Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתנאי שתביא משהו מעניין :wink:

STIO לא יקרה לך כלום אם תיסע עוד 20 דקות מנתניה.

מאוד מקווה שיצא לי להגיע.

למה לא ביד אליהו? גם ככה יש שם נוכחות של מועדונים אחרים, יהיה יותר צבעוני.

עדיין לא בארץ:wink:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כך, אז לא אוכל להגיע. עובד ביום שישי.

אם היה באיקאה, אולי הייתי יכול להשתחרר מוקדם יותר ועושה מאמץ להגיע.

חבל.. תהנו!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מאוד רוצה להגיע, אבל לא יודע את הדרך (ואין GPS) - ופעם שעברה שניסו להסביר לי אין מגיעים לחולון (לאירוע משפחתי) הגעתי בטעות לחוף הים בראשון. כאחד שגדל כל החיים במקום קטן יחסית - זה פשוט בלתי אפשרי להתמצא בערים הגדולות במרכז.

אני מבין שיש פה היענות מהצפוניים - אם יהיה אפשר לארגן שיירה מהצפון לכיוון המרכז זה יהיה מצויין וסיכוי גדול שאגיע, במידה ולא נותר לי לאחל לכם שתהנו ותצלמו (וחבל שזה לא באיקאה).

פורסם

כוסיות ת'אומר?

אולי אני יארגן כמה חברה עם מיאטות.

דדי תעשה לי RS5!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל החברה שרוצים להגיע מהצפון ולא יודעים את הדרך, אנו החברה מנתניה נמתין לכם במידה ותהיה הענות רצינית של רכבים, כדי להוביל אותכם ליעד .

אז אין שום תירוצים יללה תבואו בהמונייכם

גם רכב לא גודש תופס, העיקר אתה מיקבוצת הקונצרן audi seat skoda volksvagen.

דניאל

פורסם

כל רכב מקבוצת פלוצוואגן מוזמן.

אגב אני אנסה להגיע כמה שיותר מוקדם, אני רוצה רכבים מסודרים בשלשות כמו בצבא :)

(סתם שיהיו מסודרים לפי דגם שיצטלם יפה)

פורסם

מקווה שאוכל להביא את הבוקה נגרה...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני הייתי מציע להפגש בחניית סינמה סיטי בגלילות לכל מי שבא מהצפון,ומשם נמשיך בשיירה לאצטדיון :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דניאל, אני חושב ששניכם תופתעו אם תבואו ותראו אחת כסופה ממתינה לכם .

דרך אגב אני חוזר ואומר שמי שרוצה להגיע ולא יודע איך. אז לשלוך לי לפרטי אני ידריך אותו . או שמקסימום בשבוע הבא הודיע על שעת מפגש באיקאה ובסינמה סיטי שיהיה נוח לאלו שבאים מהצפון שלא יתבלבלו בדרך.

וכמובן הכיף שבנסיעה לנסוע יחד למקום. אז אין לאף אחד שום סיבה שלא לבוא יללה להתפקד .

דניאל

• תוכן חדש...