידה היא צריכת דלק גבוהה יותר סביב ה1 ל12 קמ בנסיעה שברובה הגדול בין עירונית, ובנסיעות מרובות כל כך זה הפרש גדול מאוד במחיר הדלק.

ראיתי גם שיש ביורונקאפ דבריםהזויים, למשל הונדהגאז החדשה קיבלה 5 כוכבים ורק 11.4 נק במבחן ריסוק חזיתי, לעומת סיטרואן c3 שקיבלה 4 כוכבים וציון ריסוק חזיתי של 14.4 נק. איך זה קורה?

לגבי הפונטו, ראיתי שהיא קיבלה ציון של 13.6 בריסוק חזיתי, עד כמה ההבדל יהיה גדול לעומת המגאן?

וחשבתי אולי לקנות רכב בליסינג מימוני, ואז להחליף כל 3 שנים לרכב חדש, כי אני נוסע המון, מה דעתכם? האם זה באמת משתלם?

תודה רבה!!!

פורסם

שים לב שלא לכל הדגמים של הפונטו שנמכרו בארץ יש 6 כריות אוויר. למעשה, לרוב הרכבים יש שתי כריות אוויר בלבד למרות שבמבחן הריסוק היא נבדקה עם 6.

ליסינג מימוני הוא בהחלט אופציה טובה למי שרוצה לנסוע ברכב חדש אבל לא רוצה להוציא סכום גדול במכה אחת.

פורסם

ראיתי גם שיש ביורונקאפ דבריםהזויים, למשל הונדהגאז החדשה קיבלה 5 כוכבים ורק 11.4 נק במבחן ריסוק חזיתי, לעומת סיטרואן c3 שקיבלה 4 כוכבים וציון ריסוק חזיתי של 14.4 נק. איך זה קורה?

זה בדיוק העניין, שהמספר כוכבים משקף את כל הפרמטרים ביחד של כריות אויר ומערכות עזר וכו (ולא רק איך השילדה בנויה וכמה היא חזקה בהתנגשות חזיתית)

• תוכן חדש...