Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי זה ברור שלא כ-ו-ל-ם לחצו כשהלכו וחבל לי ואני חוזר לי על זה.

זה שיש רכבים לא חוקים שמגיעים למפגש אמורים לדעת מראש שיכולות לצוץ בעיות ומשטרה תתחיל לתפקד אז שיקחו את זה בחשבון.

בקשר לזה שמשטרות מפרקות מפגשים בחיים לא שמעתי שרכב סטנדרטי שפותח מצערת מלאה יכול לעורר כזאת השראה למשטרה לפרק הכל.

יש טעם לזה לדעתי, אם ולא ברמת גן אז במקום אחר.

כשיהיו מפגשים של "הפגנת כוח" גם אם זה באילת אני יגיע ולא כדי להשוויץ עם שלי, כדי להתפעל משלכם.

ד"א AUDI A3 הג'אנטים שלך הרגו אותי כשראיתי אותם, מה המחיר? זה חיקוי של הR8 או מה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין כמו שירים בגרוזינית..אבל זה לא הייתי אני :-D

אני עם הA3 הכחולה

אני יודע שזה לא אתה.

זה חבר שלי עם הגולף 3 ד' 1.8.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אוקיי זה ברור שלא כ-ו-ל-ם לחצו כשהלכו וחבל לי ואני חוזר לי על זה.

זה שיש רכבים לא חוקים שמגיעים למפגש אמורים לדעת מראש שיכולות לצוץ בעיות ומשטרה תתחיל לתפקד אז שיקחו את זה בחשבון.

בקשר לזה שמשטרות מפרקות מפגשים בחיים לא שמעתי שרכב סטנדרטי שפותח מצערת מלאה יכול לעורר כזאת השראה למשטרה לפרק הכל.

יש טעם לזה לדעתי, אם ולא ברמת גן אז במקום אחר.

כשיהיו מפגשים של "הפגנת כוח" גם אם זה באילת אני יגיע ולא כדי להשוויץ עם שלי, כדי להתפעל משלכם.

ד"א AUDI A3 הג'אנטים שלך הרגו אותי כשראיתי אותם, מה המחיר? זה חיקוי של הR8 או מה?

הם של אוודי S5.

רילטי אקזקיוטיב

פורסם

אני עברתי שם ב1:40 ולא ראיתי יותר מ6-7 מכוניות. פספסתי משהו? אפילו את האוטו של אוראל לא ראיתי. עד מתי הייתם שם?

פורסם

ילדים לא לריב.

אוראל, ממתי מפריע לנו שילדים קטנים עושים פוזה עם האוטו של אמא? זה כל הצחוקים!

פרונלה יקר, אם זה מה שעושה לך טוב, בכיף... אתה לא חייב לאף אחד פה הסברים.

לא יצא לי להגיע בגלל לימודים, היה בשביל מה לבוא?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני עברתי שם ב1:40 ולא ראיתי יותר מ6-7 מכוניות. פספסתי משהו? אפילו את האוטו של אוראל לא ראיתי. עד מתי הייתם שם?

אני הגעתי קצת אחרי 13:00. ב14:00 כמות הרכבים כבר הייתה ממש דלילה והבנתי שאין שום זרימה לשום כיוון אז נסעתי לסבתא בבני פרק לפרק מפרום.

אז לשאלתך, כן פספסת מפרום!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אני מניח שהכוונה לג'אנטים שלי :-D

המחיר אני אשלח לך בפרטי , בכל מקרה היה נחמד סורי שהייתי חייב לעוף מהר, היו לי הרבה סידורים :twisted: (חברה לוחצת)

יש לנו אותם ג'אנטים :-D

רילטי אקזקיוטיב

פורסם
דבר ראשון סיימתי את הרצה [הפסקתי להריץ ב800 ק"מ, קשה תאמת לא יכולתי להתפטות]

לחיצות פוזאיסטיות? לא חושב.

כשאני הרצתי את הרכב לא עברתי את ה3K סל"ד ד"א לנסיעה לחרמון הייתה בקרת שיוט על 90 כמעט כל הדרך.

זה שיוצא לך העיניים מזה שבא לי להישען על הדוושא יכולת לסובב את הראש ולא להסתכל.

לחצתי כשיצאתי וחוץ מזה אני שואל אותך מה לעשות ברכב שלי?

פוזה? תאמת לא ראיתי אחד שלא לחץ היום שהלך. כיף לי ללחוץ ואתה לא מכיר אותי, אם אתה אומר שזה פוזה עדיף שלא תכיר מקרוב [ולא על הלאון על רכב של חברה]

ואני יגיד לך את האמת: אני הגעתי לא רק בשביל להסתכל על המכוניות הגעתי בשביל לראות את רמת הכוח שיש בפורום הזה והייתי שמח לראות יותר לחיצות, חיכיתי שאנשים יצאו כדי לראות איך הרכב שלהם נוסע ושחלק לחצו התפעלתי מהכוח, כיך לי לראות את זה זאת האמת.

אה וחוץ מזה הצריכה שלי השתפרה משמעותית נשאר לי רבע מיכל ועברתי כמעט 400 ק"מ על הטנק השני.

אני מקווה שעכשיו אתה רואה אותי באור שונה ומבין איך המוח שלי עובד :D

ראיתי שהרבה מצלמים למה אין תמונות חוץ מאחד שהעלה?

עזוב אותך, אל תתיחס לכל דבר שאומרים לך גם אחי בדיוק כמוך הוא בן 18 לומד בתיכון ששם בכלל הרכב מועד לפורענות, במקרה שלו קניתי לו איביזה FR בוקנגרה שהוא לא עושה לה חיים קלים הרכב שלו פשוט מגנט ללחיצות במיוחד כאלו עם המאזדות 2.0 ספיריט ואז שהאור ירוק הבוקה משאירה להם רכבת...:lol:. בכל מקרה מה שאני בא להגיד לך שאם הלחיצות עושות לך טוב תמשיך עם זה, רק תזהר בכל זאת אתה נהג חדש ואין לך הרבה ניסיון. אם אתה רוצה קצת לקבל בראש מX5 4.4I או 545I או 750I ואתה מאזור ראשון-חולון-בת ים, דבר איתי תבדוק את היכולת של האוטו שלך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

איזה שטויות להגיד שכל מי שהיה לחץ, אני אישית גם שהגעתי וגם שהלכתי לא לחצתי לשנייה.

היו גיחות לבדיקות גדישה וכו..

השלב האחרון של המפגש היה הכי כיף נשארנו כל הלאונים לסשן צילומים, אני מקווה שמחר יהיה לי זמן לערוך את התמונות ולהעלות אותם.

עוד נקודה שמציקה לי, אני מבקש לשמור על השרשור הזה עינייני ולא לעשות פה מריבות מי לחץ מי לא ומי למה לא תשמרו את זה לפרטי!

ויאללה כל מי שצילם תעלו תמונות!

• תוכן חדש...