Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיישן 2 הוא החיישן שאחרי הממיר , Downstream. את המק"ט שלו רשמתי לך כאן.

אני לא יודע על איזה איור אתה מסתמך, אבל אם הבעייה היא בחיישן מס' 2 אז מדובר בחיישן שאחרי הממיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר תודה על התגובה.

להשכלתך-

החיישן חמצן שרשמת לי בעבר כשהייתי צריך להחליף את החיישן חמצן הקדמי הסתיים ב 030- וזה אינו החיישן הקדמי, אלא האחורי..

(הזמנתי אותו והתברר לי שזהו החיישן האחורי, החיישן הקדמי מסתיים ב 040).

ביי,

שוב תודה.

פורסם

סדר בבלאגן:

אני מצרף שתי תמונות שלקוחות מתוכנת החלפים של טויוטה ומתאימות למספר השלדה שלך.

בתמונה הראשונה רואים את מיקומי החיישנים עם מרקר כחול.

בתמונה השנייה אלו הם המק"טים.

בניגוד להגיון חיישן מס' 2 הוא החיישן עם החוט הקצר והוא גם זה שנמצא למעלה (Upstream, "חיישן קדמי"). חיישן מס' 1 הוא בעל החוט הארוך והוא זה שנמצא למטה, החיישן האחורי.

אם הסורק מצביע על תקלה בחיישן מס' 2 אז מדובר בחיישן שנמצא למעלה ובעל החוט הקצר והמק"ט שלו הוא 89465-0D040. סליחה אם הטעתי אותך מקודם.

איתמר.

a.jpg

b.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי נראה שיש טעות בקטלוג. מבחינה טכנית חיישן מספר 2 הוא תמיד יהיה האחורי.

ממליץ לבדוק מה רשום בספר עבודה של המוסך או מה קוד התקלה המדוייק.

פורסם

יופי דניאל, תראה מה אתה גורם לי לעשות עכשיו במקום ללמוד למבחן מחר.

הצצתי ב REPAIR MANUAL. אם תיתן לי את קוד התקלה שהופיעה בסורק תקבל את פרוצדורת היצרן לאבחון התקלה.

איתמר.

פורסם

מתואר ככה:

Sensor 1 refers to the sensor closer to the engine body

Sensor 2 refers to the sensor farther away from the engine body

אתה הבנת את זה ברוך? :wink:

פורסם

הרצתי עכשיו בדיקה בתוכנה בעוד 3 מספרי שלדה של יאריסים ממודלים אחרים ואכן נראה שיש טעות באיור הנ"ל ובשיוך המק"טים. בשלושת הדגמים האחרים חיישן מס' 2 ממוקם אחרי הממיר, וזה גם באמת נשמע יותר הגיוני.

איתמר.

פורסם
מתואר ככה:

Sensor 1 refers to the sensor closer to the engine body

Sensor 2 refers to the sensor farther away from the engine body

אתה הבנת את זה ברוך? :wink:

?you had me at "sensor 1", hevanta bobsfog

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

חבר מהעבודה נתקל בשירשור הזה בחיפוש בגוגל.

יש לו יאריס 2001, נדלקה נורת צ'ק אינג'ן, ולפי סריקת תקלות במוסך יצא שזה החיישן חמצן האחורי.

שלוש שאלות.

1. האם המחירים בשירשור עדיין רלוונטים להיום? (כרפרנס לאמינות המוסך)

2. חיים יוד, האם אתה עדיין יכול להציע את המחיר שנקבת ? אם כן איפה אתה יושב?

3. רוני, האם הכל עבד כשורה עם החיישן התחליפי (יש לי הרגשה שיותר טוב מהמקורי, בוש...)

תודה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חושב שהייתה לי בעיה דומה (למעשה עדיין קיימת) בטויוטה אוונסיס,

הבנתי שהחייסן הזה נהרס בארץ בגלל איכות הדלק.

שמתי לב שכשאני ממלא בתחנות דלק מסויימות הנורה לרוב דולקת ובמקומות מסויימים אחרים לא, וכך פתרתי את הבעיה במקום להחליף שוב ושוב עכשיו אני ממלא בד"כ באותו מקום והנורה כבר כמעט ולא דולקת אף פעם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום-

יש לי יאריס 2003, דגם מנוע 2SZ ובעקבות בדיקה במוסך מורשה של טויוטה נאמר לי כי עליי להחליף את שני חיישני החמצן. המחיר לכל הטיפול נאמד ב-2400 ש"ח שנראה לי מוגזם ולא הגיוני. החלטתי להזמין מחו"ל ולחסוך משמעותית אבל כאן נתקלתי בבעייה. המליצו לי לקנות חיישנים אוניברסלים שעולים פחות מחצי מהמקוריים של בוש (דנצו) ומתאימים לסוג המנוע של הרכב. מישהו מכיר ויודע האם כדאי? 4-wire Universal Zirconia Lambda Sensor

Type UNI-LP-12

לגבי המקורי מצאתי רק את החיישן הקדמי: Model Type:NCP20

אשמח לעזרה

• תוכן חדש...