Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני שאגש לראות פונטו, שאלות טכניות

entrecote
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שנתון מדובר 99

שאלתי על נוזל לרדיאטור, לא ידע לענות ובסוף יצע שמים רגילים...

אם אין פראפלו אז חבל על הזמן שלי?

הוא החליף מנוע וגיר לפני שנתיים - אמורות להיות לו קבלות אצל ההורים אבל אם אין - עדיין לקחת לבדיקה אצל מוסכניק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין תבדוק מול משרד הרישוי שאכן הוחלף מנוע ושמספרו תואם לרשום ברישיון הרכב.על פניו לא נשמע שמדובר במציאה,המנוע בפיאט רגיש למי ברז ויש עוד המון כאלו בשוק,עבור הלאה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חובה לעבור האלה דווקא, למצוא פונטו דור ראשון עם נוזל קירור פראפלו זה נדיר מאוד. ולעומת הצבעי מאכל שאנשים שמים מתוך מחשבה ש"מים ירוקים" זה טוב למנוע, כבר עדיף מי ברז לפעמים...

מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק איך נראה המיכל של המילוי מים - אם הוא נקי, בלי חלודה בדפנות, ובלי "טחינה" (חומר שנראה כמו ממש כמו טחינה) על הפקק של המים והפקק של השמן, אז האוטו עדיין במצב טוב.

הפונטו שאני קניתי היתה עם מי ברז - ובכל זאת המערכת קירור במצב הכי טוב שיכול להיות, רק הוספתי טרמוסטט שלא היה ופראפלו והאוטו שומר על חצי בשעון טמפרטורה ולא עובר אותו בחיים, הרבה יותר טוב מהפיאט אונו שהיתה לי קודם, שבה שמו כל מני נוזלים זולים מחברות שונות והיא היתה מתחממת מעט גם אחרי החלפה לפראפלו.

בקשר להחלפת מנוע, לא נשמע טוב. אם הוחלף המנוע בטח גם שאר האוטו כבר במצב גמור למדיי. למה שיחליפו מנוע אם האוטו לא נטחן עד הסוף? אין בעיה למצוא פונטו עם פחות מ130 אלף ק"מ עם מנוע מקורי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה למצוא פונטו עם פחות מ130 אלף ק"מ עם מנוע מקורי.

זה נשמע לי כמו מדע בדיוני...

יש לי פונטו ספייס 2006 ובעוד חודש וחצי אגיע ל-130 אלף ק"מ על המנוע המקורי :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שחיפשתי את הפונטו שלי היה ממש ממש לא קשה למצוא כאלו. אפילו הרוב היו כאלו.. זה שבסוף אתה בא ורואה גרוטאה מפורקת זה משהו אחר.

לפי דעתי קל למצוא מכוניות ישנות יותר עם ק"מ סבירים כי אנשים מחזיקים אותם יותר זמן בגלל זה, ואלו שטוחנים קילומטרים מוכרים מהר וחדש יותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה:

הוא יד 2

את הגיר הוא שיפץ לפני שנתיים (או שנה)

מנוע לפני שנתיים-שלוש

לא כ"כ התמצאתי במיכלים,

רדיאטור (נראה לי עם מים רגילים)

עוד מיכל יותר קטן בצד שמאל למעלה עם קצת שחור מסביבו וגם הפקק, נוזל אדום בפנים לא יודע כמה מלא

מנוע שנראה רטוב מקדימה (הזעה?)

אגזוז נקי

פלסטיק ידית הילוכים טיפה מתפרק

רעש בגז (או שזה אמור להיות ככה?)

במפר אחד היה רעש כאילו משהו למטה באוטו התחכך

דעות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...