Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון מ.מ.מ בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לצפון כדי לבדוק רכב מסוג ASTRA GSI

שהגעתי למכון, הבודק אמר שהוא לא יכול לבדוק את הרכב

כי הוא נמוך מידי.

נשמע לכם הגיוני? מישהו נתקל בכזה דבר?

אגב הרכב אפילו לא עבר הנמכה ולא כלום

פורסם

מכיר את הבעייה, קיבלתי אותה תשובה על האיביזה שהיית לי, אבל זה כי באמת לא הייתי מסוגל לעלות על הליפט.

גם חבר שלי עם פיאט קופה קיבל תשובה דומה.

כניראה שהיה להם ניסיון רע עם רכב כזה פעם.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

הבורות בדיקה במ.מ.מ באמת נמוכים ועם דפנות בולטות כאלו. אני זוכר שכאשר מכרנו את הסובארו אימפרזה שלנו המכסה של התחתית נתפס בדפנות של הבור כאשר עשו רוורס, הרכב לא מונמך או משהו, אז ייתכן וזאת הסיבה.

בכל מקרה מכון מומלץ מאוד!

הרכב שרציתה לבדוק סטנדרטי או מונמך?

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהוא התחמק מבדיקה כי הוא החליט

על פי חוות דעת חיצונית שלא בא לו לבדוק את הרכב?

אגב רשמתי בהודעה הראשונה שהרכב לא מונמך...

התיאוריה היחידה שהייתה לי זה כי הוא פחד

כי בעל הרכב היה בן דוד

פורסם

אני מכיר את המכון ויצא לי לבדוק בו רכב פעם אחת (גולף). מכון מקצועי מאוד, בודק בעל ניסיון רב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...