Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מתלבטת ברכישת רכב.

כרגע נוהגת על מאזדה 626 שעבר זמנה.

מצא חן בעיני רכב מסוג הונדה אקורד.

אני חיה במושב בצפון , הרבה כבישים פתוחים ועליות.

2 ילדים מתוקים ואולי עוד בהמשך.

מתלבטת האם לקנות הונדה אקורד בסביבות השנתון 2006/7

או טויוטה קורולה (משעמם !! ) משנתון 2008/9

אשר שניהם באותו טווח מחירים

תודה למשיבים

פורסם

כמובן שהאחזקה וצריכת הדלק יהיו גבוהות יותר. אבל מצד שני כוח, אבזור והנאה יהיו בהונדה, ולפי התגובה שלך את רוצה ללכת על ההונדה אז יאללה!

פורסם

ענבל,

גם אני באותה גישה.

מעדיף לרדת שנה שנתיים בשנתון ולקנות רכב מפואר יותר (נוסע על סובארו B4).

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

עניין של סדר עדיפות אישי ותקציב. אם חשוב לך לנסוע ברכב יותר מרווח ואת מוכנה לשלם יותר תמורת אחזקתו השוטפת - קני את הרכב היותר גדול. אם את רוצה לחסוך בתפעול השוטף - קני את הרכב ה"משעמם" אם הצפוי להיות יותר זול בשימוש השוטף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום לך,

אין מה להשוות בין הונדה לטויוטה, רק הונדה.

הזמנתי עכשיו את האקורד החדשה, אם את מעוניינת אני מוכר אקורד 2008, כנסי ליד 2 תראי את הפרסום, השם: חיים, מתגורר בנהריה. יש שם טלפון.

בכל מקרה , בשביל השקט הנפשי, רק הונדה, לגבי תצרוכת דלק, הרכב שלי צורך 1:11.5 משולב וכמובן תלוי בנהג

• תוכן חדש...