Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב 4 ליבות 3.4GHZ על מעבד AMD ו-8G זכרון. לוח מומלץ למעבד הספציפי על ידי AMD של GIGABYTE.

כרטיס מסך HD6850 SAPPHIRE של AMD/ATI.

לא משנה איזו רזולוצייה אני בוחר, בין אם זה 1920X1200 לבין אם נמוכה יותר, אפילו אם אני מוריד איכות, זה עדיין מקרטע באותה מידה.

הגריפיקה ניראית חלקה, כאשר אני מריץ BENCHMARK מקבל 40FPS עם הרזולוצייה 1920X1200 ופירוט גבוה. הבעייה במשחק כאשר מיקום משתנה מהר לעיתים קרובות המשחק מקרטע - נתקע לחלקי שנייה ומשתחרר לעיתים קרובות.

בעייה מוכרת? המחשב לא עמוס, כל הדרייברים מעודכנים.

בדקתי טמפרטורות של לוח, מעבד, כרטיס מסך - הכל נורמלי ולא עובר 40 מעלות בעומס מירבי. המתחים יציבים. המחשב לא עבר OVERCLOCK.

אשמח לקבל יעוץ.

המשחק מקורי, מערכת הפעלה מקורית וכד' אם זה משנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מציע שתבדוק אם יש עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך שלך או למשחק עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל, בדוק עדכונים למשחק עצמו.

שנית, האם ביישומים אחרים (משחקים,גלישה או דברים כבדים) המחשב גם נתקע?

מניסיון עם כרטיסי ATI, בדוק באפשרויות הדרייבר אם יש אפשרות שיישום "יעקוף" את הגדרות שולחן העבודה וירוץ על הגדרות משלו-כולל קצב רענון מסך שונה (ייתכן שהוא רץ על 75 הרץ במקום על 60 הרץ, דבר שיכול לגרום להבהובים ובעיות במסכי LCD).

ניתן למצוא זאת תחת האפשרות override desktop refresh rate או משהו דומה.

בנוסף, נסה להוריד אפשרויות של antialiasing או פילטרים בדרייבר. הורד מ X8 ל X4 או תוריד את antistrophic ל trilinear בלשוניות המתאימות.

אופציה אחרונה- בצע ניקוי לקבצים זמניים עם תוכנת ccleaner ולאחר מכן בצע איחוי דיסק.

פורסם

דרייבר של כרטיס מסך עדכנתי אתמול ולא עזר. לדעתי הבעייה לא בכרטיס מסך. זה כאילו דיסק קשיח טוען חלקי משחק כל הזמן (בפועל יש בסביבות 6.5+ זיכרון פנוי).

היה לי מחשב עם 2G זכרון עם כרטיס מסך חלש יותר, מעבד חלש יותר - למאט רמת גרפיקה נמוכה יותר עבד יותר טוב. דיסק קשיח מהיר למדי של סמסונג F3 שזכה לביקורות טובות ובמבחן ביצועים סביר לגמרי.

על שני המחשבים מותקנות אותן תוכנות, אותו אנטיוירוס, אותה מערכת הפעלה (7 HOME 64BIT).

משהו לא הגיוני עם ביצועים של המשחק.

matanfr, הLCD לא מהבהב. המשחק פשוט קופא לחלקי שנייה ומשתחרר.

המחשב חדש ונקי, יש אליו חלונות ומשחק הזה.

אני ינסה לשנות את ההגדרות שאמרת - תודה על הרעיון.

אני ינסה גם לעדכן את המשחק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דרייבר של כרטיס מסך עדכנתי אתמול ולא עזר. לדעתי הבעייה לא בכרטיס מסך. זה כאילו דיסק קשיח טוען חלקי משחק כל הזמן (בפועל יש בסביבות 6.5+ זיכרון פנוי).

איחוי דיסק ביצעת?

היה לי מחשב עם 2G זכרון עם כרטיס מסך חלש יותר, מעבד חלש יותר - למאט רמת גרפיקה נמוכה יותר עבד יותר טוב. דיסק קשיח מהיר למדי של סמסונג F3 שזכה לביקורות טובות ובמבחן ביצועים סביר לגמרי.

על שני המחשבים מותקנות אותן תוכנות, אותו אנטיוירוס, אותה מערכת הפעלה (7 HOME 64BIT).

בדקת תאימות של המשחק למערכת ההפעלה של 64 ביט?

משהו לא הגיוני עם ביצועים של המשחק.

