Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו אימפרזה LX 1.6 שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שוקל את הרכב הזה ביחס לטויוטה קורולה מאותה שנה או מ-07' ומול רנו קליאו 2008.

אני יודע שמדובר ברכבים שונים לחלוטין (גם מבחינת העלות וגם מבחינת... הכול) אבל זה האופציות.

אני מעוניין בהשוואה בין הרכבים מבחינת אמינות, בטיחות ונוחות נסיעה, כי סוברו אני מכיר מהDL שסחבה בלי תקלות שנים והיתה מקבלת מעיכה בפח אם היו נשענים עליה.

95 כ"ס זה מספיק? לאיזה מהירות הוא מגיע, תוך כמה זמן ל-100 וכמה הילוכים יש לו (באוטומט)? בקיצור- סוחב או עגלה ביחס לשני האחרים?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני הייתי נמנע מהאמפרזה עם מנוע ה-1.6 ליטר. המנוע מיושן וחלוש, הביצועים ...לא ממש קיימים ותצרוכת הדלק גבוהה - במיוחד בהשוואה לקורולה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ok, תודה.

ומה לגבי הרנו? האמינות שלהם השתפרה קצת בשנים האחרונות או שזה עדין כמו לחתום על הסכם עם פלסטינאים?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בוקר טוב,

אין לי כאן קטלוגים של האימפרזה אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שהרבה אנשים מתלוננים על נושא הביצועים באימפרזה 1.6 (וגם ב-B3 1.5, אבל זה כבר משהו אחר). גם הקליאו לא מאוד מהירה.

בשנים האחרונות יש שיפור באמינות של רנו. אל תשכח גם שהקליאו שאתה מדבר עליה כמעט חדשה ובדרך כלל רכבים לא מספיקים להפוך ל"בעייתיים" בפרק זמן כזה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מנסיון של כ4 שנים על אימפרזה 2005, אני יכול להגיד לך שהרכב עגלה. ממש ע-ג-ל-ה. וגם שתיין דלק מחפיר.

מה שכן, התנהגות הכביש הדינאמית שלו, לדעתי, מצויינת יחסית למשפחתיות אחרות, והרכב אמין בצורה יוצאת דופן.

הרכב שאצלי בבית הוא רכב חברה ועובר התעללויות לא קלות (לרוב בגלל שהוא עגלה). חוץ מכויל אחד שמסר את נפשו לפני כמה חודשים, לא נרשמו תקלות ברכב כלל (אחרי 125 אלף קילומטר לא קלים).

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...