Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרתי לביטוח ישיר על מנת לקבל איזושהיא אינדיקציה

לגבי הוצאות הביטוח חובה+ג' שייעלה לי

שאלתי לגבי HONDA ESI אמרו לי שהם לא מבטחים

שאלתי לגבי 106 RALLYE אמרו לי שהם לא מבטחים

מיותר לציין שהנציגה לא הסכימה לתת לי הצעה ליותר מ2 רכבים.

מה זה אומר בת'כלס? התוצאות יהיו דומות ב AIG וכל חברותיהן?

הנציגה הסבירה לי שהיה עבר בעייתי עם רכבים אלו ושהם לא ברי ביטוח

האם המסקנה היא שרק חברות הזויות יסכימו לבטח את הרכבים

ושהביטוח יהייה יקר משמעותית מביטוח סטנדרטי לרכב רגיל?

למה אני יכול לצפות? שאלתי סתם לגבי רכב מנהלים 2 ליטר

היא אמרה לי חובה 1633 וג' 860. אשמח לשמוע מבעלי רכבי ספורט מובהקים

על המחירים שהם משלמים ג וחובה.

פורסם

החברות הישירות (ביטוח ישיר/9000000 שהן אותה חברה בדיוק שנקראת "איי די איי ביטוח", וגם AIG שהיא חברה אחרת) לא מבטחות רכבי ספורט/קבריולט.

אם כשאתה אומר חברות הזויות אתה מתכוון חברות כמו מגדל, הראל, הפניקס - אז כן, רק חברות הזויות יבטחו אותך.

השוואת מחירי חובה באתר משרד האוצר, גוגל "ביטוח חובה". זה לא תלוי בדגם הרכב המדוייק אלא רק בגיל/וותק הנהג, תביעות קודמות, שלילות רשיון, נפח מנוע, ואם יש כרית אוויר אחת לפחות. כלומר לאותו נהג הביטוח למיאטה ולפורד מונדאו ולמזדה3 2 ליטר יהיה אותו דבר.

צד ג' - תלוי בעיקר בגיל/וותק שלך. אם אתה מעל גיל 21 ועם לפחות שנה רשיון אז פחות מאלפיה ויש לך צד ג'+גרירה+שמשות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למיאטה NB

3800 מקיף

1800 חובה

לנהג יחיד ללא תביעות מעל 24.

במגדל.

אבל, מחייבים איתורן, שזה 60 שקל בחודש, והשתתפות עצמית על הגג 7 אלף. הגג עולה פחות, לכן הלכה למעשה הגג לא מכוסה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...