Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב קטן וחסכוני.

שמעתי כבר כמה עצות. ואני חשבתי על אחד מתוך ארבע:

סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון ופולקסווגן פולו.

היתי שמח לשמוע קצת טיפים על רכבים אלה או לחלופין הצעה לרכב נוסף שלא חשבתי עליו מקבוצת רכבים זו (סופר מיני).

תודה מראש.

פורסם

לאמא שלי יש סיריון 2008 אל תיגע באוטו.

לפחות מבחינתי זה צעצוע.

מושבים באיכות גרועה לא נוחים ולא כלום! הגה חשמלי במהירות גבוהה האוטו פשוט משייט לאן שהוא רוצה מעל 120 פחד אלוהים ליסוע בו.

היה לי פולו 2004 אני לא יודע איך הדגמים החדשים...אבל הפולו אוטו עדיף בהרבה.

מושבים נוחים צריכת דלק בסדר גמור יושבת על הכביש כמו שצריך הגה יותר מתקשר ולא כמו בסיריון שגם הפלסטיקה ממש לא איכותית באמת בדיחה.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

סוזוקי סוויפט- נראית טוב, מרגישה זריזה יחסית (מנוע 1500 על משקל לא גדול), צריכת דלק סבירה 1:13-14 משולב

פולו- נראית טוב, מרגישה איכותית מאוד מבפנים, נוחה, צריכת דלק כמו בסוויפט בערך, שומרת על הערך מצויין

יאריס- אמינה מאוד, אבל יש לה גיר רובוטי בדגמים החדשים וממה שהבנתי הוא לא מוצלח במיוחד

סיריון- צריכת דלק טובה וחוצמזה לא התרשמתי מהרכב הזה לטובה, לא נוח , מרגיש זול מבפנים

סה"כ הייתי הולך על הפולו, רק שמרגיש טוב מבפנים, נראה לא רע מבחוץ, אמין, נוסע מעולה וכמובן שהסוויפט בחירה טובה לא פחות לדעתי מבחינת הקולות יהיו בעד הסוויפט ויהיו בעד הפולו

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אני לא חושב שפאביה TSI תיכנס לך בתקציב. אם אני זוכר נכון אז רק לפני שנה בערך הם הגיעו לארץ ולדעתי הם עדיין עולות יותר. יש פאביות שנמכרו לא מזמן במבצע של שופרסל ב-77 אלף ש"ח, אבל הם לא היו TSI אלא 1.4 רגיל.

לא שמעתי על בעיות מיוחדות בגיר הרובוטי של היאריס. אולי אתה מתכוון לזה שלא כולם אוהבים את האופי שהוא מעביר הילוכים? כמו הרבה גירים רובוטים, גם הגיר הזה לא מתאים לכולם.

הסיריון היא מכונית טובה והאמת היא שאני לא כל כך מבין את מה שכתבו כאן. זה נכון שמבפנים העיצוב והאיכות לא ברמה של מכונית מנהלים, אבל זאת מכונית קטנה וזולה ולא מכונית מנהלים. אם אתה מחפש רכב קטן וחסכוני אז זאת אופציה שכדאי לקחת בחשבון.

פורסם
שלום,

אני מחפש רכב קטן וחסכוני.

שמעתי כבר כמה עצות. ואני חשבתי על אחד מתוך ארבע:

סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון ופולקסווגן פולו.

היתי שמח לשמוע קצת טיפים על רכבים אלה או לחלופין הצעה לרכב נוסף שלא חשבתי עליו מקבוצת רכבים זו (סופר מיני).

תודה מראש.

תקנה חדש

פיג'ו 206+ מגיעה לארץ אוטוטו והיא תעלה 79000 ש"ח

כנס לאתר שלהם לבדוק אותה

פורסם

לגבי ה-206... איך שהוא נראה לי שהפיג'ו היא לא ממש מציאה - טיפולים, אמינות וכו'.

מה גם שרכב חדש מאבד מאד מהערך שלו...כסף שהשקעתי ולא אקבל בחזרה במכירה עתידית של הרכב (נניח כעבור 3-5 שנים).

פורסם

בוקר טוב,

אם אתה מחפש רכב חסכוני בדלק, אז הסיריון והיאריס יהיו הכי חסכוניות בדלק. גם ה-206 החדשה צריכה להיות חסכונית, אבל היא ידנית ולא אוטומטית אז ההשוואה לא ממש נכונה.

בתקציב הזה אפשר למצוא גם פיאט גרנדה-פונטו שגם היא חסכונית יחסית ונכנסת בקלות לתקציב.

צור איתי קשר בהודעה פרטית, אנסה לעזור לך לבחור את הרכב המתאים ביותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אנו גרים בחיפה.

והנסיעות מתחלקות ל: אמצע שבוע בתוך העיר וסוף שבוע נסיעות בין עירוניות.

וחשבתי גם על גיר ידני....

החשש שלי איך למכור אחרי זה? יהיה שוק גדול למכוניות ידניות? בדקתי ביד2 מתוך כ-80000 הודעות למכירת רכב יד 2 רק כ-12000 למכירת רכב ידני.

וגם מה עם העליות והירידות בתוך העיר...קלאצ' נשחק יותר מרהר?

וגם האם המנועים של הקטנות מספיקות לעיר כמו חיפה או שעדיף מנוע 1.6 וכו'?

• תוכן חדש...