Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא אותו יצרן שמייצר ג'נסיס ו-i30?

אתה בטוח שזה אותו לוגו יונדאי (כמו של הרכבים ) ? זה לא הגיוני שהמקדחות מגיעות ממפעל של יונדאי , זה בטח כמה סינים שלא רואים אף אחד ממטר , והם שמים את השם הזה על כל מה שהם מייצרים (מנורות /בטריות ) .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכללי מקיטה ובוש נחשבות לחברות טובות.

במחיר שרשמת אתה לא יכול לקנות "מפלצת" עבודה.

סה"כ אם מדובר על מתחלים לתמונות, הברגה לארונות וכ'ו מספיק 9.6 וולט ואחיותיה.

לי יש מקיטה אימפקט 18 וולט, המברגה הזאת סוס עבודה.

בניתי חדר שלם מגבס, החלפתי פעם אחת סוללה(זאת אומרת הטענה אחת בלבד) ואני משער שהברגתי מעל 1000 ברגים.

Got To love It

פורסם

לא רק שאין קשר למכוניות, אלא שאת אותם "כלי עבודה" בדיוק (שים לב לעיצוב)

אפשר להשיג בארץ תחת מדבקות שונות.

תסתכל למשל על ההבדל בין ה"יונדאי" ל"שטיינהל" - אותו דבר בדיוק,

ההבדל הוא רק בפוטר (יש גם יונדאי עם אותו פוטר בדיוק, זאת אומרת, זה אותו מוצר בדיוק):

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-handicrafttools&db463282=1112111&db140838=140850

בכל מקרה, ההבדל במחיר בין זבאללה סיני לבין בוש הוא כל כך קטן,

שזאת שטות לקנות משהו זול יותר, במיוחד כשמוסיפים לאוסף השיקולים

יבואן מוצלח למדי מבחינת שירות כמו לדיקו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשקיע פעם אחת ותקנה משהו טוב ,

חברה מוכרת כמו בוש מקיטה וכו'

חבל לקנות סתם משהו זול שבמקרה הטוב יחזיק זמן ויעבוד בקושי ובמקרה הגרוע לא יחזיק.

פורסם

אין טעם לקנות הביתה מקיטה. הסוללה שלו בכל מקרה תתפגר כעבור שנתים-שלוש ואולי אפילו יותר מהר כי היא לא תהיה בשימוש יום-יומי.

אם כבר, אולי ליתיום, אבל זה טירוף.

פורסם
לא רק שאין קשר למכוניות, אלא שאת אותם "כלי עבודה" בדיוק (שים לב לעיצוב)

אפשר להשיג בארץ תחת מדבקות שונות.

אל תהיה כל כך בטוח. קונצרן "מיצובישי" מייצר, בין היתר, גנרטורים, לוחיות חריטה וגידוע (כמו של "ישקר"), מסנני מים והשד יודע מה עוד. אלו רק הדברים שאני נתקלתי בהם אישית במו עיניי (המסנן, חבר שעובד בתחום גילה לי עליו).

תסתכל למשל על ההבדל בין ה"יונדאי" ל"שטיינהל" - אותו דבר בדיוק,

ההבדל הוא רק בפוטר (יש גם יונדאי עם אותו פוטר בדיוק, זאת אומרת, זה אותו מוצר בדיוק):

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-handicrafttools&db463282=1112111&db140838=140850

צר לי להגיד לך את זה אך אתה טועה ומטעה.

היונדאי הוא חיקוי עלוב וזול של השטיינל. שטיינל זו פירמה מוכרת בעולם, ובארץ מייבאת אותה החברה "אבדור חלת" שמייבאת בין היתר את "פלוק" המקורי, ותחנות ההלחמה של שטיינל מוכרות בעולם היטב.

בכל מקרה, ההבדל במחיר בין זבאללה סיני לבין בוש הוא כל כך קטן,

טעות נוספת. יונדאי עלתה לי 120 ש"ח, בוש בערך מקביל עלה לי כ-300 ש"ח (מחיר מלא על שניהם, לא נקנה ממקום עבודתי). ההבדל ה"קטן" הוא בערך 150% (!!!!). אגב גם ההבדל בתפוקה של הכלי הוא בערך 150%...

שזאת שטות לקנות משהו זול יותר, במיוחד כשמוסיפים לאוסף השיקולים

יבואן מוצלח למדי מבחינת שירות כמו לדיקו.

עקרונית, ההבדל הזה הוא עדיין זניח אם אתה מחפש כלי ברמת איכות טובה עד מוצויינת לשימוש ביתי. אם אתה מחפש משהו חד פעמי, עדיין הייתי ממליץ לשקול את הבוש, אבל זו החלטה שלך. ואכן לדיקו הוא אחלה "אבא" למוצרים שלו.

אישית, לא יודע למה קניתי את היונדאי הארורה הזו. גחמה של רגע, וחוסר במקדחה חשמלית. אבל כמו שהיה כתוב בחתימה של מישהו פה פעם:

טעמו המתוק של המחיר הזול יוחלף מאד מהר ולאורך זמן בתחושה המרה של מוצר נחות.

או משהו דומה לכך, לא זוכר בדיוק.

