Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב הוחלפה משאבת מים ורדיאטור

המנוע לא מתחמם ואחרי נסיעה של 15 דקות הוא מגיע רק ל70 מעלות ומשום שהוא לא מגיע ל90 מעלות אז הרדיאטור לא מתחיל לפעול ואני פוחד שהוא ייהרס עקב אי שימוש בו. האם זה נכון?

*עוד דבר שלא קשור,מד סיבובי המנוע פועל רק לעיתים רחוקות מאוד. מה ניתן לעשות בנידון?

• ספונסר פורום
פורסם

הרדיאטור לא יהרס כתוצאה מהתופעה שאתה מתאר, אז אין לך מה לפחד מזה. מה שכן צריך להטריד אותך זאת העובדה שנסיעה עם מנוע קר גורמת לצריכת דלק מוגברת, הגברת זיהום האוויר והגדלת הבלאי על המנוע. צריך לבדוק האם התופעה שאתה מתאר נובעת מחיישן טמפרטורה לא תקין או מטרמוסטט לא תקין/מבוטל.

אולי אם תתאר יותר בפירוט את התופעה נוכל לכוון אותך.

לגבי מד סיבובי המנוע - יתכן שמדובר בתקלה בלוח השעונים. צור קשר עם סיגל מאוו ספידומטרים שתוכל לעזור לך בצורה המקצועית ביותר.

פורסם

צריכת הדלק באמת רצחנית וזה עוד לאחר כיוון קרבורטור. הרכב לוקח בנסיעה בתוך היישוב כליטר לכל 5-5.5 קילומטר.

אני לא יודע איך כ"כ לתאר את הבעיה מה שאני יודע זה שלפי הטרמוסטט שיש לי מול העיניים בלוח השעונים הרכב לא עובר את ה70 מעלות. הוא עובר את ה70 ומגיע ל90 מעלות רק בנסיעה בין עירונית שהרכב נוסע 100 קמ"ש ב10 דקות. כלומר הרכב כן מתחמם,אבל לוקח לו זמן. וכשאני נוסע לחברים שגרים קרוב אליי זה פשוט לא מספיק בכדי לחמם את המנוע עד לטמפ' עבודה של 90 מעלות.

אני יודע שכשכיוונו את הקרבורטור,אז תיקנו את מדם החום (כשאני אומר תיקנו זה הזיזו אותו למקומו לאחר שכנראה הוא נפל ממנו).

פורסם
צריכת הדלק באמת רצחנית וזה עוד לאחר כיוון קרבורטור. הרכב לוקח בנסיעה בתוך היישוב כליטר לכל 5-5.5 קילומטר.

אני לא יודע איך כ"כ לתאר את הבעיה מה שאני יודע זה שלפי הטרמוסטט שיש לי מול העיניים בלוח השעונים הרכב זה אינדיקציה לטמפרטורה שעון טמפרטורה ליתר דיוקלא עובר את ה70 מעלות. הוא עובר את ה70 ומגיע ל90 מעלות רק בנסיעה בין עירונית שהרכב נוסע 100 קמ"ש ב10 דקות. כלומר הרכב כן מתחמם,אבל לוקח לו זמן. וכשאני נוסע לחברים שגרים קרוב אליי זה פשוט לא מספיק בכדי לחמם את המנוע עד לטמפ' עבודה של 90 מעלות.

אני יודע שכשכיוונו את הקרבורטור,אז תיקנו את מדם החום (כשאני אומר תיקנו זה הזיזו אותו למקומו לאחר שכנראה הוא נפל ממנו).

תבדוק הווט מהחיישן חום לפי ההסבר שלך יכול להיות שפעגו בו...

למרות הכל הייתי גם בודק אופציה של טרמוסטט(מסתדר לי עם צריכת דלק גבוה)

תעדכן

בהצלחה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• ספונסר פורום
פורסם

מה שאתה רואה מול העיניים זה לא טרמוסטט אלא שעון חום. הטרמוסטט נמצא בתוך המנוע.

לפי מה שאתה מתאר יכול מאוד להיות שהמנוע דווקא כן מתחמם אבל השעון לא תקין. אני חוזר על המלצתי החמה לגבי אוו ספידומטרים, גש אליהם ובקש שיבדקו גם את שעון החום וגם את שעון הסל"ד.

• תוכן חדש...