Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת קשה לקבוע, כי התמונות לא ממש ברורות, אבל לדעתי אפשר לפתור את זה ע"י מכשור שמבצע

משיכה של הפח החוצה, ופוליש ווקס, מה שימנע צרות עתידיות במכירה.

את השריטות על החלון ניתן לעתים להסיר ע"י פוליש מיוחד שעושים לחלונות, מה ששוב מונע את הפירוק

וההחלפה של החלון.

בכל מקרה, כבר עכשיו תתעד את הנזק, ואפילו תקליט שיחה עם הבחור הפוגע. הרבה פעמים אנשים

בהתחלה מביעים רצון לקחת אחריות, אבל שהם שומעים על התשלום, המצב "קצת" משתנה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מגלה קור רוח כי קרה מה שקרה את הנעשה אין להשיב.

אני חושב שהתמונה לא מעבירה טוב את מצב בעל זאת צולם בלילה עם

האייפון.

יש שקע אין קילוף רציני של צבע רק קצת שרוט.

עדיין מצריך התערבות של בעל מקצוע לסדר את השקע ולהעלים את השריטות הקלות.

לגבי השמשה יש שתיי שריטות שטחיות עם צבע לבן די זעירות אני אשתדל לצלם מחר באור

יום עם מצלמה רגילה ואעלה לפה.

לגבי הבחור הוא לא אחד כזה שיברח.

נראה כמה נזק העיניין שנסע אני ואבא למוסך המורשה בנצרת.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תשקול טוב טוב מה שקספר כתב לך. חבל לפרק את החלון. סע לפחח מקצועי ותבדוק אפשרות להוציא את השקע החוצה.

את השריטות הקלות שיש בצבע תנסה להעביר עם פוליש ואחר כך תעשה וקס. עם כל הכאב, זה איזור שאתה לא רואה כמעט אף פעם.

זה לא פגיעה בחזית הרכב או בדופן שהיא בולטת. אם התיקון יהיה מקצועי אתה תשכח שזה קיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

זה התוכנית עקרונית אני הולך לתקן רק במוסך מורשה ולא סתם פחח.

מקווה שהתיקון לא יהיה כזה רציני אני אעדכן בהתפתחויות בנושא בעזרת השם

נעבור את המכשול הזה.

כואב הלב כי זה רכב חדש אבל מה לעשות דברים כאלה קורים לפעמים.

JVC KW-AVX836

פורסם
זה התוכנית עקרונית אני הולך לתקן רק במוסך מורשה ולא סתם פחח.

מקווה שהתיקון לא יהיה כזה רציני אני אעדכן בהתפתחויות בנושא בעזרת השם

נעבור את המכשול הזה.

כואב הלב כי זה רכב חדש אבל מה לעשות דברים כאלה קורים לפעמים.

גם במוסכים מורשים יש "סתם פחחים" ודווקא מחוץ למוסכים המסודרים יש בעלי מקצוע עם ידי זהב.

אני ממליץ לך לגשת לאוטופיקס בהרצליה, הם מומחים בסידור מכות ללא צביעה וחומר פחחות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני גר בצפון והרצליה מאוד רחוקה בשבילי.

אחד החסרונות בחגור בפריפריה,

JVC KW-AVX836

פורסם

יש לי מסוק כזה עלות של בין 5000-10000 ש"ח

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• אחראי פורום
פורסם

לפי התמונות מדובר בשקע ללא פגיעה בצבע, צריך פשוט לגשת למומחה בטיפול בשקעים כאלו ויש סיכוי טוב שהוא יוכל לגשת מהצד הפנימי של הגג (ע"י פירוק ריפוד התקרה) ולהוציא את השקע החוצה ללא פחחות וללא צביעה שאין בה צורך.

הפגיעה היא בקורת הגג, ז"א פרופיל חלול שאין אליו גישה מהחלק הפנימי.

אני לא מכיר איביזה מקרוב ואולי ספציפית פה זה יוצא מגבולות הקורה, אבל כך זה בכל מכונית מודרנית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הפגיעה היא בקורת הגג, ז"א פרופיל חלול שאין אליו גישה מהחלק הפנימי.

אני לא מכיר איביזה מקרוב ואולי ספציפית פה זה יוצא מגבולות הקורה, אבל כך זה בכל מכונית מודרנית.

ראיתי פעם איך מתקנים פגיעה דומה במיקום שאין אליו גישה נוחה מבפנים.

פשוט קודחים מבפנים חור קטן (הקורה חלולה) ודרכו מכניסים כלים קטנים לדחיפת השקע החוצה. אני מעדיף תיקון כזה מאשר פחחות וצבע של הגג (בהנחה שהקידוח מתבצע עם מחשבה ולא במיקום קריטי מבחינת חוזק המרכב).

לא בכל פגיעה אפשר לעבוד בשיטות האלו, אבל אם זה היה הרכב שלי הייתי ניגש לקבל יעוץ, גם אם זה כרוך בנסיעה של 150 ק"מ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם

כן, זה התיקון המקצועי המקובל. עושים כמה קדחים בתוך השקע, מחברים אליהם ניטים

ומושכים את הפגיעה החוצה בעזרת מכשיר עם ידית משיכה שרצה עליו.

התיקון החאפרי (המקובל עוד יותר לצערי), הוא פשוט מילוי של כל השקע בפילר.

