Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי גולף שמורה מכאנית וחיצונית גם,אני מחפש אנשים שיש להם דעה בעניין של רכב גרמני

שיוכלו לתת לי חוות דעת,האם יש אמינות ברכב האם הוא רואה הרבה מוסך איך הנסיעה שלו ...וכו..

יש לציין שזה הדגם המפואר בעל מנוע 2 ליטר

תודה לכל העוזרים

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

כמו שאתה רואה, לא הכל שחור או לבן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=220410

אבל - אם לרכב יש הסטוריית טיפולים מסודרת (ובאמת תוחזק וטופל כהלכה) - נקודת ההתחלה יכולה להיות טובה.

קח בחשבון - במנועים של 2 ליטר יש צריכה מסויימת של שמן, עקב "פאק" בייצור (ניתן לחיות עם זה).

אגב - אוטומטית או ידנית ? (אם אוטומטית, אני ממליץ לך לבדוק בנסיעה את החלפות ההילוכים, העלאה/הורדה. גם בידנית רצוי, אבל באוטומטית זה יותר קריטי, גם לתיקון).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...