Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

לפני כמה ימים מצאתי סיאט איביזה שנת 95 למכירה של מישהי מבוגרת הענין הוא שאני לא יודע כל כך אם שווה לי היא רוצה על הרכב 3 אלף שקל אבל הרכב ללא טסט לפני הטסט כנראה שאני יצטרך להחליף לו כמה צמיגים ועוד כמה דברים קטנים בגדול המנוע של הרכב לא עשה כמעט כלום רק 83 אלף אבל הענין הוא שהרכב קצת ישן ויש לו מלא מכות פח וגם הקלץ' קצת רופף

השאלה שלי האם באמת כדאי לי לקנות את הרכב כי אחרי הכל יש לי להחליף לו קלאץ ויש לו מכות פח בכל הכיוונים..

(ומה לגבי האמינות)

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אמנם 3,000 שקל זה מעט יחסית, אבל קח בחשבון את עלות הטסט, את הכסף שתזדקק ליישור קו ברכב וקח בחשבון שאצל סיאט הטיפולים אינם זולים והחלפים גם לא זולים במיוחד, בטח לא במוסכים המורשים.

היות ואתה מתאר את מצבו של הרכב כלא מדהים במיוחד, והיות והרכב עמד במקום ולא נסע הרבה - 16 שנים - 83 אלף ק"מ, כ5200 ק"מ בשנה זה די מעט. זה רכב שעמד אפשר להגיד.

לנוכח גילו המופלג לא הייתי רוכש אותו.

אני די בטוח שאם תחפש היטב, תוכל למצוא פיאט פונטו מודל 98-99 (אולי אפילו 2000? אם יהיה מזל וקצת כסף, גם פיאט פונטו ספייס) במצב הרבה יותר טוב, שנראית טוב וללא דפיקות כמעט ועם טסט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...