Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון אבא שלי הולך לרכוש Mazda 3 1600 Comfort שנת 2007 מאוטודיל.

האוטו עשה 70,000 ק"מ ומוכרים לנו אותו ב 78,000 ש"ח.

מחר אבא שלי לוקח אותו לבדיקה.

תוכלו לתת לי טיפים מה לבדוק מעבר לבדיקה שתערך במכון בדיקה?

פורסם

לך למוסך מורשה עם הבדיקה שייתנו לך חוות דעת מקיפה על יישור קו (אם צריך).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בנוגע לבדיקה אין נראה לי יותר מידיי מה להגיד כל עוד הבדיקה נעשית באחד מהמוסכים המורשים במוסך

תקבל את כל הנתונים בנוגע לרכב.

מה כן אני יכול להגיד שאוטודיל היא בחירה נכונה לרכישת רכב גם אני רכשתי מהם רכב השירות,הנוחות,והשקיפות מאוד מאוד מצאה חן בעיני שיהיה בהצלחה בכל אופן.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם
תוכלו לתת לי טיפים מה לבדוק מעבר לבדיקה שתערך במכון בדיקה?

לא ממש טיפ, אלא אזהרה ידידותית.

קחו בחשבון שבהמשך הדרך אתם עלולים להיתקל בקושי למכור את הרכב. דגם נפוץ כמו מאזדה 3 עם היסטוריית ליסינג יתקשה למשוך קונים, כפי שראינו במקרה של אחד מחברי הפורום, שנדון כאן לא מזמן.

מעבר לזה, חיפוש יתן לך את כל הטיפים הרלוונטיים והבעיות האופייניות לדגם הזה. לא נראה לי שיש הרבה.

פורסם

קחו בחשבון שבהמשך הדרך אתם עלולים להיתקל בקושי למכור את הרכב. דגם נפוץ כמו מאזדה 3 עם היסטוריית ליסינג יתקשה למשוך קונים, כפי שראינו במקרה של אחד מחברי הפורום, שנדון כאן לא מזמן.

מעבר לזה, חיפוש יתן לך את כל הטיפים הרלוונטיים והבעיות האופייניות לדגם הזה. לא נראה לי שיש הרבה.

אוטו דיל לא מוכרים רכבים מליסינג.. עד כמה שידוע לי.

אני רכשתי מהם רכב של מישהו שעשה טרייד אין ולקח רכב חדש.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אתם ואני יודעים את ההבדל בין טרייד אין לליסינג. הישראלי הממוצע לא ממש.

מספיק שיראה "אוטודיל" באחת הקבלות או בספר הטיפולים, ומבחינתו הרכב "מחברה" ולא "מפרטי".

זה כמו מכונית שעברה יותר מ-3 ידיים, או יותר מ-200K ק"מ. לך תסביר שהיא אצלך כבר 10 שנים,

מטופלת בקפידה ונסעה את כל הקילומטרז' הזה על כביש מהיר.

כאמור, עלולים להתעורר קשיים.

פורסם

קחו בחשבון שבהמשך הדרך אתם עלולים להיתקל בקושי למכור את הרכב. דגם נפוץ כמו מאזדה 3 עם היסטוריית ליסינג

"ברשותה של "אוטו-דיל" נמצא המלאי הגדול בארץ של מכוניות משומשות מבעלות פרטית בלבד"

מהאתר שלהם.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

במילים אחרות, "אוטודיל היא מגרש המכוניות הכי גדול בארץ". :rolleyes:

- "מה, קנית אותו ממגרש? יאללה, תוריד לפחות 10%"

- "אבל זה לא מגרש, זה היה בבעלות פרטית, סתם מישהו עשה טרייד-אין"

- "מה טרייד אין? לא נוגע באוטו הזה ממגרש, ראיתי עליהם תכנית בערוץ 2. בטח גם יש לו שאסי"

- :conf::loco: (עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות)

...

אל תתווכחו איתי, אין לי שום אינטרס פה. פשוט בתור מישהו שעובד בתחום השיווק והמכירות,

אני יודע איך אפשר לסובב בקלות כל דבר ולהציג אותו בצורה מעוותת ולא מחמיאה. לא הייתי

רוצה שפותח השרשור יפגע מזה, לכן אני חושב כמה צעדים קדימה. זה הכל.

פורסם

הרכב מיד פרטית,

והולך להיות בשימוש של אדם מבוגר ששומר עליו בקנאות. טויוטה קורולה שנת 93 שהייתה ברשותנו נמכרה במחיר מחירון יום אחד לאחר שפורסמה מודעת מכירה.

פורסם
אתם ואני יודעים את ההבדל בין טרייד אין לליסינג. הישראלי הממוצע לא ממש.

מספיק שיראה "אוטודיל" באחת הקבלות או בספר הטיפולים, ומבחינתו הרכב "מחברה" ולא "מפרטי".

זה כמו מכונית שעברה יותר מ-3 ידיים, או יותר מ-200K ק"מ. לך תסביר שהיא אצלך כבר 10 שנים,

מטופלת בקפידה ונסעה את כל הקילומטרז' הזה על כביש מהיר.

כאמור, עלולים להתעורר קשיים.

לא יהיה אוטודיל בקבלות כי מה הסיכוי שיעשו טיפול לרכב, זו גם לא תהיה אחת הידיים.

