Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן קריאת ידיעות שונות על האיום הגרעיני ביפן, נתקלתי במאמר באנגלית (מזהיר מראש שהוא ארוך מאוד) של איש צבא רוסי לשעבר על אסון צ'רנובל עם התייחסות ל-11.09.2001 (אסון התאומים) גם.

מעניין לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני בנושא זה.

המאמר

Veni Vidi Vici

פורסם

תראה, אין ספק שדמיון לעפולה קיים אבל יש פרטים הגיוניים. מהבנה בסיסית איך כל העסק עבד בתקופת ussr, לא מן הנמנע שמה שרשום במאמר יכולה בהחלט להיות המציאות (אני מתייחס כאן רק לחלק של צ'רנובל). הנושא מעניין אותי אבל הבנתי במונחים מקצועיים ופרטים טכניים בנושא זה מועטה ולכן ראיתי לנכון לחלוק על מנת לשמוע דעות של אנשים שמכירים את הנושא יותר טוב ממני.

Veni Vidi Vici

פורסם

במלוא הרצינות, קשה לי לנתח את המאמר הזה. יש שם עומס של מידע. יותר מדי פרטים של "אחד שמבין אחד שיודע", שגורמים לי לתהות מה בעצם האג'נדה שלו בעניין. התהייה הזאת מתחזקת כשאני רואה שבסוף המאמר הוא עוד מחפש לגייס תרומות להמשך ה"מחקר" שלו.

לפעמים בורות היא ברכה, ולפעמים תיאוריות קונספירציה נשמעות מציאותיות לגמרי, אבל חשיפתן לא באמת מקדמת את טובת הכלל (כמו בסיפור של אילן ואסף רמון). במקרה הזה, הייתי מעדיף להשאיר את הסודות קבורים, ולא לעורר את הכאב של אלפי המשפחות שנפגעו בארועים המתוארים שם.

פורסם
תראה, אין ספק שדמיון לעפולה קיים אבל יש פרטים הגיוניים. מהבנה בסיסית איך כל העסק עבד בתקופת ussr, לא מן הנמנע שמה שרשום במאמר יכולה בהחלט להיות המציאות (אני מתייחס כאן רק לחלק של צ'רנובל). הנושא מעניין אותי אבל הבנתי במונחים מקצועיים ופרטים טכניים בנושא זה מועטה ולכן ראיתי לנכון לחלוק על מנת לשמוע דעות של אנשים שמכירים את הנושא יותר טוב ממני.

כנראה שהפורום זקוק למדעני גרעין בכדי להרחיב את הנושא מעבר למה שכתוב באינטרנט.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך. אין ספק שישנם נושאים שעדיף שישארו לא פתורים לתמיד.

המאמר בהחלט עמוס בפרטים ומעט "מעייף" אפילו.

בכל מקרה, אני מוצא את הנושא הנ"ל מעניין מאוד והייתי שמח להחכים בו מעבר לפרטים היבשים הידועים לנו.

מרק:

לך תדע, אולי ימצא אחד כזה...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

אפרים קישון זצ"ל כתב סטירה משעשעת על השימוש במרכאות בכתיבה עיתונאית.

עם ההצבה המתאימה של מרכאות במילים מסוימות, אתה יכול לגרום לטקסט מסוים

להביא בדיוק את המסר ההפוך, או איזה מסר שתרצה.

מספר המרכאות המוגזם באלף המילים הראשונות מונע ממני להתייחס ברצינות לנאמר.

תכל'ס, 100 אחוז מתיאוריות הקונספירציה השונות הן BS, בשורה התחתונה.

בקיצור, התער של אוקאם:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%A8%D7%95_%D7%A9%D7%9C_

%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%90%D7%9D

עריכה:

לצערי, קראתי עוד קצת בהמשך והגעתי לאחת התגובות שלו,

שנוגעת משום-מה לבונים החופשיים ולקשר שלהם ליהודים ולמצרים העתיקה וכו'.

הוא גם מסרב להאמין שהוטלה פצצה אטומית על נגסקי.

בקיצור, הבנאדם דפוק במוח, חבל שבזבזתי 5 דקות על גיבוב ההבלים הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תגיד, יש מצב אתה מביא מאמר יותר ארוך ומשעמם? לא, כי באמת שאין לי חיים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
עזוב, יהיה בסדר. :lol:

אתה יודע, קודם רציתי שיקימו תחנת כח גרעינית בישראל (שיהיה חשמל זול והרבה).

אבל לחשוב ש

א) יוציאו מכרז, שבו יזכו קבלני בניין שיציעו את המחיר הכי זול, או שסתם יהיו קרובים לצלחת.

ב) הקבלנים האלה יחפשו לקצץ איפה שאפשר ואי אפשר, כדי למקסם את הרווחים שלהם.

ג) הציוד שיירכש בחו"ל יהיה ברמה הכי נמוכה שאפשר (כי שוב פעם, זול).

ד) אחרי שהבנייה תסתיים, העובדים שיתקבלו לעבודה, יתקבלו לא על סמך הכישורים והניסיון, אלא ע"י מבדקים פסיכולוגיים מונפצים. כמובן שישלמו להם את המינימום האפשרי (כדי שלא יברחו עם אורניום גנוב).

ה) לגבי אותם העובדים שיועסקו. יחלצו עליהם כדי שיוציאו את המקסימום חשמל מהציוד הסיני שנרכש. כמובן שכל עובד גם יעשה כמה תפקידים במקביל (למה לשלם משכורות לכמה, כשאפשר להחזיק פראייר אחד).

ו) היחס של העובדים לעבודה יהיה בהתאם, וגם בגלל הגישה הישראלית של "יהיה בסדר".

ז) כתוצאה מכל זה, אסון צ'רנוביל ייחשב לכשל מינורי במערכות לעומת מה שיקרה בתחנת כח גרעינית כחול לבן.

That is all

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניסיתי לקרוא את כל המאמר אבל זה באמת ארוך מידי.

ממה שקראתי יש יותר מידי "עובדות" - הכוונה לנתונים שהכותב מביא ומציג כעובדות יבשות אבל לא טורח לציין מה המקורות שלו או להביא עדויות כדי לתמוך במה שהוא אומר.

ולמגיב שמעליי - אתה בטח מתכוון למשהו כזה?

Homer%20Simpson%20Nuclear%20Emgineer%20-%20Creative%20Commons.jpg

• תוכן חדש...