Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ילדים לא לריב.

אוראל, ממתי מפריע לנו שילדים קטנים עושים פוזה עם האוטו של אמא? זה כל הצחוקים!

פרונלה יקר, אם זה מה שעושה לך טוב, בכיף... אתה לא חייב לאף אחד פה הסברים.

לא יצא לי להגיע בגלל לימודים, היה בשביל מה לבוא?

אסף, אני הגעתי באיחור ולכן לא ראית אותי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
באותו עניין.

כמה דקות אחרי שהשירה שלנו הגיע נכנסה גולף כסופה עם כול ה"הי יא יא" למיניהם עשה רעש ויצא.

זה אחד מהחברים כאן או שזה סתם היה מישהו שעבר ורצה "להרשים" אותנו?

(כול עניין ה "הי יא יא" בעייתי מאוד אצלי, אבל לא קשור לשרשור הזה)

זה היה אחד הטיונרים הכי חזקים והוותיקים בארץ. מוזר שמישהו עם VAGית לא מכיר אותו.:shock:

פורסם
זה היה אחד הטיונרים הכי חזקים והוותיקים בארץ. מוזר שמישהו עם VAGית לא מכיר אותו.:shock:

אם אני יצתרך להכיר ולהעריץ כול מי שהלך לו בחיים והכסף נוזל מהכיסים ואין בעיה לשפוך אותו כמו כלום על התחביב שלו שבמקרה זה גם התחביב שלי, אני יהיה בבעיה גדולה.

ותפסיקו להעלות קישורים לתמונות.

אין לי פיסבוק!, ואני מאמין שיש עוד כמוני שאין להם.

תעלו כאן, ממש פשוט.

לכול מי שלא יודע איך: מתחת לחלון יצירת ההודעה החדשה יש חלון בשם "אפשריות נוספות", שם יש משבצת "נהל קבצים מצורפים", לוחצים עליה והיא תפתחת לכם חלון חדש שבו יהיו כ8 משבצות ריקות שליד כול אחת מהם רשום "עיון".

לחצו על משבצת "העיון" בחרו את התמונות שלכם, לאחר שתסיימו לבחור תמונות תלחצו על המשבצת של "העלה קבצים", ואז יופיע לכם המילים "מעל קבצים- אנא אמתן" ברגע שהוא יסים להעלות אתם תראו את הקבצים ממוזערים גם באותו חלון של הניהול קבצים וגם כאן על הדף הראשי. וכול שנותר עליכם לעשות זה לרדת !לסוף העמוד! וללחוץ על כפתור ה"פרסם תגובה".

ואז כולנו נוכל להנות, נשמע קצת ארוך, אבל מאוד מאוד פשוט.

שאו ברכה, שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אף אחד לא צילם את הניידת שבאה להגיד שלום? (אוקטביה, בכל זאת...:lol:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצחיק פה שאתם קוטלים על לחיצות קרי מה שקרה במפגש הגדול ליד ראש העין שם, שעמדו 2 הסובארו STI ונתנו שם לחיצות שאני לא מבין איך לא העלו מסוק לאוויר , הרעש אותי מרגש גורם לי לדפיקות לב, ומה לעשות לא לכולם יש את הכסף הראשוני או לאחזקה של רכב עם מעל ל200 כוח סוס , אז אגזוז נותן לו קצת טעם של אם היה לי , כמו שפורים מתחפשים לבטמן וספיידרמן בשביל להרגיש קצת טעם של להיות גיבור מאחורי מסכה , אז ככה אני חושב שנותן הרעש של האגזוז לחץ/פתוח

אצלי ברכב העלאתי גם סרטון יש רעש מטורף לפי דעתי עמוק ויפה, נכון אני לא טורבו ואין שום צורך בכזה אגזוז , וכל העולם ואישתו אמרו לי להוריד את זה כי זה של ערסים וכו' ויודעים מה ? אני אוהב את זה וזה מה שחשוב

כמובן שמפגש צריך לכבד את האחרים ואם אתה לבד בתוך האוטו אל תישב ותלחץ כמו מפגר תסלחו לי , אבל אם יש התאגדות מסביב לרכב מסויים אין שום סיבה שיהיה כמה לחיצות לעלות קצת את המורל :-D

פורסם

הגעתי מוקדם, חתכתי מוקדם (היה עוד אירוע מוטורי באותו היום).

שמחתי להכיר חלק מהאנשים ולתת המלצות לגבי שאלות שעלו במגוון נושאים.

תמונות בהמשך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...