זה גם לא צריך לעניין אף אחד.

אבל בלי קשר: למה בכלל ללכת לקנות רכב כ"כ נפוץ דווקא מסוחר רכב,במיוחד כזה שלא "מתמחה" ביצרן זה? חסרים פרטיים? אין טרייד אין למזדה פורד?

דריש יש לי שאלה: אתה מייעץ כאן בפורום רבות, כמה רכבים רכשת לעצמך כאן בארץ ? (סתם מעניין אותי, לא בקטע של קנטרנות)

פשוט התגובה שלך קצת לא מחוברת למציאות בעניין הספציפי הזה.

"ברשותה של "אוטו-דיל" נמצא המלאי הגדול בארץ של מכוניות משומשות מבעלות פרטית בלבד"

מהאתר שלהם.

זה באמת חירטוט שיווקי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דריש יש לי שאלה: אתה מייעץ כאן בפורום רבות, כמה רכבים רכשת לעצמך כאן בארץ?

פשוט התגובה שלך קצת לא מחוברת למציאות בעניין הספציפי הזה.

משהו כמו 5-6 רכבים סה"כ. 2 מהם קניתי בעצמי, בשאר המקרים הייתי מעורב בתהליכי הבדיקה והרכישה.

אין לי יותר מדי נסיון מעשי, ואת התיאוריות והתסריטים שרצים בראש שלי אני בונה על סמך הכתוב בפורום (למשל המקרה של ברווז והמאזדה שהוא מנסה למכור כבר חצי שנה). מה גם שהחוויה המעשית האחרונה שלי בתחום הייתה לפני כשלוש שנים, כשעוד גרתי בארץ.

כאמור, מדובר רק בחומר למחשבה וצפיית מכשולים אפשריים, אני לא אומר ולא ממליץ לאף אחד מה לעשות.

פורסם

הבחור מדבר פה על דגם מאזדה 3 קומפורט שלא נמצאת בחברות הליסינג, ולא על דגם האקטיב.

הבחור מהפורום שמנסה למכור כבר חצי שנה את המאזדה, מחזיק בדגם האקטיב, המכונית הכי נפוצה בחברות הליסינג,עם מחירי ריצפה, ולכן הוא מתקשה למכור.

פורסם
במילים אחרות, "אוטודיל היא מגרש המכוניות הכי גדול בארץ". :rolleyes:

- "מה, קנית אותו ממגרש? יאללה, תוריד לפחות 10%"

- "אבל זה לא מגרש, זה היה בבעלות פרטית, סתם מישהו עשה טרייד-אין"

- "מה טרייד אין? לא נוגע באוטו הזה ממגרש, ראיתי עליהם תכנית בערוץ 2. בטח גם יש לו שאסי"

- :conf::loco: (עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות)

...

אל תתווכחו איתי, אין לי שום אינטרס פה. פשוט בתור מישהו שעובד בתחום השיווק והמכירות,

אני יודע איך אפשר לסובב בקלות כל דבר ולהציג אותו בצורה מעוותת ולא מחמיאה. לא הייתי

רוצה שפותח השרשור יפגע מזה, לכן אני חושב כמה צעדים קדימה. זה הכל.

לא מתווכח איתך :) פשוט מביע את דעתי ;)

בקשר למודגש - עניין מוכר,זהו הישראלי הלא-פראייר כמובן.

כשמכרתי את הגולף היו לי הרבה שהיו כך :

"אהלן בקשר לגולף,כמה אתה מוריד לי?"

"לא ראית את הרכב וכבר להוריד לך?"

"עזוב נו,כמה המחירון? 65? 50 אני בא מחר,ועוד עושה לך טובה,כי זה בכלל לא בשבילי"

- ניתוק מצידי -

"אהלן,בקשר לאוטו,הוא פרטי מטופל במורשה והכל פיקס?"

"כן,מלוקק עד מאוד"

"טוב ראיתי שהמחירון 65,אם תרצה גג אני נותן לך 60,ותאמין לי אף אחד לא ישלם לך יותר"

- עוד ניתוק -

תגיד מה שתגיד (גם אתה אייל) באוטודיל יש רק ידיים פרטיות (כשקניתי את הגולף,עברתי על בערך 15 רשיונות רכב של רכבים שונים ומשונים,ומרביתם היו יד ראשונה (00) עם - נחש מה - בנאדם \ אישה פרטיים לחלוטין :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

דריש, לדעתי אתה טועה. אוטודיל לא יופיע בשום קבלה או משהו כזה, וגם אם כן, זה לא מוריד

ולא יוריד כלום מערך הרכב. את הישראלים החוכמולוגים כולנו לצערי מכירים, והם תמיד ימצאו מה

להגיד לך, כי הם באים עכשיו מאשדוד לקחת את הרכב בלי בדיקה, וכמה אתה מוריד לי?

והפתרון הוא או לנתק, או להגיד שאם הוא כבר בא, אתה מוכן לשלם לו, רק שיקח את הרכב.

אבל, אני מסכים עם אייל לגבי השאלה למה לרכוש מהם רכב כ"כ נפוץ, שיש כמוהו עשרות או מאות

למכירה, ובמחירים שאני די בטוח יותר אטרקטיבים מאוטודיל.

• תוכן חדש...