Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא חשבתי שהבובה תצתנן שוב כל כך מהר אך זה קרא.

היום ב8:30 נכנסתי למבחן כאשר השמיים אפורים ומכוסים עננים. כעבור 3 שעות יצאתי והשמש זרחה,אך נחלים שעדין זרמו בכל הרחובות העידו על מבול שארע באיזור. כשנכנסתי לבובה,גיליתי לתדהמתי שהתא הצמוד לתא הנהג מוצף במים.אף פעם לא קרה כזה דבר!

מה עושים?

תודה לכולם.

שבת שלום.

יעקב.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם
לאיזה תא אתה מתכוון?

אני אפרט שיהיה יותר ברור- איפה שהבחור\ה שיושב\ת ליד הנהג שמ\ה את הרגלים -שם יש מים.

עידכון:

פירקתי חלקית השטיח שבתא, יבשתי אותו ואת מה שמתחתיו. דבר נוסף שהתגלה זה שמאחורי אותו תא,מתחת למושב האחורי ימני גם כן יש מים בכמות קטנה יותר.

מהגג זה כנראה לא דולף כי הכל שם יבש.

כל מי שיכול לעזור אנה עזרו. אני פשוט לא מצליח לאתר את מקור הבעיה.

תודה.

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם

יש מישהו שיכול לעזור?

פרידריך ניטשה

פורסם

בדיקה ראשונה לך תבדוק מים ברדיאטור-יכול להיות רדיאטור חימום הפנימי נוזל.

בדיקה שניה פרק את נורת הסלון ותראה אם היא מלאה במים-יכול להיות חדירה מהאנטנה בגג.

בהצלחה!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
בדיקה ראשונה לך תבדוק מים ברדיאטור-יכול להיות רדיאטור חימום הפנימי נוזל.

בדיקה שניה פרק את נורת הסלון ותראה אם היא מלאה במים-יכול להיות חדירה מהאנטנה בגג.

בהצלחה!

קודם כל תודה על התגובה. פתחתי את בית הנורה ושם הכל יבש.

כעת לעדכון:

היום בבוקר אבא שלי פירק את המצבר והתגלה שם מראה מזעזע:כל האזור מתחת למצבר פשוט חלוד ואפילו חתיכות חלודה נפלו לתוך התא שליד הנהג.כנראה שכבר מתחילת עונת הגשמים המים חדרו לשם וריקבו את האיזור.כנראה שהמים לא היו מנותבים כמו שצריך לצינור הנקוז.

נכון לעכשיו, ניקינו ויבשנו את האזור וכיוון שהרכב צריך לנסוע, הרכבנו חזרה את המצבר- בכוונתנו לכסות את האיזור בפוליגג וגרום למים לצא החוצה במקום להאסף באזור.

כל עצה תתקבל בברכה.

יעקב.

נ.ב - בהמשך אנסה לביא תמונות מזירת הארוע.

פרידריך ניטשה

פורסם

אם המחיצה נרקבה לא יעזור לך כלום בוודאי שלא פוליגג הוא לא ממיר חלודה והנזק יהיה יותר גדול, אם אתה רוצה להשקיע ברכב כנס איתו לפחח רכב שיחווה את דעתו בעניין, כל פתרון אחר הוא אקמול לסרטן החלודה.

בסוף המים יחדרו לך למערכת החשמל ואז אתה תהיה בצרה הרבה יותר גדולה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אם המחיצה נרקבה לא יעזור לך כלום בוודאי שלא פוליגג הוא לא ממיר חלודה והנזק יהיה יותר גדול, אם אתה רוצה להשקיע ברכב כנס איתו לפחח רכב שיחווה את דעתו בעניין, כל פתרון אחר הוא אקמול לסרטן החלודה.

בסוף המים יחדרו לך למערכת החשמל ואז אתה תהיה בצרה הרבה יותר גדולה.

אני מסכים איתך שיכול להיות שהפתרון הטוב ביותר הוא ללכת לפחח, אבל אני דיי בטוח שהפחח, אחרי התבוננות קצרה יזרוק את המילה שמאוד אוהבים אצלנו: "תחליף!".על המילה הזו אני הולך לזרוק,אני מניח, כמה אלפיות שיפגעו מאוד בתקציבי.

אתה יכול לומר לי: טוב, אתה שם כסף על הרכב שלך ולא של הפחח. רוצה- תשלם ויהיה פתרון. לא רוצה- אל תשלם תשאר עם רכב מחליד.

אז ככה: אני לא נשאר עם רכב מחליד ואני מנסה לשמר ולחדש את מה שהחליד על ידי יבוש, ניקוי וכיסוי. מה יהיה? נחכה ונראה.

כרגע אני עובד באהבה על ה"בובה" על מנת לרפא אותה.מאמין ופועל לכך שיהיה סוף טוב.

את הרפוייקט שלי אני מתכננן להציג בתמונות.

בינתיים אציג את תמונת המצב הראשוני, לפני הכיסוי, אך אחרי הניקוי עם מברשת גסה,שואב אבק וסמרטוט.

אשמח לכ תגובה בנושא.

יעקב

DSCF0012.jpg

DSCF0009.jpg

DSCF0011.jpg

DSCF0013.jpg

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...