Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי עדיף ?

הכי חשוב זה העוצמה....

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Coaxials&model=PLG694

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6995&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap

תודה מתן....

זה רמשולים כמו שיש לתמיחר ( אסטרו ) אני ממש סומך על הדעה שלו והוא אמר לי שהם יותר חזקים.....

פורסם

לך על הפיוניר... הם איכותיים מאד חזקים מאד. אתה יודע מה זה 80 ארמס? מספיק ועוד איך. למה אתה צריך 200 ארמס באוטו?? וגם לא נראה לי שזה 200 ארמס. לא שמעתי את הפייל אב לשמעתי את הפיוניר האלה ומאד אהבתי. הפרדת צלילים מעולהה יש להם.

פורסם

אני באמת יודע שהם טובים

רצית רק השוואה בכול מיקרה קצת פחות חשוב לי שהם כמו שתי סאבים רטנים כי יש לי סאב..... אני אשמח לקבל עוד תגובות

אייל מחכה לתגובה שלך

תודה לכולם מתן

פורסם
B.R - קיבלת את הרמקולים מאחותך?

כן קיבלתי אותם והם מנגנים יפה ואם הפרדה טובה של צלילים אבל הם 60 RMS והם די חלשים למגבר שלי. שמתי אותם ביינתים מאחורה כי כבר לא שווה לי לבנות קיק פאנלים. הרכב למכירה.

פורסם

אם אני קונה אז אני קונה יד שניה במחיר של 300-350 לאומת הפייל שיעלו לי בסביבות 250

יש מצב שבאמת הם 130 RMS ?

או שאולי אפילו קרוב יהנו מעל 100 ?

ונשיה אם אני בכול מיקרב לר מחבר יותר מ 80 RMS אז בכלל עדיף לקחת את הפיונר נכון ?

פורסם
אם אני קונה אז אני קונה יד שניה במחיר של 300-350 לאומת הפייל שיעלו לי בסביבות 250

יש מצב שבאמת הם 130 RMS ?

או שאולי אפילו קרוב יהנו מעל 100 ?

ונשיה אם אני בכול מיקרב לר מחבר יותר מ 80 RMS אז בכלל עדיף לקחת את הפיונר נכון ?

לדעתי אין מצב שהם אפילו 80 rms.

זו רק דעתי ,אבל בעצם גם הפיוניר הם לא 80.. :lol:

8)
פורסם

חשבתי שהפיונר הםם באמת 80 RMS ובם לא מזייפים כמו הרבה חברות אחרות

אני רואה שאתה מוכר בדיוק רמקולים כמו שרציתי לקנות מה הסיבה שאתה מוכר ?

ולפי מה שאת ה אומר שהם אפילו לא 80 RMS נראה לי שאתה לא ממש מרוצה מהם ....

פורסם
חשבתי שהפיונר הםם באמת 80 RMS ובם לא מזייפים כמו הרבה חברות אחרות

אני רואה שאתה מוכר בדיוק רמקולים כמו שרציתי לקנות מה הסיבה שאתה מוכר ?

ולפי מה שאת ה אומר שהם אפילו לא 80 RMS נראה לי שאתה לא ממש מרוצה מהם ....

אין שום קשר.

אני מוכר מכיוון שקיבלתי מחיר סוף על הדראגסטר שיש לי מאחורה אז החלפתי.

**** יש לך משהו למכור? יש לוח בשביל זה.

8)
פורסם

שייקה שוב אתה מדבר שטיות....

קודם כול הם 80RMS והם נותנים צליל מאוד חזק ואיכותי ....

אם מתגברים אותם הוא הופכים למיפלצות קטנות....

לדעתי לך עליהם כי פייל לא יאריכו שנים כמו הרמקולים האלה...

לי יש אותם 2 והם עובדים מצויין...

פורסם

והפיוניר והפייל שניהם נותנים נתון גבוה מידי אני הייתי הולך על הפיוניר אישית עם אתה סומך על תמיר כמו שאני סומך ואני סומך מאוד מאוד אז קנה אותם למרות שאני מעדיף את הפיוניר בקשר לעוצמה כן הפייל יותר חזקים אבל הפיוניר יותר איכותיים ויותר עמידים

הפיוניר הם בערך 70-65 אראמאס והפייל לא יותר ממאה 90-100

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...