Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב החדש גולף gti 2011 ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלו ציפיתי כל השבוע נחת היום במוסך והתחדשתי בשעה טובה ומוצלחת.

גולף גיטיאי 2011 לבנה בגרסאת האוטומט ללא חבילת הפרימיום. אבל עם כל פתיחת האופציות למערכת המולטימדיה כגון: gps , מצלמת רוורס ואיתורנים על כל סוגיהם.

התרשמות ראשונה.

בתור אחד שנהג מאז ומתמיד בצרפתיות (סיטרואן סי4 vts , קליאו ספורט ) אני חייב לציין שמרכב גרמני אני לא יורד יותר.

אין מה להשוות וזאת למרות כל הצעצועים שיש בצרפתיות (מיליון חיישנים לכל שטות ושאר פינוקים קטנים).

הגולף עלתה על הציפיות שלי , איכות החומרים ברכב פשוט ברמה גבוה מאוד , ההגה מדהים אפשר ללכת איתו לישון פשוט.

המנוע, ובכן במצב ספורט המנוע מגיב בכל מצב בצורה מדהימה , כוח כוח ועוד כוח .

עקיפות בכביש מהיר הם דבר שלי שלוש שניות ונגמר הסיפור פשוט חוויה מדהימה.

להבדיל מרכבי אטמוספרי הטורבו כאן (וזאת פעם ראשונה שיש לי רכב עם טורבו) מ.ד.ה.י.ם. פשוט תענוג רצוף. בתור אחד שכל בעיטה בגב שלו זו עוד אורגזמה , אין לזה סוף.

ההילוכים בהגה מגיבים בצורה נפלאה והרכב פשוט אומר לך - תלחץ עוד ועוד.

אחת הבעיות שאני צופה היא בדיוק הצרה הזו שלא מרגישים את המהירות שמטפסים מעל ל100 קמש וזו צרה לא קטנה במיוחד כשאין בקרת שיוט בדגם שלי.

הרכב בפניות פשוט מטריף אותי כל פעם מחדש, בקרת היציבות נכנסה לי עד כה לפעולה פעם אחת וזה בלי שניתקתי אותה (יש אפשרות לניתוק הבקרה באופן חלקי ברכב לפי דברי המוכר 30 אחוז מתנתק והבקרה עדיין חייה ונושמת)

בפניות הרכב פשוט לא מפסיק לאחוז בכביש בצורה שאפילו אני לא ציפיתי. להבדיל מהסיטרואן , הרכב לא זורק אותך בפניות רמזור גם כשניכנסים אל הפניה במהירויות שלא הייתי מעיז אפילו לחשוב עם הסיטרואן ספורט.

כי ידעתי שהרכב יקשקש בזנב או פשוט יכניס בקרת יציבות מסרסת מאוד(במידה ועבדה באותו רגע).

המערכת סטריאו ממש לא רעה ואפילו הפתיעה אותי לטובה.

דבר אחד לא מצא חן בעייני וזה העניין שהרכב בלחיצות עדינות מתנהג בצורה לא הכי חלקה , או לאט מידי או מהר מידי תלוי בלחיצה על הדוושה אבל ההתנהגות קיצונית מאוד בנסיעה על 5-10 קמש.

טיפה יתר מידי גז והרכב עף. לזה צריך לדעתי להתרגל.

אבל נראה לי שגם העניין שהייתי כל הזמן כמעט במצב ספורט כנראה היה חלק מהעניין.

אני יסכם שזה הרכב שעד כה הכי נהנתי לנהוג עליו וגם רכשתי אותו ללא נסיעת מבחן אבל הייתי בטוח שהוא מעולה לפי כל הביקורות בארץ ובחול שראיתי.

והרעש אוי הרעש מהאגזוזים מטריף, העלאת הילוך בסלד גבוה נותן רעש מדהים מהאגזוזים כמו שרק חלמתי עליו.

ובקיצור אני יכול לומר שחלום שלי התגשם.

כרגע אין תמונות כי היום לא יום להיט לתמונות אם מחר תיהיה שמש אני יצלם ויעלה לכאן.

פורסם

חנטריש תן להתלהב קצת ;) מה אסור....

לא הצלחתי לערוך המודעה אז הרמתי חדשה. בכל אופן שבת שלום שתיהיה לכולם.

ואלעד זה עולה 35,000 שח.

פורסם
שביט, זה אותו בנאדם.

הוא יודע... כמו כולנו...

לבעלים המאושר: ברכות, סע בזהירות, כי נשמע שעל כללי ההרצה אתה לא ממש מקפיד, ונשמע גם שלא נהגת על הרכב בעבר. בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש!

בתור אחד שנהג מאז ומתמיד בצרפתיות (סיטרואן סי4 vts , קליאו ספורט ) אני חייב לציין שמרכב גרמני אני לא יורד יותר.

כן... אל תתלהב יותר מדי, תן לזמן לעשות את שלו :lol:

פורסם

חחחחחחח תתחדש, עזוב אותך, הרצה זה לחלשים :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ג'וקר, תתחדש ותהנה.

מאוד נהנתי עם ה-GTI בכבישי הדרום. בהחלט ראויה לתג ה-GTI :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...