Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לאייבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי מוצר לפני כמה ימים.

תמיד אני מסתכל על משלוח לישראל ומקפיד לבדוק.

נכנסתי MY EBAY , ראיתי ששילמתי על המוצר, והוא נשלח. נכנסתי שוב לדף המוצר ונאי רואה שהמשלוח לא אפשרי לישראל.

פספסתי את זה או שיש אפשרות אחרת שהאפשרות למשלוח השתנתה בימים האחרונים ?:roll:

אם טעיתי, יש אפשרות לטפל בזה?

תודה.

פורסם

יש אפשרות שהמוכר שינה את מדיניות המשלוח שלו לאחר המשלוח אליך, בכל מקרה:

שלח מייל בהקדם האפשרי למוכר כדי לוודא איתו האם הוא שלח לארץ ואם כן רצוי גם את הכתובת.

במידה והוא מעדכן אותך שהמוצר לא נשלח (אני לא מאמין שזה יהיה המצב), בקש החזר על הכסף ובמידה ויהיו בעיות פתח תלונה באיביי.

דאג שכל התכתבות תהיה בעזרת מערכת ההודעות של איביי כדי שההתכתבויות יהוו אסמכתא במידת הצורך.

אני באמת מאמין שהוא שלח את המוצר והכל בסדר, אם לא, הוא גם יחזיר לך את הכסף, אבל בצע את הבדיקות כדי לא להיות מופתע אחר כך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ישנו סמל של חבילה ליד המוצר בMY EBAY שאומר שהמוצר נשלח, יום אחרי .אם יש את הסמל זאת אומרת שהוא חייב להישלח לארץ?

שלחתי לו מייל לאחד ההזמנה לבקש להחליף את אחד הצבעים, לא ענה.(נשלח ב6.3,המוצר נשלח ב7.3)

שלחתי לו מייל עכשיו (שתיהם דרך איבי ) והסברתי לו שאני מישראל ואני רואה שהמשלוח לא לישראל ומה אנחנו יכולים לעשות.

לשלוח לו עוד אחד שוב ?

- אני לא בטוח ב100 אחוז שראיתי משלוח לישראל, למרות שתמיד התעמקתי בזה.

-- שאני אהיה בטוח , אימייל למוכר זה דרך CONTACT TO SELLER , בוחרים נושא וכותבים הודעה.לאחר שכותבים "קוד בטיחות" או משהו כזה שולחים ואז מופיע כמה משפטים באנגלית בפונט גדול יחסית בצבע שחור.

?

פורסם

הפניה למוכר מתבצעת כפי שרשמת.

במידה והוא לא עונה לך כל מה שניתן לעשות הוא להמתין לקבלץ המוצר. במידה וזה לא מגיע, אפשר לפתוח DISPUTE.

האם המוכר שלח לך מייל המעדכן אותך שהמוצר נשלח אליך?

האם קיבלת חשבונית מאתר PAYPAL עבור הרכישה?

פורסם

אחרי שאתה משלם, אתה מקבל מייל עם החשבונית והפרטים , מפייפאל

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אכן פתח דיספיוט מאחר והמוכר לא עונה לך.

נ.ב מהיכן הזמנת את המוצר? מהמזרח במקרה?

במידה וכן, קח בחשבון שהמצב שם קצת בעייתי כרגע... :roll:

פורסם

my ebay-->won/purchased-->the product in question-->more actions-->resolve a problem

שם אתה פותח קייס מול איביי

אמור להיות כתוב לך ברשימה של מה שקנית את התאריך האחרון לפתיחת הקייס, שזה בערך 40 יום.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

תכתוב בעברית ואז תבקש מגוגל שיתרגם לך.

אל תדאג, ככה רוב המוכרים הסינים כותבים באנגלית.

אם אתה ממש מסתבך, שלח לי הודעה פרטית מחר בבוקר ואנסה לעזור.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

TRAVIAN אחרי שעשיתי כל מה שאמרת, המשכתי משם והגעתי לעמוד שקוראים לו CUSTOMER SUPPORT .

בקיצור, שם הם רשמו שהם ממליצים לפנות למוכר ולהסביר לו מה הולך (כבר ניסיתי )

אחרי זה רשום שהמוכר יכול לשחרר אותי מההזמנה ואם הוא לא מסכים אני צריך לכבד זאת .

בצד ימין רשום CONTACT US ששם רשום :

צריך עוד עזרה?

אנחנו נראה לך את הדרך הטובה ליצור איתנו קשר.

שם ללחוץ?תודה.

• תוכן חדש...