Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שקניתי לאחרונה (פולו 98 ידני) מותקן התקן כלשהו לפלאפון, אך ללא ה'עריסה' החיצונית.

ההתקן כולל מיקרופון שיוצא מהקורה, שלט עם שלושה כפתורים שנכנס בין הדשבורד לת"ה, וכן רמקול ומה שנראה כחיבור ל'עריסה' משמאל לדשבורד.

אולי מישהו מכיר מה זה? דיבורית? ספיריט? והאם יש לי סיכוי להשמיש את זה?

IMG_1792.JPG

IMG_1793.JPG

IMG_1794.JPG

פורסם

תושבות יש כמעט בכל חנות אביזרי רכב, סדר גודל של 70-100 ש"ח בלחץ

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם

למה תושבת? כול היופי בBT זה שאתה לא צריך להוציא את הפלאפון מהכיס בכלל אלא אם כן אתה צריך להוציא שיחות.

אודי A4

דימה.

פורסם

זאת דיבורית Bury CC9040.

אפשר להשיג כאלה ממש בזול בEBAY.

אם אתה צריך חלק מסויים או השמשה של הדיבורית, פנה למתקין כלשהו, אולי הוא יוכל לעשות לך מערוף עם חלקים אחרים שיש לו ותצא בנזק של 100 150 שקל.

לשיקולך,

Polo 2012

פורסם

גוזל

ניסתי לרשום את הדגם של הדיבורית ב EBAY וזה לא מצא לי המון תוצאות

למעשה זה מצא לי רק תוצאה אחת ..

פורסם

גם אני מצאתי רק תוצאה אחת, מוזר לפני חודש בערך מצאתי 10

http://cgi.ebay.com/BURY-ORIGINAL-CC9040-BT-BLUE-TOOTH-HANDS-FREE-CAR-KIT-/230586334509?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item35b0043d2d#ht_2877wt_1222

בכל מקרה, המחיר קצת יותר זול מבזאפ, אבל הדיבורית הזאת אחת הטובות.

לי יש ברכב, Motorla T603, וזה על הפנים של דיבורית 20% של ניתוקים בבלוטות'. מוזרה מאוד.

Polo 2012

פורסם

OK. הבנתי את הרעיון של דיבורית BT.

מה שכן, הפלאפון מזהה אותה אך לא מתחבר אליה. אני מבין שצריך איכשהו לגרום לדיבורית להתביית על מכשיר ספציפי.

מישהו מכיר את הסוג הזה ויודע איך עושים זאת?

פורסם

מממ גוזל ,

אפילו המחיר בזאפ ירד - אתה לא מעודכן XD

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773393

300 ש'ח והיא שלך ,

לעומת 321 ש'ח והיא לא בטוח תיהיה שלך אחרי השליחה כי המכס ליפעמים לוקח

דברים כאלו לבדיקת רמת קרינה כמו במכשירים סלולרים שהם מצליחים "לתפוס"

שם וכול מיני כאלו ..

• תוכן חדש...