Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פולו משנת 96',מנוע 1.4

הוחלף לאחרונה תרמוסטט לאוטו בעקבות בעיות התחממות, ולאחר ההחלפה התחילה בעיה חדשה, שהמנוע מתקשה לבנות חום של 90 - רק לאחר כרבע שעה של נסיעה בתוך העיר עם עצירות, ואם אסע נסיעה רצופה של יותר מחצי דקה על הילוך שלישי ומעלה, החום מתחיל לרדת, גם עד לרמה של 0. בגלל בעיה זו החלפתי שוב תרמוסטט, אך הבעיה נשארה, על איזה כיוון הייתם ממילצים לי?

פורסם

אוקיי, האם מדובר בחלק יקר?במידה ולא, אעשה אותו, האם סוג עבודה זה דורש התמחות מיוחדת ברכבי פולקסווגן או שניתן לבצעו במוסך כללי?

פורסם

חלק לא יקר, ועפ"י מה שאני רואה בהיינס גם העבודה לא מסובכת.

אני בכ"ז חושב שכדאי לעשות את זה במוסך שמומחה לVW כדי שתקבל חלק מקורי וכדי שיעשו לך עבודה נורמלית.

V5

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

לא יהיה יותר קל להגיע לרון ממוסך רון, ולתת לו לאבחן את התקלה?

במידת הצורך הוא יחליף לך לחלקים מקוריים/ תואם מקורי.

קובי

פורסם

האם הוחלף גם מכסה תרמוסטט?

קורה שהמכסה מתעוות וזה מה שגורם לכל הבעיה מהתחלה. אני לא יודע אם זה המצב אצלך אבל יש דגמי פולו שזו בעיה נפוצה בהם.

לדעתי בכל מקרה ברכב הזה כדאי להחליף גם מכסה תרמוסטט.

מעבר לזה- כבר קרה לי עם תרמוסטט מקורי בדיוק מה שאתה מתאר. החלפתי את התרמוסטט למקורי אחר והבעיה נפתרה.

יכול להיות שאם תפתח ותנקה אותו, תשטוף את המערכת, תמלא נוזל מקורי ותבצע ניקוז אוויר הבעיה תיפתר.

בהצלחה וחזור לעדכן.

פורסם

עדכון ושאלה:

הוחלף חיישן טמפ' של נוזל הקירור, והבעיה עוד לא נפתרה (עלות החיישן כולל עבודה ומע"מ 270 ש"ח) , על איזה כיוון כדאי ללכת עכשיו?ואביב - בית התרמוסטט בסדר גמור

פורסם

אני מנסה להבין משהו- אתה רץ ומחליף וזורק כסף על סמך מה?

אנחנו יכולים לשער מה הבעיה, אבל רק בדיקה במוסך שמכיר את הרכב יצביע על הבעיה.

למה אתה לא נכנס למוסך?

קובי

פורסם

נכנסתי למוסך, והוא גם אמר לי שזה לא בודאות יפתור את הבעיה, ולקחתי את הסיכון.

השאלה איזה עוד אפשרויות/גורמים לתקלה יכולים להיות?

פורסם

חבל שרצת להחליף. היה ברור שהבעיה לא שם. נדיר שהחיישנים האלה מתקלקלים.

מוסך שמכיר את הרכב היה מכוון אותך לבעיה- בדיוק כמו שאמרתי.

לא דיברתי על בית התרמוסטט, למרות שאתה לא יכול לדעת בוודאות אם הוא תקין או שהתעוות, בטח לא בלי לפרק אותו.

רוב הסיכויים שהבעיה כמו שכתבתי לך למעלה.

• תוכן חדש...