Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מצלמה נסתרת" - גאוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתובבתי לי היום בשוק כמו בכל יום שלישי, העם מחפש בזול:lol:, ופתאום גנבה את תשומת לבי מצלמה שזזה ימינה ושמאלה, התעניינתי, שאלתי מה המחיר והמוכר במבטא ערבי ענה לי - 10 שקל -

נשמע נחמד קניתי.

ברגע שאני יחנה במקום שאני קצת חושש ממנו אני ישאיר אותה על הדשבורד, מה אתם אומרים? "תופס"?

צירפתי סרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=_3IvX1Yqri8

http://www.youtube.com/watch?v=_3IvX1Yqri8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מצלמה בצבע לבן ואפור על בטריות שזזה לצדדים מהר ובצורה לא אמינה עם אור אדום מהבהב.

מוכר וזול, אם כבר תניח אותה על חומה או תחבר לה מגנט ותצמיד לעמוד או גדר ליד הרכב, על המכסה מנוע זה יהיה שקוף ולא אמין.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אתה חושב? לא עלה לי חיסרון אבל לשים את זה על הדשבורד לא? רק יתרונות אני חושב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
חחחח דווקא חשבתי שאני יוכל להבריח קצת אויבים, טוב אם אתם חושבים ככה..

ישנן מצלמות קצת יותר יקרות (40₪~) שנראות קצת יותר אמינות וזזות כשאר הן חשות בתזוזה. האור מהבהב בצורה הרבה יותר אמינה , לתשומת ליבך..

הבוז לך.

פורסם

אוקיי אני מניח שלא הלהיב אותכם בכלל אהה?

דוגמן ידיים? בצד החיובי או בצד השלילי? :)

נ.ב

גם זאת מפסיקה וברגע שהיא קולטת תזוזה היא פועלת

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אולי בגלל נוכחות ה"מצלמה", תמשוך אש ותגרום לפוחזים להראות לך שהם דוקא לא נבהלו מהמצלמה ולראיה הם ישברו חלון אפילו בלי לקחת כלום מהרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

accent coupe זה שוק ראשון... ים אנשים שמחפשים לקנות בזיל הזול, כולל "מותגים" ושאר שטויות אחרות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני גר בראשון ויצא לי להיות כמה פעמים בשוק של ימי שלישי, אבל הפעם האחרונה הייתה לפני יותר משנתיים.

לפי מה שאני זוכר יש שמה בעיקר צעצועים זולים ובגדים זולים לנשים, משהו השתנה מאז ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אולי בגלל נוכחות ה"מצלמה", תמשוך אש ותגרום לפוחזים להראות לך שהם דוקא לא נבהלו מהמצלמה ולראיה הם ישברו חלון אפילו בלי לקחת כלום מהרכב.

.

אני לא חושב שיש אנשים כאלה אולי 1 למיליון

ותאמין לי כל הערסים בני ה15 שיוצאים להם העיניים ואני רואה דברים שאני נדהם מהם מהחלון בקומה שישית כמו לשפוך דלי צבע על רכב אספנות, כזאת רמה שכלית טיפול בפח.

כן מוכרים מצלמה ב10 שקל!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...