Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי מכשיר דאבל דין של פיוניר מדגם 3250BT , רציתי לדעת איך אפשר להוסיף למכשיר GPS ? . אם יש קישור לחנות מסוימת + עלויות זה יהיה הכי טוב .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

חידוד קטן ...

למכשיר יש חריץ של כרטיס SD .

האם ניתן באמצעות תוכנה מלאה של IGO בעצם להנות מאופציית הניווט או שהמכשיר חייב במתאם GPS מקורי ?! ( יקר מאוד ! )

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חידוד קטן ...

למכשיר יש חריץ של כרטיס SD .

האם ניתן באמצעות תוכנה מלאה של IGO בעצם להנות מאופציית הניווט או שהמכשיר חייב במתאם GPS מקורי ?! ( יקר מאוד ! )

אחי אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שאים יש לך חריץ SD אתה פשוט יכול להוריד את התוכנה מאימיול ולהכניס אותה לחריץ אני יודע שהיה לי גיפיאס אחר וזה לא עבד אלה עד הרגע שבו שינתי את שם הקובץ בדיוק לשם המקורי שלל התוכנה שהיתה מותקנת כבר ואז זה "עבד" על המכשיר והפעיל את החדשה אגב אני עשיתי זאת אם תוכנה מקורית שרכשתי

פורסם

אין קשר בין חריץ ה sd לבין תוכנת הניווט , למכשיר אין מקלט GPS מובנה בניגוד למכשירים מסדרת ה avic של פיוניר כאן מדובר בסדרה חדשה שאינה כוללת מקלט מובנה (לכן הסדרה הזאת זולה )

חריץ ה sd משמש אך ורק להשמעת מוסיקה או ניגון סרטים מתוכו, (בדומה לחיבור DISK ON KEY )

הפתרון כיום הוא רק avic-u220 שמתחבר לחיבור ה rgb היעודי מאחור, אין ברשת שום תיעוד על אפשרות חיבור מכשיר מסוג אחר - למעשה המכשיר משמש רק כמסך והתקן הצבעה מעין "עכבר"

פעם מצאתי תיעוד כיצד להפעיל igo עליו ועכשיו אני כבר לא מוצא.. :? גם בפורום הכי פורה לענייני ניווט ופיונייר הוא ה avic411.com

שניראה שעבר קצת מטמורפוזה לצערי.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...