Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן לאחר ניתוק - מה נשאר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איתוראן ברכב וכעת כבר מזה שנתיים חברת הביטוח לא מבקשת ממני דרישות מיגון עם איתוראן לכן ביקשתי להתנתק מאיתוראן .

מעניין אותי לדעת

1. האם המערכת ממשיכה לעבוד אצלי כלומר ניתן להמשיך לאתר אותי .

2. האם ארצה להפעיל את המערכת שוב בעתיד לא אדרש להתקין אותה מחדש

3. האם נידרשת איזו פעולת אחזקה במערכת למרות שאני לא מנוי

4. האם רצוי לנתק את המערכת בפועל והאם זה יהיה כרוך בעלות .

5. אם אני לא עושהמאומה יכול להיות איזה נזק לרכב למשל בהתייחס למצבר הראשי

פורסם

1. כל זמן שהמערכת תקינה, עקרונית איתוראן יוכלו לאתר אותך גם אם אינך מנוי. יחד עם זאת, סביר להניח שאם יקרה מקרה כלשהו שתרצה מאוד את עזרתם באיתור, הם יענו בשלילה מוחלטת גם אם תהיה מוכן לשלם מיידית.

2. אם תרצה להפעיל המערכת בעתיד, סביר שהם יבקשו ממך לעבור בדיקת מערכת, כמובן בתשלום או לחילופין ימציאו תירוץ של חוסר תמיכה במע' מיושנת הדורשת פירוק הישן והתקנת חדש.

3. לא.

4. אם תרצה ניתוק פיזי של המערכת, תוכל להיכנס למתקין ותמורת תשלום כלשהו, יעשו זאת עבורך.

5. גם השעון ברכב צורך זרם, כל שכן מע' אזעקה/איתור וכד'. מערכות נוטות להתקלקל פתאום ומע' כזאת יכולה גם לשתק הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

האם דמי המנוי של איתוראן מכסים את עלויות האחזקה השוטפות של מנוי וגם את החלפת הסוללה הפנימית שבמערכת למשל ?

דרך אגב , אני מניח כי אם המערכת מקולקלת הם יודעים על כך . השאלה היא האם הם מזמינים את המינויים הללו מיוזמתם לתיקונה או שהם ממתינים שהתקלה תתגלה בבדיקה התקופתית ?

פורסם

הם פשוט חוצפנים להפעיל מערכת שהותקנה אבל הוחלף בעלים על הרכב הם דורשים סכום כאילו המערכת הותקנה מאפס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני במצב די דומה.

יש איתוראן לא פעיל ברכב, אבל השארתי אותו כי הקודן והעלוקות שלו איכותיים ומספקים את הדרישות של חברות הביטוח.

האיתורן לא פעיל אצלי כשנתיים (מאז שקניתי את הרכב).

אין שום בעיה מיוחדת.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש לך מושג האם הואר ממשיך לשדר גם בתקופה זו ?

מה קורה עם הסוללה האם היא לא מעמיסה על המצבר של הרכב והאם לא צריך להחליף אותו ?

• תוכן חדש...