Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע למשך שבוע עם קבוצה של תיירים.

אני לוקח איתי את הלפטופ בשביל לעבוד קצת וגם להמשיך לשגע אתכם כאן בפורום :wink:

רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש שקעים באוטובוסים של תיירים, שמהם אפשר לטעון את המחשב?

פורסם

אולי אצל הנהג יש שקע 230V.

בכל מקרה סביר שיש לו שקע 12V כמו של רכב, אם יש לך מטען לרכב הסתדרת.

במושבים אין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם יש שקע לטעון את המחשב באוטובוס תיירות?

אם מישהו יודע האם יש שקעים באוטובוסים של תיירים...

בכותרת אתה שואל על אוטובוס של תיירות. בשאלה אתה שואל על אוטובוס של תיירים. תחליט, זה אוטובוס של נקבות או זכרים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקסימום כשאתם עוצרים להפסקה או לתדלק אז תטעין במקום.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
תחליט, זה אוטובוס של נקבות או זכרים?

נראה לי ששתי הגרסאות נכונות: הוא רוצה שזה יהיה אוטובוס של תיירות, אבל במציאות האוטובוס יהיה מלא בתיירים - קצת כמו הפרסומת למפעל הפיס :lol:

• תוכן חדש...