אם במחשב אחר זה עבד יותר טוב, אזי לדעתי הבעיה היא בהגדרות ספציפיות בדרייברים של כרטיס המסך. שחק עם ההגדרות שלהם, במיוחד שים לב ל2 הפיצ'רים שרשמתי ובנוסף גם תבדוק את הגדרת triple buffering וגם את הסימון של 24bit Z buffer.

matanfr, הLCD לא מהבהב. המשחק פשוט קופא לחלקי שנייה ומשתחרר.

המחשב חדש ונקי, יש אליו חלונות ומשחק הזה.

אני ינסה לשנות את ההגדרות שאמרת - תודה על הרעיון.

אני ינסה גם לעדכן את המשחק.

הערותיי באדום.

פורסם

איחוי דיסק לא דרוש. זה מחשב חדש שהותקן אליו WINDOWS 7 על דיסק מפורמט חדש ולאחר מכן הותקנו דרייבים, אנטיוירוס והמשחק.

המשחק עובד על חלונות 64BIT. הוא עבד על מחשב אחר גם על אותה גירסא של חלונות. על האריזה רשום שהמשחק מתאים.

לדעתי מירב הסיכויים שאתה צודק: הגדרות של כרטיס מסך. אני ינסה לשנות אותן ואחזור לדווח.

matanfr, תודה.

פורסם
איחוי דיסק לא דרוש. זה מחשב חדש שהותקן אליו WINDOWS 7 על דיסק מפורמט חדש ולאחר מכן הותקנו דרייבים, אנטיוירוס והמשחק.

matanfr, תודה.

הפוך, גוטה-הפוך!

אחרי שביצעת התקנה נקייה של מערכת הפעלה, דרייברים ואנטיוירוס (שסורק באופן קבוע קבצים שרצים וגורם להאטה בקריאת הנתונים מהדיסק, תוך כדי פיזור קבצים בכל הדיסק הקשיח) התקנת גם משחק ש"טוחן" את הדיסק.

בצע איחוי דיסק כדי לשלול בעיות נוספות. ממליץ לך על תוכנת auslogics disk defrag.

פורסם

התוצאות:

מצאתי מה מאט את המשחק בצורה קיצונית: לחיצות על מקלדת. אם ללחוץ מהר על הכפתורים במקלדת המשחק הופך למצגת. בלי מקלדת מהיר מאוד על רזולוצייה גבוהה (1920X1200) ורמת פירוט גבוהה. ניסיתי מקלדת USB, ניסיתי PS/2 - לא עוזר.

זו גם סיבה למה שינוי של גרפיקה לא משפיע על ביצועים.

בדקתי מהירות דיסק, היא טובה מאוד. הדיסק אצלי יותר מהיר מהרבה מחשבים טובים שבדקתי.

אשמח לרעיונות. במקביל פניתי לתמיכה של יצרן המשחק.

פורסם

לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שאני לא היחיד עם בעייה כזאת. יש את זה ג לאנשים אחרים, כולל בלי כרטיסי מסך של יצרנים אחרים (NVIDIA). עדיין לא מצאתי פתרון - בעייה מוזרה.

פורסם

המשחק עבר פורט (המרה) מאוד גרועה מהקונסולות ל PC - זו בעיה מוכרת שיכולה להגרם מכל מיני דברים, אם אתה באמת רוצה להנות מהמשחק הספציפי הזה , שחק בו בקונסולה כלשהי.

פורסם

ערב טוב,

קראתי (לצערי אני לא זוכר איפה) שצריך להוריד את ה"מתקדם" שם הגרפיקה של המשחק נכון זה יראה פחות טוב אבל אמור לעזור

הכוונה שלי זה להוריד למינימום את ה

"צל"

"מים"

"מרחק ראיה"

(לא בטוח מה השם של זה באנגלית sry)

בהצלחה ומקווה שזה יעזור :oops:

המשך יום נעים!

פורסם

היה לי את הבעיה שכול פעם שלוחצים על המקלדת יש תקיעה, זה לא קשור לחומרה.

אני זוכר שחיפוש בגוגל פתר לי את זה.

פה הפתרון:

http://www.google.co.il/search?q=GTA+IV+Keyboard+lag&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

oxblood, לקנות קונסולה כדי לשחק משחק הזה? זה לא פתרון, במיוחד שיש לי מחשב סביר למדי למשחקים.

BigMan, תודה על ההצעה אבל זה לא עוזר. גם על רזולוצייה 1920X1200 ברמת פירוט גבוהה המשחק מהיר וחלק - כל עוד לא נוגעים במקלדת. לא משנה איזו רמת פירוט אני בוחר לחיצות על מקלדת גורמות לאותה האטה שאי אפשר לשחק.

IceCold, תודה - חיפוש בגוגל זה דבר שאני עושה באופן קבוע. בינתיים לא מצאתי פתרון הולם לבעייה.

• תוכן חדש...