Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להורים שביננו-בוסטר גב ללא רצועות, המלצה וייעוץ

michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא הורה, אבל.

גש לחנות מוצרי תינוקות הקרובה לביתך, אתה מוזמן להתעניין, וברוב המקרים תקבל ייעוץ ענייני, כולל אולי גם הנחה קטנה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו עברנו לבוסטר כזה כשהקטנצ'יק הרגיש כבר לחוץ בתוך כיסא הבטיחות.

גיל שנתיים וקצת, משקל 13 קילו במקרה שלנו.

לפני הקניה חשוב לוודא שהילד יושב בנוחות והחגורה עוברת בצורה נכונה בגובה הכתף.

בחנות וודא שגובה הכתף תואם למיקום בו עוברת החגורה.

אגב, איכות החיים משתפרת פלאים כשכל מעבר של כסא בטיחות בין מכוניות מפסיק להיות 20 דקות של זיעה, עצבים ומתיחות משונות של החגורה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז, רואים שאתה לא הורה.

מיכאל, חומר קריאה לעיונך:

http://www.beterem.org/template/default.aspx?maincat=1&catId=16&PageId=248

ועוד טיפ - אם אתה הולך לקנות כסא / בוסטר: בשוק מסתובבים מוצרים חדשים משנת יצור 2007-2008 וזה מאוד

משמעותי למוצר שמוגדר לו אורך חיים של כ-7 שנים. לבדוק תאריך יצור שמוטבע ביציקת הפלסטיק!

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה פה פעם שרשור ענייני ומיידע על הנושא.

צריך לוודא את הגובה של הילד כך שחגורת הבטיחות לא תסכן אותו בחניקה. אם יש ברכב התקן עזר להעברת חגורה לילד דרך צידי המושב (מעין קשת מחוברת אינטרגלית למושב) - תשתמשו בו.

שים לב למשקלו וגודלו, כי יש מצב שכסא הבטיחות קטן עבורו ואינו נוח לילד.

בנסיעות ארוכות שימו לב שראשו של ילד עדיין מטלטל ורצוי לשים תמיכה של כריות קטנות. לא נורא אם עוצרים רגע בשביל זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה עובר לבוסטר כזה כאשר:

משקל הילד עובר את המותר לקשירה ברתמות (אצלי בכסא זה היה 18 ק"ג) או כאשר גובה הכתפיים של הילד עובר את גובה נקודות העגינה העליונות של הרתמות.

כדאי לדעת שכל נושא התקינה והבחינה של כסאות ילדים זה בלאגן אחד גדול. יש מספר תקנים שונים (אירופאי, אוסטרלי, אמריקאי ועוד...), יש מספר גופים רשמיים שבוחנים כסאות (מבחני ריסוק ושימושיות), ובנוסף להם גם כמה מגזינים. כבר היו מקרים של כסאות שקבלו מקלחת מים צוננים במגזין, ואז הסתבר שבמגזין טעו בבדיקה...

אני כבר לא שולט באילו כסאות מומלצים היום, אבל קשה למצוא המלצות חד משמעיות, גם במבחנים באינטרנט.

הכי חשוב, שהכסא יישב יציב והדוק ברכב שלך, לכן יש לבדוק באוטו שלך לפני הקנייה.

וכמובן, לא לקנות את הכי זול, זה בד"כ גם לא הטוב ביותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הורה, אבל.

גש לחנות מוצרי תינוקות הקרובה לביתך, אתה מוזמן להתעניין, וברוב המקרים תקבל ייעוץ ענייני, כולל אולי גם הנחה קטנה...

בוקר טוב.

תודה על הניסיון לעזרה אבל נתת לי תשובה כאילו אני ילד בן 6 שמדריכים אותו ללכת למכולת לקנות חלב, לא חייבים להגיב על כל שרשור,בטח שאין לך את הניסיון(ולפי התשובה גם את הידע) לעזור בצורה עניינית.(לא מנסה לפגוע בך, באמת,רק ביקורת בונה:-D).

לשאר העונים תודה, אני מבין שהדברים החשובים הם:

1.שהחגורה תשב על קו הכתפיים לכיוון המותן(שלא יעבור בצוואר).

2.שהחגורה של המותניים תעבור במותניים ולא בבטן.

3.תאריך ייצור כמה שיותר טרי.

ניקח את הילדה לחנות,נבדוק את הכיסא פיזית ברכב איתה, ונחזור לעדכן.

תודה לכולם,והמשך יום טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאר העונים תודה, אני מבין שהדברים החשובים הם:

שכחת משקל.

נזכרתי, אני גם הייתי נמנע מאלו עם הגב המתפרק (להבדיל ממפרקי). עוד משהו שיכול לקרוס תחת עומס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הטריות זה לא צריך להדאיג יותר מידי בבוסטר כזה כי הוא בסך הכל מושב הגבהה ולא אלמנט נושא עומס כמו באלה עם החגורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחלק מהבוסטרים האלה (בוודאות לזה של מקסי קוזי) יש גב מתכוונן לגובה - אלמנט מועיל מאוד ככל שהם גדלים,חוץ מזה אין הרבה מה לחפש במושב הזה ,כל מושב בטווח של 300-400 ש"ח ייתן אותה תועלת.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים.

אני כעת מחפש בוסטר, ומתכוונן דווקא על cybex עם חיבור isofix. הוא כמובן יקר יותר, אבל לא ניתן להשוואה לבוסטרים ללא ISOFIX.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור:

יש לנו כסא איכותי מאוד של מקסי קוזי.

בנסיעות ארוכות, הזאטוט (כבר בן 3, לאור השרשור אבדוק את המצב לבוסטר) מסיט את החגורות מהכתפיים, כך שהן יושבות על הזרועות, בין הכתף למרפק.

מידי פעם אנחנו מביטים אחורה ומחזירים לו החגורות לכתפיים, אך לאחר זמן זה שוב קורה.

מעניין שבאוטו השני יש לנו דגם אחר של מקסי קוזי, אך שם זה לא קורה.

מלבד חינוך, יש מה לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיסאות של קסקו ניתן לשנות את מיקום החגורות (במשענת עצמה ישנם חורים אליפטיים בגבהים שונים),

כיוון נכון של הרצועות (והסוגר שבינהן), מנטרל כל רצון של הזאטוט לחקות את הודיני.

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...