Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב חסכוני בדלק אמין וטוב בסביבות ה 20 אלף שקל , אני נהג חדש יש לי רישיון כבר שנה.. עד עכשיו נהגתי על הג'יפ של אבא שלי (גרנד ויטרה 2009) אחלה רכב אני מרוצה ממנו מאוד :) אני דיי מפונק כן.. אבל מה לעשות הביטוח עליו לנהג חדש יקר מאוד ומכיוון שאמא שלי לא נוהגת ואין לה רישיון יש לנו רק רכב אחד.. ועכשיו כשלי ולאחותי יש רישיון צריך עוד רכב שיהיה שלי ושלה.

עכשיו חשוב לי שזה יהיה רכב שלא נראה של ערסים מידי אבל גם לא רכב של סבתות.. :p רכב שמתאים לצעירים. :)

על איזה רכב אתם ממליצים?

חשוב לי לציין שאני מחפש רכב שהוא יהיה אוטומט ושהשנתון שלו לא יהיה נמוך מ98 נגיד.. ושיהיה במסגרת התקציב שלי.

תודה לכל העוזרים :) !

פורסם

עדיף שתותר על הדרישה לגיר אוטומט.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...