Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן נוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לנסיעות ת"א-ירושלים פעמיים-שלוש בשבוע, אדם אחד או עם עד 2 נוסעים נוספים.

תקציב עד 50K לערך, חיפשתי משהו חסכוני בדלק ואמין מבחינת טיפולים. היתה יאריס 2001 ידנית על הכוונת, ירדה אחרי בדיקת רכב (פגיעה בקורה וירידה בניצולת של המנוע, מ 68 כ"ס ל 43 כ"ס, עם עוד כל מיני סימנים שגרמו למוסכניק שלנו להמליץ לוותר).

הגעתי לחבר של מכרה שמוכר ניסאן נוט 2007, הדגם הפשוט יותר (ויזיו), עשה 45000 ק"מ, רכב טופל תמיד במוסך, עבר פגיעה בדלת בחנייה ללא ירידת ערך לדבריו (יש היסטוריית טיפולים). הבחור אוטוטו טס מהארץ לכמה שנים ומוכר את הרכב בלחץ ב 50000 (מכיוון שהוא חבר של מכרה אני יכול לאמת את הסיפור...).

אשמח לביקורות על הרכב: איך הוא סוחב? מה צריכת הדלק (בעיר ומחוצה לה)? נוחות? אמינות, ביקורים במוסך? עלויות אחזקה? וכל רושם שיש לכם ממנו!

פורסם

שלום לך. מניסיון קצר יחסית עם הרכב, אני יכול לומר שהניסאן נוט הוא פיספוס גדול בישראל. כלומר, הרכב נהדר - אנחנו פשוט צרכנים מטומטמים שמעדיפים רק מכוניות בתצורת סדאן, ושום דבר מלבד זאת (אם כי כעת המצב מתחיל להשתנות).

ולענייננו: רכב נוח מאד, תחושת נהיגה שולטת כמו במיניוואן, מזגן חזק, ידידותי מאד למשתמש, מרווח עם תא מטען גדול וגם סוחב יפה בכבישים בין-עירוניים.

לגבי תצרוכת דלק: נראה לי סבירה בהחלט, למרות שלא בדקתי ברצינות (הרכב היה אצלי תקופה קצרה מאד). אמינות? צפויה להיות נהדרת אם הרכב מטופל ושמור, כמו כל דגמי ניסאן העממיים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...