Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השרשור.

הקטנה שלי תצטרך בחודשים הקרובים לנטוש את הסלקל של צ'יקו ולעבור לכסא בטיחות.

הדרישות הן:

• ISOFIX
  • מחיר עד 1000 ש"ח- הייתי מפנק אותה עם RECARO אבל בגלל שאני קונה שניים (אחד לכל רכב) ההוצאה הופכת לכבדה מאוד.

יאללה שתפו מנסיונכם...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אנו עשינו שימוש ב- maxi cosi עם ISOFIX, מגיל שנה עד שלוש וחצי, עד שהשבוע קנינו לו בוסטר של CYBEX, גם עם ISOFIX. ל- maxi cosi יש גם רגל שמתקבעת על רצפת הרכב. יש סימון של "אדום" או "ירוק" הן לחיבור הכסא ל- ISOFIX והן של קיבוע הרגל, כדי שתדע אם החיבור טוב או לא.

היינו מאוד מרוצים מהכסא. ניתן "להשכיב" אותו מעט בשיפוע, מה שעזר בעת נמנומים בנסיעות ארוכות. אבל, הוא עלה יותר קרוב ל- 2000. אני לא יודע אם יש כסא כזה ב- 1000. בכל מקרה, ואני יודע שזה הכיס שלכם ולא שלי, לפחות ברכב בו הוא יבלה את מירב הזמן, תשקיעו ב- ISOFIX טוב (שלא נדע, טפו טפו טפו), גם אם זה יותר מ- 1000, אם כמובן אתם יכולים כלכלית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אומנם אני מקפיץ בקטנה, אבל קודם כל אני רוצה להאיר, שחיבור איזופיקס או לטץ',

אינם חזקים יותר מחגורת הבטיחות, אלא הם מצמצמים את טווח הטעות בעיגון כסא

הבטיחות לרכב. הסטטיסטיקה מראה שבסביבות 70% מהכסאות שנקשרים ע"י חגורת

הבטיחות, הם עוגנו בצורה לא נכונה לרכב, מה שמוריד דרמתית את בטיחות הכסא.

באיזופיקס למשל, הטעות היא סביב 3-5%, ולכן ההמלצה על איזופיקס או לטץ'.

חגורת הרכב חזקה יותר מחיבורי האיזופיקס, והיא יכולה לשאת את משקל הרכב כולו,

ובעומס קיצוני היא חזקה יותר.

בנוסף, האם מישהו יכול להמליץ על בוסטר גב עם רצועות. הבת שלי בת 3.5 ושוקלת 15 ק"ג,

ואנחנו זקוקים לכסא נוסף לרכב ההורים. אני מתכוון להעביר אליהם את אחד מכסאות הבטיחות

שיש ברכב שלנו, בנוסף לבוסטר גב שיש אצלם, וכך בכל רכב יהיו לי בוסטר גב וכסא בטיחות

לבת הגדולה והקטנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר למי שזה מעניין אותו.

נרכש בסופו של דבר בוסטר של COSCO.

עלה 200 שקלים ברשת מוצצים.

הילדה יושבת טוב עליו,החגורה יושבת על הכתף ונראה שנוח לה(או שזה סתם התלהבות מלעבור לכסא חדש,ימים יגידו:-)),וכמובן כמו שהמלצתם לבדוק, פלסטיק טרי טרי, הרגע נחלב מהמפעל.

תודה לעוזרים.

1DN22491.jpg

פורסם

גם אני יעדכן, כי בדיוק היום קנינו כסא משולב בוסטר, אחרי לא מעט חפירות שלי באתרים שונים.

הכסא שנרכש הוא אוונפלו מאסטרו, והוא נרכש בחנות בשכונת התקווה, שנקראת כלבו סימה.

יש שם מבצע ב 479 ש"ח(עם קופון שמדפיסים מהאתר שלהם),שזה זול מאוד. מקומות אחרים מוכרים אותו בסביבות 700 ש"ח.

יש לו גם חיבורי איזופיקס/לטץ', וגם אפשרות לחיבור עם חגורת הרכב.

הסיבה שהעדפתי אותו הוא שעד גובה של 127 ס"מ, ו/או 23 ק"ג, ניתן להשתמש ברצועות

של הכיסא לרתימת הילד, מה שגם בטיחותי יותר, כיוון שחלוקת העומס טובה יותר,

ויש חמש נקודות עיגון ולא שלוש בשימוש עם חגורת הרכב, וכמובן שיש לו 4 כוכבי בטיחות,

שזה טוב מאוד.

אח"כ שהילד גדל, מפרקים את הרצועות והכסא הופך לבוסטר בשימוש עם חגורת הבטיחות.

פורסם

שאלה ל Oshri ול michaelbe6

מה רוחב הבוסטרים?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה

אני כמובן מתכוון לחלק הרחב ביותר.

ומחפש רכב שיכול להסיע במושב האחורי ילד בן 4, ילד בן שנתיים ותינוק בן חודש.

כרגע אני עם כסאות Cosco Summit, אבל הם מאוד רחבים

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

גם אני כבר חושב צעד קדימה ליום שאצתרך 3 סוגי מושבים מאחורה,ואיך שאני לא הופך את זה נראה לי שלא תהיה מניעה מרכישה של רכב בעל 7 מקומות ,אני לא רואה מצב שיש רכב רחב מספיק במושב האחורי ל3 סוגי כסאות ,וששלושתם ישבו באמת כמו שצריך ועדיין יהיה נוח לחגור חגורת בטיחות באופן יום יומי(לבוסטר כמובן).

אולי אני טועה ואשמח לדעות בעניין.

פורסם

אין רכבים אחרים שמתאימים שהם לא עם 7 מקומות?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

• תוכן חדש...