בשני המקרים תהיה חובה לצבוע מן הסתם, המזל היחיד הוא שהרכב חדש לחלוטין וצביעה מקצועית כמעט ולא תראה.

ומסכים, בשביל עבודה איכותית משקיעים ונוסעים (אני נוסע עם שתי האלפות 100-150 ק"מ לטיפולים, ככה שאני לא סתם זורק סיסמאות). בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כן, זה התיקון המקצועי המקובל. עושים כמה קדחים בתוך השקע, מחברים אליהם ניטים

ומושכים את הפגיעה החוצה בעזרת מכשיר עם ידית משיכה שרצה עליו.

התיקון החאפרי (המקובל עוד יותר לצערי), הוא פשוט מילוי של כל השקע בפילר.

בשני המקרים תהיה חובה לצבוע מן הסתם, המזל היחיד הוא שהרכב חדש לחלוטין וצביעה מקצועית כמעט ולא תראה.

ומסכים, בשביל עבודה איכותית משקיעים ונוסעים (אני נוסע עם שתי האלפות 100-150 ק"מ לטיפולים, ככה שאני לא סתם זורק סיסמאות). בהצלחה.

לא לזה התכוונתי.

התכוונתי שמפרקים את הריפוד הפנימי של התקרה ומבפנים קודחים גישה לשקע מהצד הפנימי והחבוי שלו.

משם דוחפים אותו החוצה עם כלים יעודיים וחימום האזור.

פורסם

משתתף בצערך, בתור אחד שטרקטור גילח לו את הלאון החדשה אני יכול להבין כמה זה מבאס.

בכל מקרה, תתנחם בזה שזו אכן "רק" פגיעה שטחית, תמיד יכול להיות יותר גרוע.

המלצתי לך - אל תאבחן את הנזק בעצמך או פה, גש לפחות ל-2 מקומות מקצועיים שמתמחים בפחחות וצבע ובקש הערכה לנזק, לפעמים יש פגיעות שרק איש מקצוע יכול להבחין בהם - כך היה במקרה שלי שהנזק האמיתי היה יותר מהגלוי.

מוסך מרכזי אמנם מחזיק פחחים וצבעים אבל מן הסתם מקומות שמתמחים בזה יהיו יותר מקצועיים. בכל מקרה אם אתה מערב את הביטוח ישלחו לך שמאי להעריך את הנזק ובהתאם לפוליסה בד"כ תקבל גם פיצוי על ירידת ערך (בד"כ יש גם השתתפות עצמית שלך בירידת הערך ובסופו של דבר הפיצוי הוא נמוך מהירידה האמיתית).

אם הנזק לא עולה על גובה ההשתתפות העצמית שלך ואתה לא מתכוון לתבוע את הצד השני דרך חברת הביטוח, שקול האם כדאי לך בכלל להפעיל את הביטוח שכן הדבר גורר אבדן של הנחה על העדר תביעות (בהנחה ויש לך כזו).

בהצלחה ואל תיקח ללב יותר מדי.

פורסם
אפילו את הניילונים עוד לא הורדתי אין לי מזל פשוט.

אם הבטיחות שלך ושל הנוסעים עמך חשובה לך- תוריד את הניילונים כמה שיותר מהר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מדובר על חלון גג ולא חלון רגיל.

הטיפול בחלון הגג יותר בעייתי ולכן עצתי היא להימנע מהחלפה בשל שריטות.

היית רוכש רכב שהוחלף לו הסאנרוף?

לא רואה בעיה עם החלפת סנרוף, ישנם לא מעט אנשים שמתקינים בהתקנה מקומית את האביזר המיותר הזה, אז להחליף חלקים זו בעיה?

לפי התמונות מדובר בשקע ללא פגיעה בצבע, צריך פשוט לגשת למומחה בטיפול בשקעים כאלו ויש סיכוי טוב שהוא יוכל לגשת מהצד הפנימי של הגג (ע"י פירוק ריפוד התקרה) ולהוציא את השקע החוצה ללא פחחות וללא צביעה שאין בה צורך. כך לא תהיה ירידת ערך כלל.

ב- 29.10.04 ירד במקום מגורי ברד כבד שהפך גגות של מכוניות לתבניות ביצים.

האודי שלי דאז נכנסה לאוטופיקס ויצאה משם חדשה ללא סימן וגם בבדיקה שנעשתה בעת מכירתה לא הבחינו בסימני התיקון.

ה- RUNX שלנו נפגעה במשקופים שמעל הדלתות (בדיוק במיקום השקע) ואת זה לא היה אפשר לתקן בשיטת הלחיצה, לפיכך מכרנו את הרכב ורכשנו חדש זהה.

מסקנות:

ניתן לפרק את ריפוד הגג, לתקן שקעים ולהרכיב הכל בחזרה - ברמה שגם פדנט כמוני לא מבחין בסימני התיקון.

ככול הניראה שלא ניתן להפעיל שיטה זו כשמדובר במשקוף.

שווה להתייעץ עם כמה שיותר בעלי מקצוע, כי גם לי המליצו "מומחים" לצבוע את כל הגג.

לא שווה לחסוך בנסיעות - עשה לך יום כיף באיזור (יש שם הרבה מסעדות טובות...) תוך שאתה מבקר בדרכך באוטופיקס, את התיקון הקלוקל (חלילה) תאלץ לסבול במשך זמן רב.

• תוכן חדש...