Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..אני מתנדב במשטרה ושבדקתי את רישיון הנהיגה שלי במחשב של משטרת התנועה היה כתוב שמותר לי לנהוג עד 4 טון...

האם מותר לי לנהוג באמת על רכב עד 4 טון למרות שהרשיון הוא עד 3.5 טון לפי החוק החדש? אשמח לעזרה...

פורסם

אם היה לך רשיון דרגה 02 לפני המעבר לשיטה האירופאית (בשנת 2007) אז אתה רשאי לנהוג ברכב עד 4 טון (כנ"ל לגבי רשיון לאופנוע למי שהיה בזמנו עד 500 סמ"ק)

ומי שהוציא רשיון לאחר מכן (דרגה B) רשאי לנהוג ברכב רק עד 3500 ק"ג.

פורסם

אם מופיע לך ברישיון למטה "רשאי לנהוג בישראל ברכב מנועי במשקל כולל עד 4000 קילוגרם ", אז אתה רשאי, ואם לא מופיע, אז אתה רשאי עד 3500 קילוגרם בלבד.

פורסם
אם מופיע לך ברישיון למטה "רשאי לנהוג בישראל ברכב מנועי במשקל כולל עד 4000 קילוגרם ", אז אתה רשאי, ואם לא מופיע, אז אתה רשאי עד 3500 קילוגרם בלבד.

אמא שלי קיבלה רשיון ב-1965. נדמה לי שהוא כולל גם טרקטור.

וכאשר אני ניגשתי לטסט ב-1976 בהורואות היה כתוב שעלי להביא "טרקטור סוג 2". לא הבאתי, אז יש לי רק רשיון 02/B:shock:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ***

מקווים שאת המסמכים .. שאתה ..ממלא במשמרת ...אתה כותב ללא ...הנקודות ...המשונות ועם סימני פיסוק ...

פורסם

מסבירים לך שאין מה לעדכן

היות והוצאת רשיון נהיגה לפני השינוי, מותר לך לנהוג ברכב ששוקל עד 4 טון (משקל כולל)

מקווה שביתר חוקי התנועה אתה מתמצא יותר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...