Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה אני לא מבין מה הבעיה עם השעה.

סה"כ עוד שעתיים, לי זה קצת משנה כי אני נוסע לאחר מכן לעבודה ואני רוצה להגיע ולהנות כמה שיותר.

אין בעיה שמי שלא יכול להגיע מ-12 שיגיע ב-14 יישר למועדון ה-5

פורסם

בואו לפחות נתחיל את המפגש ב13:00 ככה שיתאים פלוס מינוס לכולם.

גם לי 12:00 יהיה מאוד קשה ואני יגיע בסביבות 13:00-13:30.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

קודם כל אני אפתח בכל הכבוד על ההרתמות פה ואני מקווה שיהיה מפגש מוצלח! (אני מגיע מדרום הארץ)

דבר שני אביתר מניסיון מר קודם של מפגש אקראיי (לא אפרט פה איפה) מספיק שניידת אחת תעבור שם כדי לקרוא לחברים שלו ממתנ"ע (משטרת תנועה) ולפזר את הקהל, אז קח את זה בחשבון.

וכן גם אם סתם עומדים ולא עושים שטויות נשבע לך אדוני השוטר.

הלוואי ואני טועה שיהיה בהצלחה :)

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

הייתי שם מספר פעמים במפגשי אודיו ולא היתה שום בעיה, וגם במפגש הזה לא תהיה בעיה כי סה״כ החברים פה מגיעים להנות ולהכיר אחד את השני.

לא הולכים להשתולל שם!

השעה לא משתנה בנתיים פשוט מי שלא יכול להגיע מ12 שיגיע קצת יותר מאוחר לא יקרה כלום.

פורסם

חברים יקרים, המפגש הולך להתקיים כמו שנקבע, והרצון שלנו לעשות אותו מיוחד מאוד הולך וגדל. לכן לא לדאוג לגבי השעה המוקדמת כי אנו נשאר יותר זמן ממפגש רגיל, כי המטרה להשיג קהל רב שיבוא למפגש הזה כדי להנות באמת ולא לעשות שטויות. לגבי המשטרה ללא ספק אם יבואו כאלו שיעשו שטויות אז יגלגלו אותנו מכל המדרגות .לכן אני חוזר ואומר לבוא בכיף שלכם ולא לעשות שטויות כי זה לא לעניין. מה גם בטוח שיהיה מיוחד יותר מכל מפגש אז יללה תחשבו חיובי ויהיה טוב יום שישי יום קצר והמלכה מרובה אז אני מביא נרגילה סורית טובה מאוד יללה תבואו בהמוניכם.:lol:

פורסם

אם יש חבריי פורום שמעוניינים למכור דברים שקשורים לאודיו או נורות או כל דבר כזה או אחר ניידי שאפשר להביא איתך

מוזמנים באמת להביא את זה לשם להציע ולהציג את הדברים וכך גם יהיה עוד יותר מעניין

לדוגמה - אני מחפש נורות חניה לד ונורות לד למספר מאחורה , אם מישהו שמוכר לסיאט יביא את זה למפגש יהיה לו קונה בטוח :-D

פורסם

רעיון טוב אני מביא איתי כמה דברים

1. פורק של HKS

2. שלוש קויילים משומשים במצב תקין

3. פורק מקורי של בוש

4. חיישן N75 עם רגל שבורה שהודבקה

5. דיבורית של פארוט דגם MKI9000

6. נורות לד H3 לפנסי ערפל.

פורסם

בסוף זה ייראה כמו מפגשי "שוק עתיק" של מועדון החמש... :lol:

9jnt_005.JPG

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בהזדמנות זו אם מישהו צריך טמבון, חצאית, גריל (יש לי במחסן המון ציוד לגולף דור 4 ולג'יפ סופה).

אז אם מישהו מעוניין לקנות משהו שיודיע לי עד יום שישי בבוקר ואני יביא לו למפגש.

0546615205.

ד.א אנחנו יוצאים כ3-4 גולפים מאשדוד, אם יש מישהו מאשדוד והסביבה שרוצה להצטרף שיצור איתי קשר.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...