Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כיף מאוד, אביתר ודניאל, גם אני שמחתי להכיר את אתכם. (אביתר, תודה על התוכנות:-))

אתם בטח יודעים לאיזה תמונות אני מחכה..8)

ודרך אגב, תודה למי שצילם את הלאון הצהובה שלי, התמונות ממש יפות:-D

והלאון של אדם מדהימה, כל מילה מיותרת..

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מיפגש ואחלה הענות היה נחמד ביותר כיף היה לראות הרבה לאונים... אביתר בכיף רק תגיד מתי ודניאל רוצה להחליף??? ;-)

פורסם
היה אחלה ואחלה מכוניות יש לכם שמחתי לראות.

תמשיך להתפלא מדוע צריכת הדלק שלך כ"כ זוועתית - עם כל הלחיצות הפוזאיסטיות וחסרות הטעם שלך. ועוד בהרצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באותו עניין.

כמה דקות אחרי שהשירה שלנו הגיע נכנסה גולף כסופה עם כול ה"הי יא יא" למיניהם עשה רעש ויצא.

זה אחד מהחברים כאן או שזה סתם היה מישהו שעבר ורצה "להרשים" אותנו?

(כול עניין ה "הי יא יא" בעייתי מאוד אצלי, אבל לא קשור לשרשור הזה)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
תמשיך להתפלא מדוע צריכת הדלק שלך כ"כ זוועתית - עם כל הלחיצות הפוזאיסטיות וחסרות הטעם שלך. ועוד בהרצה.

הוא קיבל רישיון לא מזמן , "מותר לו ".

פורסם

דבר ראשון סיימתי את הרצה [הפסקתי להריץ ב800 ק"מ, קשה תאמת לא יכולתי להתפטות]

לחיצות פוזאיסטיות? לא חושב.

כשאני הרצתי את הרכב לא עברתי את ה3K סל"ד ד"א לנסיעה לחרמון הייתה בקרת שיוט על 90 כמעט כל הדרך.

זה שיוצא לך העיניים מזה שבא לי להישען על הדוושא יכולת לסובב את הראש ולא להסתכל.

לחצתי כשיצאתי וחוץ מזה אני שואל אותך מה לעשות ברכב שלי?

פוזה? תאמת לא ראיתי אחד שלא לחץ היום שהלך. כיף לי ללחוץ ואתה לא מכיר אותי, אם אתה אומר שזה פוזה עדיף שלא תכיר מקרוב [ולא על הלאון על רכב של חברה]

ואני יגיד לך את האמת: אני הגעתי לא רק בשביל להסתכל על המכוניות הגעתי בשביל לראות את רמת הכוח שיש בפורום הזה והייתי שמח לראות יותר לחיצות, חיכיתי שאנשים יצאו כדי לראות איך הרכב שלהם נוסע ושחלק לחצו התפעלתי מהכוח, כיך לי לראות את זה זאת האמת.

אה וחוץ מזה הצריכה שלי השתפרה משמעותית נשאר לי רבע מיכל ועברתי כמעט 400 ק"מ על הטנק השני.

אני מקווה שעכשיו אתה רואה אותי באור שונה ומבין איך המוח שלי עובד :D

ראיתי שהרבה מצלמים למה אין תמונות חוץ מאחד שהעלה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
דבר ראשון סיימתי את הרצה [הפסקתי להריץ ב800 ק"מ, קשה תאמת לא יכולתי להתפטות]

לחיצות פוזאיסטיות? לא חושב.

כשאני הרצתי את הרכב לא עברתי את ה3K סל"ד ד"א לנסיעה לחרמון הייתה בקרת שיוט על 90 כמעט כל הדרך.

זה שיוצא לך העיניים מזה שבא לי להישען על הדוושא יכולת לסובב את הראש ולא להסתכל.

לחצתי כשיצאתי וחוץ מזה אני שואל אותך מה לעשות ברכב שלי?

פוזה? תאמת לא ראיתי אחד שלא לחץ היום שהלך. כיף לי ללחוץ ואתה לא מכיר אותי, אם אתה אומר שזה פוזה עדיף שלא תכיר מקרוב [ולא על הלאון על רכב של חברה]

ואני יגיד לך את האמת: אני הגעתי לא רק בשביל להסתכל על המכוניות הגעתי בשביל לראות את רמת הכוח שיש בפורום הזה והייתי שמח לראות יותר לחיצות, חיכיתי שאנשים יצאו כדי לראות איך הרכב שלהם נוסע ושחלק לחצו התפעלתי מהכוח, כיך לי לראות את זה זאת האמת.

אה וחוץ מזה הצריכה שלי השתפרה משמעותית נשאר לי רבע מיכל ועברתי כמעט 400 ק"מ על הטנק השני.

אני מקווה שעכשיו אתה רואה אותי באור שונה ומבין איך המוח שלי עובד :D

ראיתי שהרבה מצלמים למה אין תמונות חוץ מאחד שהעלה?

לא יודע למה אתה מכליל ואומר שכולם לחצו ביציאה. (אחד החברים החליט להנעים לכם באוזן עם שירים בגרוזינית אבל זה לא הפריע לאף אחד אני מקווה?)

אני וארבעת הגולפים שבאו יחד איתי יצאו ללא לחיצות וללא רעש מיותר. אין בזה שום טעם לדעתי.

לחיצות רק מושכות יותר ויותר ניידות משטרה שמפרקות מפגשים כאלו ויכולות לסבך חלק מאיתנו.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
לא יודע למה אתה מכליל ואומר שכולם לחצו ביציאה. (אחד החברים החליט להנעים לכם באוזן עם שירים בגרוזינית אבל זה לא הפריע לאף אחד אני מקווה?)

אני וארבעת הגולפים שבאו יחד איתי יצאו ללא לחיצות וללא רעש מיותר. אין בזה שום טעם לדעתי.

לחיצות רק מושכות יותר ויותר ניידות משטרה שמפרקות מפגשים כאלו ויכולות לסבך חלק מאיתנו.

אין כמו שירים בגרוזינית..אבל זה לא הייתי אני :-D

אני עם הA3 הכחולה

רילטי אקזקיוטיב

• תוכן חדש...