Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מתקשה קצת להבין - מהרגע שהטורבו מתחיל להסתובב, הלחץ עולה על הלחץ האטמוספירי.

מעבר לזה, בשיא המומנט הטורבו גודש בלחץ קרוב ללחץ המקסימלי שלו, אתה יכול לראות את זה בכל גרוטאה מצויידת בשעון לחץ ;)

זה שהטורבו מסתובב, זה לא אומר שלמנוע מגיעה גדישה.

יותר מזה - ב95% מהזמן (בממוצע) היא לא מגיעה למנוע אלא נפרקת בחזרה למערכת או לאטמוספירה.

קאפיש?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני מתקשה קצת להבין - מהרגע שהטורבו מתחיל להסתובב, הלחץ עולה על הלחץ האטמוספירי.

מעבר לזה, בשיא המומנט הטורבו גודש בלחץ קרוב ללחץ המקסימלי שלו, אתה יכול לראות את זה בכל גרוטאה מצויידת בשעון לחץ ;)

יותר מזה - ב95% מהזמן (בממוצע) היא לא מגיעה למנוע אלא נפרקת בחזרה למערכת או לאטמוספירה.

קאפיש?

לא. אם הטורבו מסתובב, כנראה שיש גזים שמסובבים אותו. מכאן, שכנראה והמנוע כן פועל, ומקבל לחץ גבוה מהטורבו.

מעבר לזה, אתה אמרת שהטורבו ישבוק אחרי שנה תחת גדישה, כך שאפילו אם אתה צודק בכך שהלחץ לא מגיע למנוע - הרי שאותו לחץ נמצא בטורבו בכל מקרה, ולפי טענתך אמור להשפיע על אורך חייו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ישי - לא הבנתי אותך בכלל.

מה גם שאתה סותר את עצמך! גם אם גדישה לא מגיעה למנוע, המגדש עדיין גודש - אז איפה פה ההתייחסות לאורך חיים שלו?!

פורסם
לא רק שיש סתום .. הבהמה פורקת גם ב 1500 סל"ד :D

ראה פונטיאק פורמולה V6 מסויימת שמגיעה למפגשים ... נשמע כאילו היא נושמת... אך בעצם מדובר ב 2 פורקים.

תיקון קטן... הפורמולה היא V8.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

ממה שאני הבנתי

בסופר אין שסתום פריקה

כי בסופר שלא כמו בטורבו

יש דחיסה גם של דלק וגם של אויר

אז אתם רוצים להגיד לי שהשסתום פורק החוצה דלק?

תתקנו אותי אם יש טעות

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם
וואלה יאירס עם 140 כ"ס....

גם אני רוצה :twisted:

מאיפה אני מזמין קיט כזה וכמה יעלה לי הכל....?

כדי לשפר את היאריס לרמה כזו יש לך 2 אופציות :

1) קיט טורבו שעולה 1300-1800 ליש"ט.

2) קיט של סופרצ'ארג'ר שעולה 2200-2500 ליש"ט.

תוסיף לעלויות האלה את המיסים, שינוי ל16", החלפת בולמים\קפיצים, עבודה, ביטול אחריות... :D

שיהיה במזל :)

:-)

פורסם

קאפיש?

לא. אם הטורבו מסתובב, כנראה שיש גזים שמסובבים אותו. מכאן, שכנראה והמנוע כן פועל, ומקבל לחץ גבוה מהטורבו.

מעבר לזה, אתה אמרת שהטורבו ישבוק אחרי שנה תחת גדישה, כך שאפילו אם אתה צודק בכך שהלחץ לא מגיע למנוע - הרי שאותו לחץ נמצא בטורבו בכל מקרה, ולפי טענתך אמור להשפיע על אורך חייו.

שוב ובפעם האחרונה - זה שהמנוע עובד, פולט גזים, והטורבו מסתובב, לא אומר שהמנוע נמצא תחת גדישה.

להערה השניה שלך ולאורון, הבהרה - הכוונה הייתה לגדישה תחת מצערת פתוחה לרווחה - "גדישה מלאה". כשהמנוע לא מקבל גדישה הטורבו עדיין מסתובב אבל הוא מסתובב הרבה הרבה יותר לאט. אין מה להשוות בין הבלאי שנגרם לו במצב הזה מול הבלאי שנגרם לו תחת מצערת פתוחה לרווחה. מקווה שהובנה הכוונה שלי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תוסיף לעלויות האלה את המיסים, שינוי ל16", החלפת בולמים\קפיצים, עבודה, ביטול אחריות... :D

לא חייב להביא בולמים / קפיצים / ג'אנטים או בלמים.

האוטו יכול לעמוד בכוח "האימתני " של 140 כוחות סוסגם בלי כל התוספות הללו

ואז העלויות יהיו נמוכות יחסית.

פורסם

אז אתה אומר שלא שווה בכלל להיתעסק עם זה?

פורסם

לא חייב להביא בולמים / קפיצים / ג'אנטים או בלמים.

האוטו יכול לעמוד בכוח "האימתני " של 140 כוחות סוסגם בלי כל התוספות הללו

ואז העלויות יהיו נמוכות יחסית.

התחלנו? :wink:

מתי נהגת ביאריס פעם אחרונה?

היאריס לא עומדת במומנט המסכן שיש לה כרגע בסיבובים חדים...

היאריס טורבו מגיע עם ג'אנט 16" לא סתם, הרכב דורש עוד אחיזה, פחות רול-בר, ויותר "שטח מגע" עם הכביש.

אם מתישהו יצא לך לנהוג בTS רגילה אז היית צריך לשים לב ללחימת ההגה המטורפת שיש בה, תתאר לעצמך מה יקרה עם קיט טורבו...

לאיש-הטויוטה... אני אומר שהלוואי והיה לי את הכסף להתעסק בזה :D

:-)

פורסם

140 כ"ס על גוף קטנטן שכזה יכול להזכיר פיז'ו ספורטיביות של שנות ה-90,לא?!

כנראה שזה השיפור הכי טוב שאפשר לעשות ליאריס ספורט, מה גם שהיא עוברת טסט בקלות,הא?!

יש גם קיט טורבו, על כמה כ"ס הוא מעמיד אותה?

אני אומר שיהיה רווחי להתחיל להיות יבואן רשמי של קיטים כאלו בארץ,הרי יש הרבה יאריסים פה,

וגם עדיין ממשיכים למכור.

יאללה מי בא לפתוח עסק? 8)

172

פורסם
140 כ"ס על גוף קטנטן שכזה יכול להזכיר פיז'ו ספורטיביות של שנות ה-90,לא?!

כנראה שזה השיפור הכי טוב שאפשר לעשות ליאריס ספורט, מה גם שהיא עוברת טסט בקלות,הא?!

יש גם קיט טורבו, על כמה כ"ס הוא מעמיד אותה?

אני אומר שיהיה רווחי להתחיל להיות יבואן רשמי של קיטים כאלו בארץ,הרי יש הרבה יאריסים פה,

וגם עדיין ממשיכים למכור.

יאללה מי בא לפתוח עסק? 8)

יאללה תפתח עסק.... אני יהיה הלקוח :D

• תוכן חדש...