Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מאמין שיחליפו את החלון.

מה זאת אומרת לא יחליפו? אז בשביל מה משלמים על ביטוח שמשות?

אגב החלפת חלון לא גוררת שום ירידת ערך או מהווה בעיה כלשהי במכירת הרכב בעתיד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר על חלון גג ולא חלון רגיל.

הטיפול בחלון הגג יותר בעייתי ולכן עצתי היא להימנע מהחלפה בשל שריטות.

היית רוכש רכב שהוחלף לו הסאנרוף?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

גם ככה צריך לטפל במכה , אז החלון בגג זאת הבעיה הקריטית ?

ואם הוחלף חלון חדש בחברה אז מה הבעייה לרכוש את האוטו ? הגומיות חדשות לגמרי , הן לא יבשות

פורסם

אין כאן בעיה קריטית, פשוט אמרתי את מה שאני הייתי עושה לגבי החלון וזהו.

החלון זה גם חלק מהנזק למרות שזה מאוד מינורי.

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
תערב ביטוח חוששני שתהיה כאן ירידת ערך

נפל לי צינור אינסטלציה מקומה שנייה על מכסה המנוע ברכב הקודם שלי, הונדה סיויק, ולא הייתה ירידת ערך אז על זה תהייה ירידת ערך?

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

באמת עצוב לשמוע, למרות שאני מאלה שלא אכפת להם שהרכב שלהם חוטף מכות/שריטות/לכלוך.

רכב באמת יפה. במיוחד עם המגנזיום החדש. תתחדש!

בקיצור, תהנה מהרכב! עזוב אותך מ"שטויות":wink:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
נפל לי צינור אינסטלציה מקומה שנייה על מכסה המנוע ברכב הקודם שלי, הונדה סיויק, ולא הייתה ירידת ערך אז על זה תהייה ירידת ערך?

ברכב של אבא שלי שיפשוף קל בדלת נוסע מרכב אחר היתה ירידת ערך של מספר בודד של אחוזים לא זוכר בדיוק. אבל לא היה לחיצה על הפח רק שפשוף על הצבע

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

במקומך הייתי שם לב לירידת הערך שחברת הביטוח פוסקת לטובתך (והיא צריכה, כי ירידת ערך מסחרית יש פה בוודאות).

כשתרצה למכור את הרכב הדבר הזה יופיע בבדיקה (גם אם יתוקן) ומכון הבדיקה יפחיד את הקונים, אז תכין מראש את

ירידת הערך, למקרה שתאלץ להתפשר על המחיר במכירה.

פורסם

אני רוצה להגיד שהאוטו נראה מעולה, וכשאני באתי לקנות אוטו, סיאט לא יכלו לבוא לקראתי כמו שבאו בסקודה. מה שלא יגידו האיביזה נראית עם עיצוב צעיר ויפה.

לעניינו, הפעל ביטוח, והתעקש על רמת התיקון הטובה ביותר.

בהצלחה.

מאחל לך סופ"ש רגוע ככל שניתן.

נ.ב חשבתי שרק אצלי יש סימני סווירלס על הפח, בתמונות שלך רואים שגם באוטו חדש (שלא עבר שטיפה עם מטאטא- בטעות) יש אותם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני חושב שכולם פה מגזימים בחומרת הנזק.

לפי התמונות מדובר בשקע ללא פגיעה בצבע, צריך פשוט לגשת למומחה בטיפול בשקעים כאלו ויש סיכוי טוב שהוא יוכל לגשת מהצד הפנימי של הגג (ע"י פירוק ריפוד התקרה) ולהוציא את השקע החוצה ללא פחחות וללא צביעה שאין בה צורך. כך לא תהיה ירידת ערך כלל.

גם בחלון הגג לא הייתי נוסע, כמה שריטות לא שוות פירוק הגג והגברת פוטנציאל הנזילות בעתיד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר, אני מסכים איתך, אבל עצם המחשבה של לפרק את הריפוד בגג. באוטו חדש...אני הייתי מתבאס מזה.

נ.ב 2: באיביזה הראשונה שלנו, אוטו חדש מהחברה, אחרי 3 חודשים היתה דפיקה בכנף, שהופעל ביטוח ובוצע תיקון במוסך.. חוץ מזה, קפצו על הגג, לא נותר שום סימן או משהו, אבל היו מן קרקושים מהגג, בהתחלת נסיעה (מאז ועד שמכרנו אותה).

בסה"כ היה אחלה אוטו.

לפותח השרשור, מאחל לך מזל ובריאות טובה (נראה לי שזה הכי חשוב..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איזה עצבים, אני מופתע מקור הרוח שאתה מגלה כאן... אני מזמן הייתי משתגע אם דבר כזה היה קורה.

אני מצטרף להמלצות לתעד כל מה שאפשר כדי שהבחור הזה ישלם את עלות התיקון.

ושמישהו יסביר לו שלא מטיסים את הדברים האלה בשטח בנוי.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...