בכל מקרה, אני לא יורד מרמת איכות מסויימת, ובמיוחד אחרי שאני מבין בתחום. כבר הצלחתי לשבור ביד בוקסא סינית, לעקם מברג סיני, ועוד ועוד. הספיק לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז - שניכם צודקים :lol:

אבדור אכן מייבאת את מוצרי שטיינל הגרמנית, שעל פי האתר שלהם עוסקת ב:

אקדחי אוויר חם למגוון שימושים כגון כיווץ שרוולים, הוצאת רכיבים, הלחמות נחושת, הדלקת אש בקמין ועוד. סנסורי תנועה ותאורה יוקרתיים

גם באתר של שטינל מופיעים רק הכלים הנ"ל ולא מופיעים למשל הפטישונים.

ואילו באתר של "עשינו עסק" שהיא היבואנית (אם לא בעלת המותג) של כלי העבודה של יונדאי מופיע גם השם שטינל,

הפעם בתור

כלי עבודה חובבניים - STAINHEL

אפשר לראות מקדחות/פטישונים עם השם הזה, שנראים אכן כבאים מאותו מפעל שמייצר את הכלים בשם "יונדאי"

באופן מפתיע, עשינו עסק משתמשת לא רק בשם אלא גם בלוגו של שטינל, למכות שהיא משווקת מוצרים שאינם

מופיעים באתר של שטינל. אני לא יודע להסביר איך, כל אחד ינחש לעצמו.

עריכה: גם אני נפלתי בפח. :lol: השם דומה והלוגו דומה עד מאוד.

אבדור משווקת STEINEL

עשינו עסק משווקת STAINHEL

stainhel.jpg

steinel.jpg

:turn-l:
פורסם

מ.ש.ל.

(כניסה ללינק שהבאתי הייתה מגלה שמדובר באותו יבואן)

עוד סיבה נוספת לא לפרנס את היבואן הזה - התחזות חסרת בושה.

כדי לייבא זבל אתה חייב להיות זבל בעצמך? :?

אגב, ברווז, להתייחס להפרשי מחירים באחוזים זאת טעות נפוצה,

(או נקודת השקפה בעייתית, תלוי את מי אתה שואל).

המשכורת שלך לא משולמת באחוזים, אלא בשקלים חדשים,

הזמן שלך שווה כך וכך שקלים, לא אחוזים,

והפרש של 180 ש"ח בהקשר של כלי עבודה זה לא כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בהחלט מסכים אתך האנס, לכן גם הסתייגתי מעט בסוף הודעתי- ההבדל הזה זניח בהקשר לאיכות טובה פלוס.

פורסם

עכברוני

יש חנות שמשפצת סוללות באינטרנט ,היא נקראת בטרי או משהו כזה.הם משפצים את כל סוגי הסוללות בעלות לא גבוהה,מדובר בחנות ישראלית.בטוחני שאם תשלח לשם את הסוללה של המברגה שלך היא תחזור כחדשה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

שתי שאלות:

1. מה עם מוצרים של KRESS בדגש של מקדחה חשמלית?

2. יש לי מברגה של BLACK & DECKER דגם משנת 2004 בערך, 12V, עם "הצלב" שמראה אם אתה מאוזן עלק.

המברגה עצמה מעולה רק שהסוללה שלה החזירה את נשמתה לבורא.

איפה אפשר לקנות חדשה ומה המכירים של זה בכלל? סוללה מדגם - SL1 3YD

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אחד היבואנים של בלק אנד דקר (לא יודע אם בלעדי או לא) הוא "סמיט טולס" באיזור נשר בחיפה. תוכל לנסות לבדוק אצלהם.

פורסם

אני מניח שבכלי עבודה צריך גם קצת מזל - אבל בשביל כלי טוב תמיד כדאי ללכת על מותג.

אני קניתי לפני מעל ל-3 שנים דיסק של יונדאי שעלה לי אז ממש גרושים (קצת מעל 100 שח) והוא בא עם מזוודה וכמה אביזרים בפנים. שיפצתי איתו בית שלם ועשיתי איתו מלא עבודות מזדמנות לאחר מכן - והוא עושה עבודתו נאמנה SO FAR.

מצד שני קניתי מברגה זולה נטענת עם סוללה בהמתית ב 100 שח שלא החזיקה אפילו 10 דקות של עבודה בין טעינה לטעינה.

מאחר וכלים כמו מברגה בד"כ משמשים אותך בבית אחת לכמה זמן בעבודות קטנות, המברגות הנטענות עם סוללות ניקל קדיום או ניקל מטאל נפרקות במשך הזמן וכשאתה בא להשתמש בהן - הן פשוט "מייבשות" אותך עד שהסוללה נטענת ואז בשביל 2 ברגים אתה מוצא עצמך מחכה שעות למברגה. מאז החלטתי להשתמש במברגה חשמלית וממש לפני כמה חודשים החלטתי להשתדרג למברגה של בוש-אימפקט 14.4V עם 2 סוללות ליטיום ומטען מהיר (20 ד') שאומנם עלתה לי סכום של 4 ספרות אבל כשאתה רוצה מברגה חזקה וזמינה לעבודה, יש לך ! (פלוס הבונוס שהפריקה של סוללות ליטיום היא אפסית לחלוטין ביחס לניקל מטאל או ניקל קדיום - ואז יש לך מברגה זמינה תמיד).

דרך אגב, במברגות אימפקט עם סוללות ליטיום - גם "היטאצ'י" נכנסה חזק ונחשבת למעולה ! (וגם מאוד מאוד יקרה !!).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...