Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה לבדוק פיאט פונטו ספייס באזר ראשון ונס ציונה

Viram
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני עומד ללכת לראות מס' רכבים [כולם פונטו ספייס] באיזור, רציתי לדעת אחת ולתמיד לאן כדאי לקחת אותם בבוא הזמן.

שמעתי המלצות על קומפיוטסט ראשל"צ באזור תעשיה הישן, וחוץ מזה אני לא מכיר כלום.

בכל מקרה גם אחרי חיפוש כאן הבנתי שמכון בדיקה בסופו של דבר לא יועיל הרבה [כל העניין של הכסת"ח בעצם משאיר את הקונה בערפל], ועדיף ללכת למוסכים שמתמחים בזה, לכן אני שואל איזה מקומות אמינים וקפדניים יש באיזור של נס ציונה, ראשון, רחובות, חולון, שאוכל לקחת לשם את הפונטו ולחזור עם תוצאות קונקרטיות שאפשר ממש ללמוד מהם על מצב הרכב?

תודה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המעבדה לרכב בחולון. אני באמת בספק שיש מכון בדיקה יותר מקצועי מהם. חפש פרסום שלהם בפורום, יש גם הנחה לחברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...