Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר או ג'יפון בכ-85000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגיע הזמן להחליף את הג'ימני 2009 האהוב שלי.

הצרכים שלי הם:

1. יכולת להכניס 3 כסאות ילדים מאחורה - חובה

2. יכולת שטח בינונית - חייב, 4 על 4, במינימום עם נעילת דיפרנציאל מרכזי. חייב להיות מסוגל לעבור בשביל כורכר תלול עם בורות בעומק 15-18 ס"מ

3. אמינות - חשוב יותר מנוחות או זריזות (בכל זאת נהגתי על ג'ימני :-) )

4. לא משנה ידנית או אטומטית

5. רצוי הוצאות ביטוח נמוכות

6. צריכת דלק סבירה - ברכה.

7. עדיף, עד 5 שנים על הכביש

אין לי יותר מדיי כסף להשקיע, אז יש לי רק מה שאני אקבל על הג'ימני מינוס סכום ליישור קו וטיפול ראשוני - לכן נגיד 80000-85000 ש"ח

האמת, חשבתי על טריוס, האם יענה לצרכים שלי?

תודה מראש לכולם

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

דרישות קצת בעיתיות. הג'יפונים יהיו יקרים יותר לאחזקה ממה שאתה מכיר. קשה לי לחשוב על אחד כזה שמציע מושב אחורי שמספיק רחב ל-3 כסאות בטיחות.

אתה יכול לנסות את המיצובישי אאוטלנדר הקודם וגם את הונדה CRV מהדגם הקודם.

אל תצפה לצריכת דלק דומה למה שהגת עד היום כי מדובר ברכבים גדולים וכבדים וגם עלות הביטוח לא תהיה זולה במיוחד.

בהצלחה.

פורסם

Mike808

תודה על התגובה והמלצה. ברור לי שביטוח מקיף לא הולך להיות 2400 ש"ח כמו בג'ימני.

ברור לי ג'יפון אחר יאכל יותר מ-1:9, אין לי בעיה עם זה. כמו כן ברור שאחזקה של ג'יפון או קרוסאובר אחר הולכת להיות יותר גבוהה.

הכל צריך להיות הגיוני. אז אם מקיף יגיע ל-3500- מילא.

מה עם הטריוס? יש אפשרות להכניס 3 כסאות בטיחות (אחד מהם הוא בוסטר קטן יחסית)?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

קשה לי להאמין שהטריוס הצר יצליח להכיל 3 כסאת בטיחות. 3 אנשים לא מצליחים לשבת שם וכיסאות בטיחות הם אף מסורבלים יותר. גם לילדים לא יהיה שם נוח.

הצעה שלי היא לגשת לאולם התצוגה ולבדוק בלייב אם זה מספיק או לא. הטריוס אמנם עבר מתיחת פנים קלילה לאחרונה אבל היא לא כללה גדילה בשום מימד.

פורסם

דווקא הטריוס החדש הורחב ל-1.7 מטר. מקור

תודה על העצה. מחר אקפוץ לסוכנות דייהטסו.

• תוכן חדש...