Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נפטרתי מהמערכת הקודמת שלי והתחלתי להרכיב סטאפ חדש.

היום קניתי את המגבר Kicker KX650.4, רציתי לדעת האם זה לא יהיה יותר מידי בשביל מערכת חשמל ברכב? (הונדה סיויק 98)

אני מפחד שיקרה משהו למצבר, אין לי כסף מיותר לקנות אחד חדש.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

בטויוטה קורולה שנת 96 היו מותקנים לי -

kicker zx650.4

kicker zx150.2

jbl cs300.1

ביחד עם HU + אקולייזר + קרוס אקטיבי

וסט קדמי ELATE 3WAY שהמידבאסים שלו ידועים כזללניים במיוחד + סאב וופר אינפיניטי קאפא 12 אינטש

כל זה על כבל ראשי 4 גייג', אלטרנטור מקורי + מצבר 46A שעה שעד היום מותקן ברכב (צריך למות מתישהו בקרוב :? ) של שנפ.

לא היתה לי שום בעיה... לא נפילות מתח לא עניינים ובדוק המערכת היתה מפיקה 125 דציבלים יציב בלי הבהובי אורות.

לא חושב שצריכה להיות לך בעיה - אם אתה כל כך לא שקט, תעשה בדיקה בעומס אחרי ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת. בנוסף, במערכת הקודמת התשתית הייתה כבל 8G, רציתי לדעת מהן העלויות להחליף את ה 8G הזה בכבל 4GB

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

היי,עלות של כבל 4G לפי מטר נומאר ל5 מטר לא אמור לעלות יותר מ30שקל.

ככה זה המחיר אצלנו,שלא ימכרו לך שטויות כמו קח של חברה ובלה בלה בלה,זה עושה את אותה עבודה של כבל ב500 גם.

אגב מגבר חזק מאוד.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו,אתה טועה ומטעה.

יש הבדל בין כבל לכבל,סוג החומר כמות סיבים,יכול העברה של זרם.

אני ממליץ על חיווט של KnuKonceptz,יש לך את הידע התכני לסלול מחדש כבל מתח?

אם כן-תזמין קיט חיווט מאיביי בעלות מגוחכת לתמורה ותסלול לבד.

בשיפוצים...

פורסם

גיל אני מוכן להיתערב איתך סט סט פוקל אוטופיה שעל המערכת חשמל שלו,תביא כבל של החברה שאמרת,וחברה רגילה שמוכרים אצל מתקינים.

תשים את המערכת תעשה כיוונים הכל ואתה לא תישמע שום הבדל,במערכות האלו ממש לא ולא מאמין שבמשהו אחר אני מדבר על מערכות רגילות לא SPL מתורפות שכן צורכות הרבה חשמל וצריך להשקיה,בסט שלו רגיל יספיק מאוד.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו,כנראה אתה לא מכיר את המגבר הזה-הוא צרכן מטורף.

ומה יקרה שהוא ירצה להוסיף עוד מגבר או מונובלוק?לסלול מחדש כבל נורמאלי?

תתפלא שהחברה שהצעתי לו יותר זולה מכבל זבל אצל מתקין(eBay).

בשיפוצים...

פורסם

אני יודע שהוא זללן,4G אחד לא מספיק לו על מערכת חשמל רגילה? מזה ניראה לך 4500D של סנדאון.

דיברתי רק על המגבר הזה כשהוא יביא עוד מגבר נדבר.

פורסם

4G יספיק לו גם יספיק

כמו שכתבתי אני הרצתי מערכת שלמה של 7 ערוצי הגברה על כבל 4גייג' עם פיוז ראשי של 40 אמפר סה"כ ושום דבר לא קפץ או נשרף לי.

וכן - אני יודע שאני מאוד "עדין" עם המערכות שלי אבל לא כל הזמן ואני שומע בעוצמות שנעות בין ה100 ל120 דציבל.

4 גייג' למגבר הזה לבדו זה מעל ומעבר לדעתי - הוא לא יגיע לצריכה מטורפת שכזו על 6*9 וסט קומפוננט או 6*9 וסאב.

הוא יכנס לקליפינג ככל הנראה הרבה לפני שהוא בכלל יוכל לפתוח את הגיין ברמה כזו שהמגבר הזה יגיע לרוויה.

גי'נו - אתה ברמת העקרון טועה...

כבל 4 גייג' של סאונדקווסט למשל יכול להוביל 80 אמפר למרחק של חמישה מטרים. (זה מה שמותקן לי ברכב הישן)

כבל 4 גייג' של קנוקונספט יכול להעביר עד 150 אמפר לאותו המרחק... ברכב החדש שלי מותקן קונקט של אודיסון 4 גייג' - גם כן נתונים דומים.

באופן המעשי - אם המגברים שלך אכן צורכים כזה אמפרג' אז:

כנראה שהכבל שלך כן יכול להעביר תצרוכת שכזו למרות שהיצרן נזהר בהצהרות שלו - זה מה נקרא אנדרייטד.

יש סיכוי שבכלל המגברים שלך לא צורכים זרם שהוא קרוב אפילו לערכים המקסימיליים שלהם - אל תשכח שלא מדובר במגברי זרם גבוה כמו מגברים של סינפוני לדוגמא

אבל מהנסיון של רוב המערכות שאני רואה - כבל 4 גייג' זה הסטנדרט והוא מספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בפעם המאה מליון ,

כנס לטמבוריה ובקש כבל חשמל לריתוך .

רבע כסף ,יותר מוליכים , ואם תרצה להשתדרג זה ללא עלות נוספת של החלפת כבל .

לבריאות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כבל רתכת כבר הוכח כפתרון שעובד טוב אבל לא בכל מקרה הוא מתאים - הגמישות שלו רחוקה מלהיות קרובה לזו של כבל ייעודי לאודיו ובמקרים רבים זה נחוץ או פשוט הופך את ההתקנה להרבה יותר נוחה.

אבל גם כבל רתכת יעבוד :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...